lauantai 29. joulukuuta 2018

Ilot ja surut v.2018 ja Ihanaa tulevaa uutta vuotta 2019

Vuosi 2018 lähenee loppuaan. Nyt lomalla kaikessa hiljaisuudessa :) on ollut aikaa ajatella mennyttä vuotta. Kaikkein päällimmäisenä ajatuksena vuodesta on ollut se, että olen pitänyt lupaukseni siitä, että elän juuri sellaista elämää mitä itse haluan eikä se ole jonkun toisen unelmaa tai olettamusta siitä, kuinka tulisi elää. Olen rohkeasti sanonut "ei" asioille, jotka eivät tuntuneet omilta. Olen kyseenalaistanut hyvinkin perinteisiä asioita ja tullut siihen tulokseen, että joku on ne vain keksinyt pään sisässään ja minä tyhmyydessäni niitä olen toteuttanut ja stressannut itseni. Olen edelleen opetellut näkemään paremmin ympärilläni tapahtuvia hyviä asioita ja saamaan niistä tukea kiitollisuuden tunteen kehittämiselle.
Vuoteen on mahtunut paljon asioita, joista olen suuresti kiitollinen mutta myös suunnatonta surua ystävättären koettelemusten takia.
Ammattinimikkeenikin muuttui voimaan tulleen varhaiskasvatuslain myötä varhaiskasvatuksen opettajaksi. Töitä olen saanut tehdä ihanassa uudessa talossa mutta välillä olen ollut ihan jaksamisen äärirajoilla. Uuden toimintakulttuurin luominen ei todellakaan ole helppoa. Tunnen kuitenkin suurta ylpeyttä esikoululaisten kehittymisestä ja voin keväällä saatella heidät hyvillä mielin koulutielle.
Tyttären valmistuminen ammattiin ja pojan opintojen kiriminen ja uuden musiikin tekeminen ovat olleet iloisia asioita. Mökkeily on ollut yksi voimaannuttava asia elämässäni. Viime kesä olikin helteineen täysi kymppi. Rodoksen matkaa muistelen vieläkin ja muutama pieni irtiotto arjesta Tallinnaan ja Tukholmaan tulivat oikeaan aikaan. Kotimaassa tuli ihan liian vähän reissattua. Turku, Tampere ja Ikaalinen taisivat olla ainoat paikat joissa kävin Hämeenlinnaa lukuunottamatta, jossa mökkeilen. Bloggaamisesta on tullut rakas harrastus. On ollut ihanaa lukea blogejanne ja tutustua uusiin ihmisiin blogien kautta. Olen saanut tehdä myös yhteistöitä, jotka kaikki ovat olleet aivan ihania.
Kaikken kaikkiaan kaunis vuosi 2018 lähenee loppuaan ja toivotan teille kaikille ihanat blogini lukijat

Hyvää ja kaunista alkavaa uutta vuotta 2019❤

Kauniimpaa kuin koskaan blogin löytää myös
Instagrammista ja facebookista
ja pieniä videoita löytyy Youtube kanava Kauniimpaa kuin koskaan :)❤Tervetuloa seuraamaan!
                         

Mökillä on mielipuuhaani kukkien kuvaaminen :)Tipsy vaanimistehtävissä mökillä


Ihana lämmin kesä ja laineiden liplatus


Pieniä ilonaiheita kasvimaalla


Pojan synttäreitten viettoa Jollaksessa


Toinen mielipuuhani mökillä on kukkakimppujen tekeminen ja kolmas on riippumatossa loikoilu :)


