tiistai 26. helmikuuta 2019

Kell onni on se onnen kätkeköön

Tuo otsikko on kyllä niin bullshittiä vaikkakin on Eino Leinon runosta. Mieleeni se tuo kateuden, joka on mielestäni erittäin huono asia elämässä. Olen joskus blogini alkuaikoina kirjoittanutkin jotakin onnellisuudesta. Asia kiehtoo minua edelleen suuresti ja olen varmasti lukenut kymmeniä onnellisuustutkimuksia. Psykologi David Myersin mukaan onnellisuus on läpitunkeva tunne siitä, että elämä on hyvää. Ajattelen itse niin, että onnellisuus on sitä että pitää elämästään ja kokee iloa ja onnistumisia. Filosofi Seneca ajattelee taas näin "Jokainen voi taata itselleen oman onnensa, jos hän oppii etsimään sitä omasta itsestään eikä ulkopuoleltaan".



Haastankin tässä sinut blogini lukija kertomaan 6 asiaa mitkä tekee sinut onnelliseksi❤

Aloitan itse haasteen kertomalla omani:

               1. Omat lapseni❤
               
               2. Oma ja läheisten ihmisten
                terveys❤

                3. Asun siellä missä tunnen
                 itseni onnelliseksi❤

                4. Juuri nyt taivas ei putoa niskaan.
                    Juuri tällä hetkellä kaikki on
                    hyvin❤

                5. Onnellisuuteni ei ole kiinni
                     suorituksistani tai rahasta❤

                6. Minulla on maailman ihanin
                     kissa :)❤


Ei siis kätketä onnea :)

        ❤Onnellista viikkoa❤

maanantai 25. helmikuuta 2019

Uskaltauduin kulmien kestopigmentointiin

                         *Pr näyte AlvinePM*

Kun sain sähköpostiini viestin Alvinelta ja hän kysyi minulta kiinnostaisiko minua blogiyhteistyönä kulmien kestopigmentointi. Ajattelin ensin, että en uskalla! Sitten katsoin Alvinen Permanent Make up sivuilta hänen portfoliotaan ja ihastuin. Tiesin että, jos menisin hänelle kulmien kestopigmentointiin olisin hyvissä käsissä. Alvine PMU sijaitsee Mannerheimintiellä Helsingissä.
Mitä sitten on tämä kestopigmentointi? Kestopigmentointi tehdään kestopigmentointilaitteella ja väripigmentin avulla. Väripigmentti viedään vain ihon ylempiin kerroksiin, joten jos tatuointiin vertaa niin pigmentointia ei tehdä niin syvälle. Kestopigmentointi kestää noin 1-3 vuotta ihotyypistä riippuen. Pigmentointi tehdään yleensä kaksi kertaa jotta päästään haluttuun lopputulokseen. Toinen kerta eli vahvistus tehdään noin kuukauden kuluttua ensimmäisestä kerrasta. Ennen kestopigmentointia käydään muodot ja väri läpi asiakkaan kanssa huolellisesti. Asiakkaan tulee hyväksyä kosmetologin esipiirustus.
Alvine piirsi huolellisesti minulle kulmat ja otti huomioon pienimmätkin toiveeni. Minulle kestopigmentointi tehtiin ns. karvatekniikalla. Minulta on paljon kysytty tekikö kipeää kulmien kestopigmentointi? Ei tehnyt, pikkuisen vain nipisteli. Aikaa kulmien kestopigmentointiin meni noin kolmisen tuntia. Kulmat olivat viikon verran tummemmat ennen kuin väri tasoittui. Sain mukaani hoito-ohjeet ja pikkuisen hoitovoiteen, jota laitoin kulmiini kolme kertaa päivässä. Itselläni ei ollut mitään ongelmia kulmien suhteen pigmentoinnin jälkeen.






