sunnuntai 26. elokuuta 2018

Mitä kotisi kertoo sinusta?

Olen aina ollut sitä mieltä, että sisustusvalinnat voivat paljastaa millainen ihminen olet. Niin vaatteilla kuin kodin sisustuksella rakennetaan omaa identiteettiä. Koti on kuin peili ihmisestä. Sisustamme oman tyylimme ja mieltymyksemme mukaan.
Kauan sitten luin yhdysvaltalaisen persoonallisuus ja sosiaalipsykologin Lindsay Grahamin artikkelin edellä mainituista asioista. Muistan tehneeni myös testin jossa katsottiin heijastaako kotini persoonallisuuttani ja tulokset osuivat omasta mielestäni aika tavalla oikeaan. Mitäs mieltä olette blogiani seuranneet, onko kotini minun näköiseni? Mitään kaunistelematta toivotan sinut Tervetulleeksi kotiini❤












Haaveissa on joskus pintaremontti, mutta en usko että tyyli muuttuu kovinkaan paljon. Yksi asia mistä en tykkää kodissani on tammiparketti siitä voisin luopua saman tien! Ja yksi asia mistä tykkään taas todella paljon on se, että taloni on vaaleansininen ulkoapäin💙

Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle❤ 

p.s Pääsimme sitten töistä lähtemään työkaverini/parhaan ystäväni kanssa "Ihana ystävyys" kuvauksiin. Jännityksellä odotamme kuvia ja kyllähän niitä tännekin on lupauduttu laittamaan ja instagrammiinkin😊. Kuvaukset olivat aivan huikeat❤Ammattimeikkaus ja kampaus! ja kuvaus prinsessafiiliksin.









lauantai 18. elokuuta 2018

Cream Bear sai hymyn huulille!

             *Yhteistyössä Cream Bearin kanssa*

Hauska uusi tuttavuuteni on laukkujen ja reppujen suomalainen verkkokauppa Cream Bear. Yrityksellä on myös Cream Bear - liike Arkadiankadulla Helsingissä.


Cream Bear brändi on saanut alkunsa Taiwanista erään naisen nallepiirustuksesta. Tästä nallesta tuli sitten laukkubrändi. Nyt Cream Bear kauppoja on kymmenkunta mm. Kreikassa, Thaimaassa ja täällä Suomessa. Cream Bear nalle saa hymyn huulille niin lapsille kuin aikuisillekin. Tyttäreni ihana kummipoika on näissä kuvissa mallina. Suloinen malli tykkää repusta kovasti. Reppu on kuin lelu. Hauska nalle kiinnittää lasten huomion. Reppu on myös tilava, sisälle mahtuu tavaraa yllättävän paljon. Mikä parasta reppua voi käyttää niin lapset kuin aikuiset.




Cream Bear laukut valmistetaan PU- nahasta, joka on synteettistä ns. vegaaninahkaa. Materiaali on vedenpitävää. Laukut valmistetaan käsityönä Kiinassa.
Nallelaukkujen lisäksi kaupasta löytyy mm. kissanaisten unelmalaukkuja. Itse ihastuin suuresti  yrityksen Sammao KissaCollectionin laukkuun. Tipsy kissani on tässä kuvassa mallina ja näyttää olevan laukussa olevaan kuvaan oikein tyytyväinen.


Cream Bear lupaa nopean toimituksen (1-2 arkipäivää) ja 14 vuorokauden palautusoikeuden. Ostoksille Cream Bear verkkokauppaan pääset tästä


❤Kiitos yhteistyöstä!




maanantai 13. elokuuta 2018

Bottega Verde "Intohimona kauneus luonnon ehdoilla"


                         *Yhteistyössä Bottega Verde*

Olen aina tykännyt Italiasta. Italia onkin harvoja maita joissa olen lomaillut useamman kerran. Italialaisten iloinen elämäntyyli ja esteetön tunteiden osoittaminen on viehättänyt. Säveltäjä Guiseppi Verden kerrotaan sanoneen näin "Saat koko universumin, jos minä saan pitää Italian". Olinkin suuresti ilahtunut kun sain testattavaksi italialaista luonnonkosmetiikkaa Bottega Verdeltä

Toscana kuva netistä

Bottega Verden tarina sai alkunsa 1972 pienessä toscanalaisessa kylässä nimeltä Pienza. Nyt Bottega Verde on Italian no 1 luonnonkosmetiikkamerkki. Bottega Verde kertoo merkistään näin: "Bottega Verde kehittää tuotteita, jotka ovat ainutlaatuisia, tehokkaita ja helppoja käyttää. Käyttäessäsi tuotteitamme voit sulkea silmäsi ja aistia Toscanan oliivipuut, auringon ja meren tuoksun".
Blogini lukijat tietävät, että rakastan testailla kosmetiikkaa ja välillä löydän itselleni kosmetiikkaonnellisuus tuotteita. Bottega Verdeltä löysin nyt tällaisen tuotteen nimittäin huulikuorinnan kristallisokerista. Tämä makeahko hoito antoi huulilleni kosteutta ja pehmeyttä. Huulipuna levittyi huulikuorinnan jälkeen  tasaisesti ja kauniisti ja lisäksi tuote on vegaaninen.


