sunnuntai 27. toukokuuta 2018

Wau mikä verkkokauppa! Maxikarkki.fi

                            *Yhteistyössä Maxikarkki*

Oletko koskaan ostanut karkkeja verkkokaupasta? Itse tilasin ensimmäistä kertaa eikä varmasti viimeistä sillä niin vaivatonta ja mukavaa
se oli. Kiitos kuuluu ihanalle blogiyhteistyölle Maxikarkki.fi :n kanssa. Vain muutama klikkaus ja herkut tulivat parissa päivässä lähimpään postiin. Verkossa ostaminen oli siis helppoa ja turvallista. Mikä parasta hinnat ovat kukkaroystävällisiä ja laatu aivan huippuluokkaa.


Tämä ihana verkkokauppa Maxikarkki.fi toimii pohjoismaisilla markkinoilla. Kun ostat Maxikarkista voit olla varma että ostat laatutuotteita. Maxikarkin valikoimista löytyy irtomakeisia mutta myös valmiiksi pakattuja tuotteita. Huomasin että ihan markkinoiden johtavia tuotteita. Lisäksi löytyy virvoitusjuomia ja muitakin herkkuja kuten popcorneja ja sipsejä.
Myös tytär tykkäsi herkuista! Luulenpa että maxikarkki.fi sai uskollisen asiakkaan😊

❤Kiitos yhteistyöstä Maxikarkki.fi


lauantai 26. toukokuuta 2018

Voi ihanuutta tätä lämpöä ja kukintaa

Luonto kukkii niin että hyvä kun ehtii mukaan nauttimaan kaikesta. Töissä on ollut kovasti kiireitä mutta kolmen viikon kuluttua alkaa odotettu seitsemän viikon loma❤  Tässä muutamia kuvia niin kotoa kuin mökiltä - kukkia siellä kukkia täällä💕


Ihanaa viikonloppua sinulle❤ ja sydämellisesti tervetuloa uudet lukijat❤Instagrammia Kauniimpaa kuin koskaan päivittelen ahkerasti.Tervetuloa seuraamaan sinnekin🌻

lauantai 19. toukokuuta 2018

Mökillä

On se vaan niin ihanaa kun hektisen työviikon jälkeen ajaa auton mökin pihaan, nousee siitä ja aika pysähtyy - on vain hiljaisuus ja levollisuus❤sunnuntai 13. toukokuuta 2018

Hyvää äitienpäivää

Ihanalta tuntuu tämä lämpö ja aivan kuin pitkä pimeä talvi olisi valovuosien päässä - nautin jokaikisestä auringonsäteestä. Hipiä onkin jo mukavan ruskettunut. Olen puuhastellut pihalla ahkerasti. Suihkulähde on puhdistettu, piha haravoitu ja terassit pesty. Pesin jopa alakerran ikkunat. En oikeastaan tiedä mistä tämä ahkeruuspuuska tuli, luulen kyllä että tuolla auringolla on suuri merkitys.


Äitienpäivän juhlistamisen aloitin jo lauantai-iltana grillaamalla pojan kanssa pallogrillillä😊Meillä oli oikein kiva pallogrilli -ilta.


Äitienpäivä aamun sain aloittaa lukemalla viestin tyttäreltäni:
"Hyvää äitienpäivää mun ihanimmalle äidille! Olet kaikkea sitä mitä tytär voi äidiltä toivoa, aina tukena oli tilanne mikä tahansa ja aina valmis auttamaan. Annat mieluummin kaiken pois itseltäsi, kunhan meillä lapsilla on hyvä olla. Olet ihanin ja hauskin äiti ja niin kaunis sisältä ja ulkoa. I love you Mama"

Päivällä lähdimme sitten yhdessä Helsingin keskustaan. Tytär löysi Zarasta valmistujaisasun ja itse sain lahjaksi Gina Tricosta kivan tunikan ja korvakorut. Kävimme myös syömässä Virgin Oilissa pizzat. Ihana aurinko lämmitti ja paljon oli muitakin äitejä nauttimassa päivästään.
Tytär valitsi valkoisen asun ellei sitten huomenna mene vaihtamaan vaaleanpunaiseen😊Huomenna sitten ensimmäinen työpäivä kertakaikkisen ihanassa uudessa eskarissa. Muutto sujui oikein hyvin.

Hyvää äitienpäivää❤

maanantai 7. toukokuuta 2018

Viikon kauniita ja vähemmän kauniita hetkiä

Työ on taas vienyt niin mennessään etten ole blogia ehtinyt päivittää. Lisäksi vielä pihalla on ollut paljon haravoimista kun syksyllä en muka ehtinyt tarttua haravaan. Nyt sitten on jo rakko kädessä ja pakollinen tauko koko hommaan! Töissä meillä on muutto uuteen taloon. Olen myös siirtänyt koululta vakanssini sinne joten uudet tuulet puhaltaa. Olen niin innoissani mm.videotykistä ja eteisen digitaalisesta infotaulusta uudessa talossa. Jess!
Ajatuksissa on jo myös kesäloma. Se onkin minulla ihan kivan pituinen 7 viikkoa.En niin kaunista hetkeä kokenut kun avasin taloni ns.pannuhuoneen oven. Siellähän tiputteli vettä putki. Sain ammattimiehen paikalle ja vuoto on korjattu. Mietin vain että mitäs jos en olisikaan kurkannut koko pannuhuoneeseen. Vahinko olisi ollut suuri.


Mutta kaikki hyvin nyt! Huomenna töiden jälkeen ripsihuoltoon ja käyn myös ostamassa blondiväriä päähän niin elämä on taas paljon hauskempaa.

Aurinkoista viikkoa sinulle❤