sunnuntai 21. marraskuuta 2021

Rantakahvilan joulu

Viihdekirjallisuuden kärkeä tähdittää nyt aika tavalla brittiläinen kirjailija Lucy Diamond. Hänet tunnetaan lämminhenkisistä ja kekseliäistä tarinoistaan. Lucy Diamondin teoksia onkin  myyty englanninkielisinä yli kaksi miljoonaa kappaletta.                             Kuva netistä

Jos olet lukenut Lucy Diamondin Rantakahvila romaanin niin olet jo tutustunut Evieen. Rantakahvilan joulu on jatkoa tälle kirjalle. Kirja pitää sisällään kolme pienoisromaania.

Evieta oli pidetty perheensä mustana lampaana, mutta perittyään tätinsä merenrantakahvilan hänen elämänsä suunta muuttuu täysin. Hän saa uuden työn kahvilanpitäjänä ja löytää rakkaudenkin Edin, joka työskentelee rantakahvilan kokkina. Evie ei itse juurikaan osaa leipoa tai kokata, joten Edi on melkein kaikessa Evien tuki ja turva. Rantakahvila sijaitsee Cornwallin huikeissa maisemissa ja kirjassa on kuvattukin  hyvin lämpimästi kyläläisten yhteisöllisyyttä. 

Kiireisen kesän jälkeen Evie odottaa joulua ja romanttisia hetkiä Edin kanssa. Hän ajattelee, että mikään ei voi rikkoa hänen unelmiensa joulua vai voiko? Se selviää kirjassa. 

Kirjan kansi on erittäin jouluinen, se kyllä houkuttaa lukemaan. Kirjassa on paljon yllättäviä käänteitä, joten lukijan ote ei herpaannu vaan mielenkiinto säilyy koko ajan. Kirjan henkilöihin on myös helppo samaistua. 

Kirjassa on myös joulureseptejä. Kirjailija oli maininnut facebook sivuillaan, että etsii joulureseptejä kirjan loppuun lisättäviksi. Lukijat olivatkin sitten innokkaasti lähettäneet suosikkireseptejään. Itse ihastuin kirjassa olevaan "Syntisen suklaisen jouluhalon" reseptiin.Lucyllä ja minulla taitaa olla vähän samanlaiset kaulakorut :)


          Kiitos Otava ja somessa.com kirjasta <38 kommenttia:

 1. Ihana kirja ja ihana sinä! Kaunista alkavaa viikkoa sinulle Kristiina <3

  VastaaPoista
 2. Hei pitkästä aikaa!
  Kirjaa en ole lukenut, mutta tosiaan olette ihan samikset kaulakoruinenne! ❤️
  Ihanaa joulukuun alkua sinulle Kristiina.❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja ihana kuulla sinusta!Kävinkin sun blogissa vierailulla❤Mukavaa joulukuun alkua sinullekin🎄🎁🎄🎁🎄❤

   Poista
 3. Muistaakseni se on myös saatavana äänirjana. Sinulla on kaunis kaulakoru.
  Hyvää alkavaa joulukuuta sinulle:)

  VastaaPoista
 4. Olipa kiva kirja ja voi miten kaunis kaulakoru! Ihanaa joulun odotusta sinulle!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.