Pesen hiukseni joka aamu ja sainkin testattavaksi Omena Aloe shampoon ja Omena Aloe hoito-aineen, jotka sopivat usein toistuvaan pesuun. Näissä tuotteissa oli jotakin niin tuttua nuoruudestani, en vain saa nyt päähäni mitä se on😊 Shampoo hellii päänahkaa ja tuoksu on ihana. Hoito-aine on hiukan kosteuttava. Hiuksistani tuli ihanan pehmoiset. 
Nämäkin tuotteet ovat vegaanisia ja mielestäni myös kohtuuhintaisia. Suosittelen!





Testasin myös selluliittilaastaria vatsalle ja lantiolle! Pakkauksessa on 8 kpl laastareita eli kuukauden kuuri. Laastarin annetaan vaikuttaa 8 tuntia. Ohut ja joustava laastari pysyy näkymättömänä vaatteiden alla. Tehoaineena näissä laastareissa on vihreä kahvi. Mutta sitten vaikutuksiin,tehosiko? Kuurin puolessa välissä tunsin jo tuloksia. Ei mikään hölynpölyjuttu tämä siis mutta kun tuossa vatsan kohdalla on pömpötystä, tulokset eivät kohdallani olleet suuret mutta niitä kuitenkin oli ja olin erittäin iloinen! Selluliittilaastaripaketissa lukee "Täydellinen tehopaketti solakoitumiseen helpommin kuin koskaan. Tuotetta ei saa käyttää raskauden ja imetyksen aikana tai raskaan liikunnan aikana". Tuote on myös vegaaninen.


Bottega Verden verkkokauppaan pääset


💚Kiitos yhteistyöstä Bottega Verde💚

p.s Luulenpa että selluliittilaastareita tilaan toisen kuurin😊

sunnuntai 12. elokuuta 2018

Viikonlopun kauniita hetkiä

Melko kivuttomasti meni ensimmäinen työviikko. Perjantai-iltana kun ajelimme mökille iskikin sitten väsymys mutta lasillinen punaviiniä auttoi kummasti. Taivaalla oli auringonlaskun aikaan aivan ihanaa väriloistoa siis kertakaikkisen kaunista.


Lauantaina olikin sitten ohjelmassa mustaherukoiden poimintaa ja mehustamista mehumaijalla. Lapsuus tuli taas niin mieleen mehumaijan poristessa. 


Kultapallojen hehkua riitti vielä tänäkin viikonloppuna.


Omenoita tulee tänä vuonna myös mukavasti, joten omenapiirakoita pääsee pian leipomaan.



Ensi viikolla mennään ystäväni/ ja nyt myös työkaverini kanssa "Ihana ystävyys" kuvauksiin. Tämä on näitä "Ihana nainen" "Ihana elämys" juttuja. Toivottavasti päästään yhdessä töistä lähtemään kuvauksiin. Samassa työpaikassa kun ollaan ja jos on henkilökuntaa sairaana ei lähteminen onnistu. Surullista meidän alalla on se, ettei oikein sijaisiakaan saa eikä varsinkaan päteviä lastentarhanopettajia avoimiin vakansseihin. Helsinkikään ei ole vielä vastannut mitään palkankorotuspyyntöihin. Mielestäni kunnon palkka on ainoa asia mikä saisi lto:t alalle. 

Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle💛




lauantai 11. elokuuta 2018

Sens itsestään huolehtiville naisille

Ihan tulin vain kertomaan, että nyt ovat Sens shampoo ja hoito-aine saaneet tyylikkäät matkakoon pullot💛
Viime vuonna testasin blogissani näitä värikäsitellyille hiuksille tarkoitettuja ylellisen tuoksuisia ja kristallihippuisia tuotteita. Voit lukea postauksen tästä


💛Kiitos Sens yhteistyöstä taas!

Aurinkoista viikonloppua sinulle❤ 
ja ❤❤ Tervetuloa uudet lukijat!



keskiviikko 8. elokuuta 2018

Kauneutta ja hyvinvointia❤

                       *Yhteistyössä Nhs*

Olin suuresti ilahtunut kun sain Nordic Health Systems (nhs) yritykseltä luonnonkosmetiikkaa testattavaksi kesälomani ihaniin päiviin. Nhs on luonnonkosmetiikan, luontaistuotteiden ja ekotuotteiden maahantuonti - ja tukkukauppaan erikoistunut perheyritys Hyvinkäältä. Yritys lupaa tarjota asiakkailleen vain parasta ja sen nyt kyllä huomasinkin tuotteita testaillessa. Testasin kahta luonnonkosmetiikka sarjaa Laveraa ja Cattier Parisia.
Lavera on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa jo 30 vuoden ajalta. Tätä sarjaa myydään maailmanlaajuisesti yli 40 maassa. Tuotekehitys on ollut alusta lähtien Saksassa.