Maalaisromantiikkaa


Kesän kiireettömät aamupalat


Muurinpohjalettuja


Oma koti kullan kallis


Rodos


Tytär Rodoksen auringonlaskussa


Tyttären valmistumisjuhlat

                                  ❤

                                 CELLBES
                            Klikkaa ostoksille❤

perjantai 28. joulukuuta 2018

Meikkaus opastusta ja kreppiraudalla volyymia hiuksiin

                               *Yhteistyössä Remingtonin
                                  kanssa*

Oi jippii! Voitin Facebookin puolella arvonnassa Make Up Storen meikkaus opastuksen. Oli todella ihanaa saada uusia vinkkejä aikuisen naisen meikkiin. Luomien pohjustus meikkivoiteella ja sen jälkeen puuterointi oli minulle uutta. Olinhan aina vain laittanut luomivärin suoraan luomille. Ei siis ihme ettei väri luomissa ole pysynyt hyvänä pitkään. Meikkaaja suositteli minulle luomiväriksi luumun sävyä ruskean rinnalla. Tämä olikin ihan huikean ihana valinta. Sain opastusta myös Eye Linerin käyttöön, sitä kun en juurikaan ole vielä oppinut käyttämään. Hetki meikattavana oli kyllä niin prinsessafiiliksiä täynnä. Kannatti siis osallistua arvontaan. ❤Kiitos Make Up Store Sokos Helsinki.
Jokin aika sitten sain blogiini testiin Kreppiraudan Remingtonilta. Joo kyllä luit oikein :) Krepattu tukka on tehnyt paluun. Kreppiraudalla saa upeaa volyymia ja rakennetta hiuksiin. Itse kreppaan välillä myös niin että vain hiusten juuret ja jätän päällimmäiset kerrokset käsittelemättä. Tässä Remingtonin kreppiraudassa on pienempi minikuvio kuin 80 - luvun raudoissa. Itsekin omistin aikoinaan kreppiraudan.
Olo on kuin nuorella tytöllä ja lomaakin vielä paljon jäljellä!

Mukavaa viikkoa sinulle❤


❤Kiitos Remingtonfinland ja successtorypr yhteistyöstä


keskiviikko 26. joulukuuta 2018

Joulun ajan kauniita hetkiä

                            *Sisältää kirja-arvostelun
                              Fitra*

Tytär yllätti äidin heti joululoman alkajaisiksi lahjaristeilyllä Tukholmaan. Poika lupasi hoitaa Tipsyä joten mukavissa tunnelmissa lähdimme matkaan. Gamla stan oli satumainen koristeltuna jouluun.Tunnelma oli kuin elokuvista kun isot lumihiutaleet leijuivat hitaasti maahan aamupäivän hämärässä. Meillä oli erittäin ihana matka. Syötiin kylläkin ihan liikaa! Tytär oli varannut aamiaiset ja buffet-illalliset mennen tullen.Joulu meni mukavan rennosti. Saimme myös jouluvieraaksi Teppo koiran.


Erittäin ylpeä olin Tipsyn suhtautumisesta tähän vieraaseen. Tipsy oli hyvin huomaavainen, mitä nyt kerran sähähti 
syödessään kinkkua kun Teppo koira tuli liian lähelle.


Tipsy sai tällaisen joululahjan. Laatikon jossa voi olla mm. tonttu, leijona ja astronautti. Astronautti oli Tipsylle mieluisin :)

Joululukemisena minulla oli Fitra kustantamolta saatu Kaisa Wallinheimon uutuusteos "Olenko riittävän hyvä tällaisena" Painonhallinnan polut.


Kirja tarjoaa työkaluja omalle muutosmatkalle, tavoitteiden asettelulle ja kannustaa pysyvään painonhallintaan. Kirja pohjautuu pilottitutkimukseen jossa Kaisa Wallinheimo havaitsi, että painonhallinnalla ja urheilulla on paljon samankaltaisuuksia. Kaisa Wallinheimon varmasti monet muistavatkin moninkertaisena Suomen mestarina korkeushypyssä. Hän on myös opettaja ja valmentaja, näin ollen hyödyntää oppejaan tässä kirjassa. Itselleni parasta antia kirjassa oli että pysyvä painonhallinta tarkoittaa ihmisen tasapainoista hyvinvoinnin tilaa johon sisältyy elämän mielekkyys. Kirjassa on tehtäviä tukemaan tätä asiaa.
Kirjassa oli myös tällainen ihana ajatus:

"Olla kaunis tarkoittaa, että olet oma itsesi. Sinun ei tarvitse olla hyväksytty toisten silmissä. Sinun täytyy olla hyväksytty itsellesi"
suomennos Thich Nhot Hanh