Alvine Permanent Make up sivuille pääset
                                   tästä

Sen tässä olen huomannut, että kestopigmentointi helpottaa kovasti jokapäiväistä elämää. Aamulla katsoo heti peiliin hiukan pirteämmän oloinen eskariopettaja. Jotenkin tunnen itseni myös huolitellumman näköiseksikin :)

                   ❤Kiitos yhteistyöstä Alvine
                     


sunnuntai 24. helmikuuta 2019

Glossybox nyt Suomessa ja helmikuun boksissa 112,95 € tuote

                                        *Pr-näyte Glossybox*


Maailman johtava kauneustuotteiden tilauspalvelu on nyt Suomessakin. Sain pr-näytteenä helmikuun Glossyboksin. Aikaisemmin olen tutustunut kahteen muuhun kauneusboksiin joten jonkun verran on vertailupohjaa. Glossybox toimii 11 maassa ja tekee yhteistyötä 600 kansainvälisen tuotemerkin kanssa.
Palvelu toimii niin, että saat kuukausittain uuden Glossyboksin kotiin. Hinta on 17,99 € /kk. Tilauksen voi tehdä jatkuvana tai 3-, 6- tai 12 kuukauden tilauksena. Jokainen boksi sisältää 5 kauneudenhoitotuotetta täysikokoisia että matkakokoisia. Boksia luvataan mahdollisuuksien mukaan muokata kauneusprofiilisi mukaan. Boksi sisältää myös tuotekortin, jossa on tietoa tuotteista. Lisäksi voit kerätä pisteitä tilaamalla boxin ja kutsumalla ystäviä mukaan. GlossyCredits pisteitä voit käyttää maksuvälineenä esimerkiksi lahjakorttien ostoon.
No minkälainen oli sitten helmikuun Glossybox?



Boksi sisälsi seuraavat tuotteet:

Guerlain Mon Guerlain hajuvesinäytteen. Tuoksu on laventelin, jasmiinin, santelipuun sekä vaniljan sekoitus. Tuoksu sopii sekä arkeen ja juhlaan


Simple Micellar Water Facial Wipes puhdistusliinoja. Tuote lupaa että lika sulkeutuu ihon pinnalta liinaan ja kulkeutuu pois iholta.

NIP+FAB Glycolic Fix Scrub kuorintavoide jonka luvataan tasoittavan ihoa. Tuoksu on hedelmäinen.

AVANT Hyaluronic Face & Night Eye Cream ylellinen anti-aging yövoide kasvoille ja silmänympärysalueelle.Tuotteen luvataan ehkäisevän laajentuneita ihohuokosia, epätasaista ihon sävyä ja väsymystä. Googlasin tuotteen hinnan kun tuolla instagrammin puolella sitä hämmästeltiin ja totta 112,95€/50 ml!

AFTERSPA Bath & Shower Cleansing Puffs Afterspa Cleansing Puffs kuorii ja pehmentää kasvojen ihoa samalla kuin puhdistaa sen syvästi ja pitää sen terveenä. Sieni kosteutetaan ja sitten lisätään haluttu kasvojen pesuaine ja hierotaan varovasti iholle. Sieni huuhdellaan käytön jälkeen.

Glossybox meni ihastuttavan laatikkonsa ansiosta muiden testaamieni kauneusboksien edelle ja nähtäväksi jää miten tuo anti-aging voide kasvoille ja silmänympärysalueelle toimii :)

       ❤Kiitos Glossybox❤

         Glossyboxin pääset tilaamaan tästä

 

lauantai 23. helmikuuta 2019

Kun ajattelin että kohta tulee Hercule Poirot vastaan - arvostelu Hotelli Lilla Roberts

Ajattelin kirjoittaa hotelliarvostelun :)
 Olin ensimmäistä kertaa yötä hotellissa Helsingissä, kun on vuosikymmeniä asunut täällä niin ei sitä kotikaupungissaan ole tullut hotellissa yövyttyä. Oikein mukavaa oli kun tälle pienelle irtiotolle arjesta pääsi bussilla ja metrolla. Hotelliksi valikoitui Lilla Roberts. Lilla Roberts kuuluu Kämp Groupin hotelleihin ja myös Small luxury Hotels of the World konseptiin. Hotellin tiloissa on aikaisemmin toiminut mm. Helsingin energialaitos ja poliisiasema. Hotelli huokuu luksusta ja tyylikkyyttä. Art Deco henkeen toteutettu sisustus toi mieleen Hercule Poirotin, en yhtään olisi ihmetellyt jos hän olisi kävellyt kävelykeppeineen minua vastaan. Sen verran otin selvää etukäteen, että hotellin sisustuksen on suunnitellut sisustusarkkitehti Jaakko Puro.

