Olen aina niin innostunut kun saan käsiini tuotteita jotka ovat anti-age vaikutteisia. Laveran Firming Day Cream on kiinteyttävä päivävoide, joka sisältää karanjaöljyä, valkoista luomuteetä ja hyaluronihappoa. Voide lupaa häivyttää ryppyjä ja juonteita. Voide kosteuttaa ihoa aivan mielettömän hyvin. Voidepullo on ylellisen oloinen ja kaunis. Sopii mielestäni lahjaksikin oikein hyvin. Lavera Firming Day Cream teki ihoni pehmeäksi ja jotenkin minulla on uskoa että kyllä voide myös näitä juonteita häivyttää. Pidin myös todella paljon voiteen tuoksusta.
Testasin myös Laveran Re-energizing sleeping creamia. Tämä monivaikutteinen yövoide elvyttää ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti yön aikana. Voide sisältää mm. luomumantelia ja oliiviöljyä. E-vitamiinit antavat ihon soluille energiaa uusiutumiseen. Siis kun minä nukun iho silottuu ja kiinteytyy! Voide sopi täydellisesti omalle iholleni sillä se kosteutti mukavasti ja teki ihoni pehmeäksi mikäpä siinä oli nukkumaan mennessä - olo oli kuin prinsessalla. Voide on lisäksi vielä kauniissa violetissa purkissa.



Ja sitten Mademoisellet😊 suoraan Pariisista
luonnonkosmetiikkaa jo yli 50 vuoden ajalta on merkki nimeltään Cattier-Paris. Pitkän historiansa ansiosta se on yksi keskeisimmistä brändeistä luonnonkosmetiikka markkinoilla.


Testasin Cattierin käsivoidetta ikääntyvälle iholle! Voide lupaa ehkäistä ja vähentää ikääntymisen merkkejä. Käsistäni ainakin tuli pehmeämmät.
Ihan uusi tuttavuus minun kosmetiikkapussukkaani oli kuivaöljy ihon sekä hiustenhoitoon. Öljy imeytyi ihmeen nopeasti eikä jättänyt iholle rasvaista tunnetta. Mukana oli myös pikkuinen baby puhdistusgeeli. Tuoksu oli oikein kiva. Vien geelin joskus lahjaksi jollekin pikkuiselle ja kysyn myöhemmin mitä he pitivät.'Bebe'


Laveran huulikiiltoihin jäin ihan koukkuun. Suosittelen todella lämpimästi. Kaunis hohde on näissä huulikiilloissa ja ne tekivät huulista pehmeät *pus pus vaan* . Huulikiillot sisältävät kasviöljyä, vitamiineja ja mineraaleja joten ne suojaavat huulten ihoa.




Meikkivoiteista löysin suosikkini. Natural Liquid Foundation. Helposti levittyvä voide kesti kasvoillani koko työpäivän. Huomasinkin myöhemmin että tuotteen luvataan kestävän 10 tuntia.


Toinen suosikkini on Laveran vaahtomeikkivoide. Ihanan silkkimäinen, mattapintainen ja kevyesti peittävä. Ihana tuote❤


Ja sitten pääsin testaamaan vielä Laveran naamiota😊 Puhdistavan tuntuinen ehkä hiukan kuivattavakin. Joten jos on rasvainen iho tämä tuote on sopiva. Tämän naamion vaikutusaika on 10 -15 minuuttia jonka jälkeen naamio huuhdellaan pois.

Näitä tuotteita pääset ostamaan NHS tästä


💛❤Kiitos aivan ihanasta yhteistyöstä Nordic Health Systems

tiistai 7. elokuuta 2018

Mitä mahtuikaan viimeiseen lomaviikkoon

Työt ovat alkaneet ja ajatukset on jo esiopetuksessa. Torstaina on sitten täysi tohina kun velvoittava esiopetus alkaa (oikeesti huh!)Vielä on kuitenkin kesää jäljellä ja etenkin muistoina paljon kuvia aivan uskomattoman ihanan lämpimästä kesälomasta. Mitä sitten mahtuikaan viimeisiin lomapäiviini?

 
Testailin ihania huulikiiltoja💋


Aurinkoa ja jopa uimista💛


Kukkakimppujen tekoa. Kehäkukat kukkivat tänä kesänä niin kauniisti. Kappa on vuodelta 1892,sopii mielestäni hyvin kukka-asetelmiin😊

Maaseutumatkailua. Kiva lammas!

Ensimmäistä kertaa Nopizzalla😊

Piipahdus Tallinnassa hiukan pienemmällä laivalla❤




Aika kiva putiikki🐱


Ensimmäistä kertaa myös Voffeli & Kaffelissa Töölössä. Nam!


Ja pitkästä aikaa elokuvissa "Mamma Mia". Oli niin ihana leffa💕

                          Kynsihuoltoa💕

Ja uudet ripsun räpsyt. Kuvassa tuoksutellaan Omenashampoota💚

Ja kun työt alkoi niin alkoi myös pikkuinen remontti kotona tuossa etuoven terassilla. Muutama lauta vaihdetaan ja maalataan.


Kultapallojen kera(kukkivat tänä vuonna  muuten todella aikaisin)
Oikein mukavaa viikkoa sinulle❤