❤Kiitos Fitra yhteistyöstä

Oikein mukavaa viikkoa sinulle❤ Itse menen huomenna meikkaus opastukseen Sokokselle :)


Näin Tukholman terveisin vinkkaan vielä tästä laadukkaasta ruotsalaisesta GASTON LUGA repusta❤ Koodilla Kauniimpaa kuin koskaan saa Gaston luga kaupasta 15 % alennuksen ihan mistä tuotteesta vain. Alennuskoodilla ei ole päättymispäivää.sunnuntai 16. joulukuuta 2018

Kauniita hetkiä

                        *Yhteistyössä Entis, pr-näyte*

Viikko vielä töitä ja sitten alkaakin parin viikon loma. Työ on taas vienyt niin kaikki energiat että iltaisin olen vain usein istunut nojatuolissa kuunnellen hiljaisuutta. Viikonloppuihin on kuitenkin mahtunut paljon kauniita hetkiäkin.
Ensimmäistä kertaa tehtiin Sirkkispizzaa. Sirkkis on kasviproteiiniä ja sirkkajauhoa sisältävä proteiinivalmiste, joka sisältää 24 % proteiiniä sekä runsaasti rautaa. Tämä hyönteisruoka :) on myös B12 vitamiinin lähde. Sirkkistä käytetään kypsän jauhelihan tavoin. Sirkkistä on myynnissä mm. Prismoissa.
Sirkkispizza kaikessa erilaisuudessaan maistui ihan hyvältä. Mausteita tosin olisimme voineet laittaa enemmän.Tytär, joka asuu jo omillaan piti täällä Jollaksessa pikkujoulut kavereilleen. 35 vierasta oli saapunut juhlimaan ja sitten minulla olikin olohuoneessa tällainen joulukuvauspiste :) Oikeesti hiukan hymyilytti :)Tapasin myös jo eläkkeellä olevia työkavereitani. Olimme valinneet yhdessä tapaamispaikaksi Ravintola Kappelin. Muutama tunti vierähtikin kuulumisten vaihdossa. Eläkkeellä näyttää olevan erittäin mukavaa.
Ystävän 50 vuotispäiviä ja pikkujoulujakin vietin ihanien herkkujen ääressä. Tästä ystävästä ei kyllä uskoisi, että hän on jo täyttänyt 50. No ei kenestäkään mun ystävästä. Kaikki ladyt on niin kauniita ja nuorekkaita! 

Jatkoilla kävimme Rymy- Eetussa. Paikka oli kyllä hiukan likainen  huh! niitä vessoja ja Likka-bändin musiikki ei kyllä sykähdyttänyt yhtään mutta mukavaa meillä oli!

Oman pojan bändikin on tehnyt nyt keikkoja. Jos adventure rock ja progressiivinen rock kiinnostaa. Täältä voi kysellä bändiä keikalle :)  Bändin jäsenillä on vahva musiikkitausta. Taidokasta touhua!

Sain tyttäreltäni yllätyslahjan. Lähdemme yhdessä vielä ennen joulua käymään Tukholmassa. Luvassa siis pieni matkakertomus.

Leppoisan mukavaa joulunodotusta sinulle❤Sirkkis on blogiyhteistyö Entis
p.s Tämän pikkutakin tilasin itselleni Cellbesiltä. Aivan ihana! ❤


tiistai 11. joulukuuta 2018

Niveassa on sitä jotain taikaa

Niin kauan kuin muistan Nivea on kuulunut jollakin tapaa ihonhoitooni ja varmasti Nivea merkkinä on tuttu jokaiselle. Nivean tarina alkaakin jo vuodesta 1911. Nivean nimi tulee latinankielisestä sanasta "nix, nivis", joka tarkoittaa lunta. Käännettynä Nivea siis tarkoittaa lumenvalkoista. Nivean omistaa saksalainen yritys nimeltään Beiersdorf. Nivea tuotteisiin kuuluvat meikit, ihonhoitotuotteet, deodorantit ja hiustenhoitotuotteet. Olen kuullut ihmisten sanovan että olen nuoren näköinen ikäisekseni ja että ihoni on hyvässä kunnossa.Tästä asiasta olenkin erittäin onnellinen! Olenhan jo iältäni lähempänä kuuttakymppiä kuin viittäkymppiä :). Käytän kylläkin paljon myös muita kosmetiikkatuotteita kuin Niveaa ja monesta kosmetiikkasarjasta onkin löytynyt jokin "onnellisuustuote",joka jää sitten käyttööni täydentämään ihonhoitoani. Nivea on kuitenkin se punainen lanka joka on kulkenut ihonhoitorutiineissani vuosikymmeniä. Siksi olinkin suuresti otettu ja iloinen kun sain testattavaksi
Nivean Q10 Power tuotteita. Tuotteet olivat suorastaan loistavia iholleni kuten arvata saattaa ja yksi uutuustuotteista olikin jo tuttu ja kuului ihonhoitooni.