Kuvat varmasti kertovatkin, että aika ihanasta hotellista oli nyt kyse. Illalla istuimme hetken hotellin baarissa. Tilasimme Irish coffeet ja en voi muuta sanoa kun että Wau! Taidokkaasti oli tehty. Syömässä kävimme Ravintola Krog Robassa jossa myös tarjoiltiin aamiainen. Ravintolalla on oma hampurilainen ja burger tuntuikin hyvältä valinnalta illalliseksi. Mutta rehellisyyden nimissä on sanottava ettei hampurilainen voittanut Herttoniemen Treffipubin hampurilaista vaikka hyvä olikin. 
Aamiainen oli taas aivan ihana! Ainoastaan gluteenittomille näytti olevan hiukan vaatimaton tarjoilu mm. vain yksittäispakattuja leipiä ja puuropusseja. En sitten tiedä oliko jossakin toisessa paikassa jotakin lisää.
Tyrnishotti ja kotijuusto olivat kivoja yllätyksiä aamiaiselle. Pöytien kattaukset olivat myös huokuttelevia. Kahvi tarjoiltiin ihanista mukeista.
Hotellin palvelu oli ystävällistä ja check in sujui nopeasti. Huoneissa oli laadukkaat shampoot suloisissa pikkupulloissa. Sänky oli myös mahtava! ja minibaarikin näytti ihan hyvältä vaikka sitä ei tullut nyt käytettyä. Ainoa asia mikä puuttui oli Spakylpylä  :) Luin jostakin että kuntosali kyllä hotellista löytyy. 

Ihana uusi tuttavuus oli Lilla Roberts ja toivottavasti pääsen vielä joskus toisenkin kerran yöpymään tässä hotellissa.



sunnuntai 17. helmikuuta 2019

Kauniita hetkiä ja esittelyssä Jovely luonnonkosmetiikkaa Virosta

                                *Sisältää pr-näytteitä
                                  Jovely kosmetiikka*           
Helsingissä vietetään talvilomaviikkoa. Itse olen kuitenkin töissä vain perjantai on lomapäivä. Olen niin kertakaikkisen  kesäihminen, että pidän lomani suurimmaksi osaksi kesällä. Olisin kyllä loman tarpeessa mutta näillä mennään nyt. Aurinko on hellinyt meitä viime päivinä ja lintujen viserrys on melkein kuin Ville Valoa & Agentsia kuuntelisi :) Itse en  surukseni ehtinyt saada lippua heidän keikalleen. No onneksi on tuo youtube!


Olin hyvin onnellinen kun voitin Ruusun tuhkaa blogista ylläolevan laukun ja ihania kortteja. 💜Kiitos Marja-Terttu


Sain myös kivan Jovely kosmetiikkapaketin Virosta. Jovely merkki on minulle aivan uusi tuttavuus. Jovely on käsintehtyä  luonnonkosmetiikkaa. Kannattaa kurkata hintoja, ne ovat edulliset! Sain testiin mm.virkistävää jalkasuolaa, joka on tällä hetkellä heidän uutuustuotteensa.


Mikä ihana tunne💜
 on työpäivän jälkeen upottaa jalat hemmoteltavaksi lämpimään veteen kera jalkasuolan. Jalkojani on särkenyt myös sen takia kun tuo kävely liukkailla jalkakäytävillä on niin työlästä, varon nimittäin kaatumista vähän liikaakin selkävaivani takia. 
Ihanan tuoksun siivittämänä jalat virkistyivät. Jalkakylvyn jälkeen jaloissa tuntui vaikutus hemmottelevasti. Kevyet olivat askeleet.
Testasin myös Sheapähkinä vartalovoita. Levittelin voidetta pyyhekuivattuun ihoon suihkun jälkeen. Tuote sulaa mukavasti öljyksi vaikka on alussa kiinteää. Tuoksu on myös kiva! Tätä tuotetta voi käyttää myös ennen nukkumaanmenoa jalkoihin. Kuiviin kantapäihin aivan loistava tuote. Jää minulle kyllä arkikäyttöön.
Sitten vielä testasin suolasaippuaa ja huulibalsamia. Suolasaippuan kerrotaan poistavan kehosta kuonaa ja nopeuttavan pienten iho-ongelmien paranemista. Saippualla pestessä kädet eivät kuivuneet ja tuoksuista pitäville on kyllä oikea valinta.
Huulibalsami on pienessä suloisessa rasiassa jonka jo laitoin käsilaukkuun. Näin nopeasti testattuna ihan kiva huulilla. 