Nivean Q10 Power Anti-wrinkle+firming päivävoiteen patentoitu koostumus sisältää yhdistelmän ihosolujen toimintaa aktivoivaa Q10-koentsyymiä ja 10 kertaa enemmän kreatiiniä joka stimuloi ihosolujen kollageenituotantoa. Näin ollen voide taistelee tehokkaasti pieniä juonteita ja ryppyjä vastaan. Suojakerroin SK15 ja UVA/UVB- suodattimet suojaavat UV-säteiden aiheuttamilta vanhenemisen merkeiltä.
Tämä voide tehokosteuttaa ihoa 24 tunnin ajan. Ihoni tuntuikin pehmeältä ja kiinteämmältä. Voide on dermatologisesti testattu ja sopii herkälle iholle. Olen huomannut jo kauan :) että kun ihoa kosteuttaa usein, se hidastaa ryppyjen muodostumista.


Yövoide Nivea Q10 power Anti-wrinkle + sensitive skin sisältää rauhoittavaa lakritsiuutetta ja mikä parasta hoitava koostumus uudistaa ihoa yön aikana - jolloin iho parhaiten vastaanottaa kosteutusta. Siis niin ihana tuote!


NiveaQ10 power Anti-wrinkle +pore refine voide on taas kehitetty erityisesti sekaiholle. Voide sisältää merileväuutetta ja auttaa vähentämään ihohuokosten näkyvyyttä. Nämä tuote oli minulle taas yksi "onnellisuustuote". Voide häivytti ihohuokosia ja meikkivoide näytti hyvältä iholla.

NiveaQ10 powerAnti-wrinkle + sensitive skin sisältää lakritsiuutetta joka rauhoittaa ihoa ja taistelee tehokkaasti pieniä juonteita ja ryppyjä vastaan. Tämä tuote on kehitetty erityisesti herkälle iholle ja näin ollen vähentää herkän ihon tavallisimpia oireita: kuivuutta,kireyttä ja punoitusta. Tästä voiteesta kasvot sai ikäänkuin uutta energiaa.

                      

Nivea Q10 power Anti-Wrinkle +firming silmänympärysvoide. Tämän voiteen patentoitu koostumus on kehitetty erityisesti herkälle silmänympärysalueelle. Voide taistelee tehokkaasti pieniä juonteita ja ryppyjä vastaan.Q10 tehokas ja luonnollinen ihon ikääntymistä hidastava antioksidantti yhdistyy kreatiininin kanssa stimuloimaan ihosolujen kollageenituotantoa. Voide vähentää myös tummuutta silmänympäryksillä. Voidetta käytetään aamuin ja illoin. Tämä tuote kuuluikin jo ihonhoitorutiineihini. Suosittelen lämpimästi.


Nivea Q10plus anti-wrinkle pearl innovation on silkkinen seerumi jota käytetään päivittäin päivä - tai yövoiteen alle.Tämä seerumi oli minulle aivan uusi tuttavuus. Positiivisen vaikutuksen huomaa jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen.Nivea sarjaa myydään tavarataloissa ja päivittäistavarakaupoissa. Hinnat ovat juuri sopivat. Niveatuotteissa yhdistyy laatu ja sopiva hinta siksi Nivea onkin kulkenut mukanani vuosikymmeniä.


❤ Kiitos yhteistyöstä Nivea

                          ja

      Ihanaa joulunodotusta sinulle❤