Kaikenkaikkiaan kiva eestiläinen merkki. Itse tykkään Virosta kovasti joten sydän sykki tuotteita kohtaan❤

Jovelyn verkkokauppaan pääset tästä.

❤Kiitos yhteistyöstä Jovely

Tässä toivottelen myös sinulle
   mukavaa alkavaa viikkoa❤

Lempparikaupassa kävin myös ostoksilla


Takki on nyt alessa. Vähän yli viisikymppiä!








torstai 14. helmikuuta 2019

Hyvää ystävänpäivää sinulle

Tänään ystävänpäivänä tuli 100 000 sivun näyttöä 1 vuoden ja 10 kuukauden ikäisessä blogissani täyteen❤

Kauniimpaa kuin koskaan blogi nöyrästi kiittää ja kumartaa
KIITOS❤
Ilman teitä tätä blogia ei olisi olemassakaan.
Hyvää ystävänpäivää❤


maanantai 11. helmikuuta 2019

Oma auringonnousu

Yhteistyössä Buzzadorin  ja Philipsnordicin kanssa
Tuote pr- näyte

Kun näin esittelyn tästä Philips herätysvalosta ensin hymyilin ja sitten heräsi mielenkiinto että Wau! Itselleni aamut ovat usein niin vaikeita, kun kännykkä pirisee niin olen heti jo hiukan huonolla tuulella ja se huono tuuli haihtuu vasta  kun olen juonut mukillisen aamukahvia :)




Philips herätysvalosta kerrotaan näin: "Herää omaan auringonnousuun. Valo voimistuu asteittain ennen herätystä aamupunaisesta oranssiin ja sitten voimakkaampaan valoon, jonka värit voit itse valita". Vähitellen lisääntyvän valon tarkoitus on herättää sinut miellyttävämmin, jotta heräisit levänneenä. Herätyksen voi vielä viimeistellä luonnonäänillä tai radiokanavilla. Laitteeseen voi liittää SleepMapper sovelluksen jonka voi ladata Google play kaupasta tai App Storesta älypuhelimeen. Laitteen voi siis myös ottaa käyttöön ilman sovellustakin mutta sovelluksen avulla saa laitteesta parhaan hyödyn irti mm. voit hallita valoa ja saada tietoa unirutiineista. Kliinisissä tutkimuksissa tämän laitteen on todettu lisäävän heräämisen jälkeistä hyvinvointia.
Miten sitten tämä herätysvalo toimi minulla? Heräsin miellyttävään valoon ja luonnonääniin. Herätysvalo yöpöydällä toi hymyn huulille ( Itseasiassa aika hauskannäköinen vekotin)  ja olo oli ihan miellyttävä. En ollut niin pahantuulinen kuin yleensä.
Laite oli myös helppo ottaa käyttöön ja sovellus löytyi Playkaupasta nopeasti.
Oman kodin Wifi - verkon kanssa oli taas suuria ongelmia joka hiukan hidasti itselläni SleepMapper sovelluksen käyttöönottoa.



❤Kiitos yhteistyöstä Buzzador ja Philipsnordic

lauantai 9. helmikuuta 2019

Arvonnan voittaja


      Tämä kiva uutuuskirja on nyt arvottu

                            ja

                      voittaja on

         Jani Kaikki paketissa blogista



Arvonta suoritettiin virallisen valvojan läsnäollessa :) Valvoja sinnitteli hienosti nukahtamista vastaan kun lappuja oli kiitettävä määrä ja niiden tekemistäkin piti valvoa.

         ❤ Paljon Onnea voittajalle❤


sunnuntai 3. helmikuuta 2019

Kauniita hetkiä

Kevät on kovasti jo ajatuksissa varsinkin kun tuolla pihassa kolaa lumiröykkiöitä. Itselläni lumen kolaaminen on vielä hyvin hidasta, kun on ikävä selkävaiva ollut harmina muutaman vuoden. Oikein tässä nyt mietin,että onko tässä mitään muuta tehty kuin kolattu lunta ja käyty töissä viimeisten viikkojen aikana. Töissäkin on tehty lumiukkoja esikoululaisten kanssa ja möyritty metsässä välillä lumienkeleitä tehden.
No olihan tammikuussa hyvinkin kaunis hetki nimittäin syntymäpäiväni, jota juhlistin ihanalla brunssilla❤ Tytär oli valinnut paikaksi Ravintola Southparkin Bulevardilla.







Liljojen ja ruusujen tuoksu leijuu vieläkin kotona eikä tämä ikääntyminen harmita yhtään😊
 Päinvastoin elämä on nyt kauniimpaa kuin koskaan❤

Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle❤

p.s Tuossa alempana on ystävänpäivä ARVONTA Sirpa Selänteen uutuuskirja "Ystävyydellä Sirpa"



lauantai 2. helmikuuta 2019

Hiukset hyvin kaikki hyvin

Nordic Hair House on kahden turkulaisen kampaajan  hiusalan verkkokauppa. Juha Nordic Hair House  yrityksestä kirjoitti minulle näin "Ajattelimme jos kampaajat tekevät verkkokaupan niin siitä tulee erilainen, informatiivinen, kokemusperäinen ja uskottava". Nordic Hair House verkkokaupasta löytyy shampoita, hoitoaineita, muotoilutuotteita, hiusvärejä, hiuspohjan hoitoon tarvittavia tuotteita ja ripsi - ja kulmaseerumeita. Sokerina pohjalla John Paul Pet lemmikkituotesarja. Tuotesarja tarjoaa lemmikeille korkealaatuisia puhdistus-ja hoitotuotteita. Olin suuresti ilahtunut kun sain testiin kivan ystävällisen palvelun kera tuotteita. Tuotteiden toimitus oli myös nopeaa ja yli 40 euron tilauksiin ei lisätä toimituskuluja.

Ensimmäiseksi esittelyssä kylmäpuristettua marulaöljyä sisältävä, silottava ja kosteuttava hoitoöljy. Öljy antaa kuiville, vaurioituneille ja vaikeasti hallittaville hiuksille joustavuutta, kiiltoa ja pehmeyttä. Öljy sopii myös normaalille/kuivalle iholle. Öljyä käytetään näin: Pari tippaa hierotaan kämmenten välissä ja levitetään pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin latvoista alkaen. Tämä tuote oli minulle luksusta! Kiiltoa ja pehmeyttä sain hiuksiini.


Joicon shampoita ja hoitoaineita aloin testaamaan hyvin innostuneesti. Blondaan hiuksiani ehkä vähän liiankin paljon välillä kun en voi sietää keltaisuutta hiuksissani. Olen  myös testannut paljon tuotteita jotka on nimenomaan suunnattu värjätyille hiuksille, joten vertailupohjaa on paljon.
Lunta kun on tullut täällä Helsingissäkin aivan hirveästi niin saunasta vilvoitellessa kuvasin nämä tuotteet lumihangessa :) Kauniit ja tyylikkäät ovat pullot. *Joicon vaaleaa hiusväriä kirkastava hopeashampoo. Pullossa lukee näin: " Puhdasta viileää vaaleutta kaikille vaaleille ja harmaille hiuksille. Taittaa epätoivottuja keltaisia vivahteita tehokkaasti ja pitää hiusten vaalean sävyn kirkkaana ja raikkaana. Puhdistaa hiukset hellästi ja korjaa vaurioita". Hieroin shampoota märkiin hiuksiin ohjeen mukaan ja annoin vaikuttaa 3-5 minuuttia. Shampoota suositellaan käytettäväksi 2-3  krt viikossa vuorotellen Color Endure Shampoon kanssa. Tuossa alempana on juttua kyseisestä shampoosta.
*Joicon Color Endure Violet Conditioner vaaleaa hiusväriä kirkastava hoitoaine joka neutralisoi epätoivottuja keltaisia vivahteita. Säilyttää vaaleiden ja harmaiden hiusten sävyn raikkaana ja puhtaana. Tämän hoitoaineen annetaan vaikuttaa 1- 3 minuuttia ja huuhdellaan. Sopii päivittäiseen käyttöön. Mielestäni shampoo oli hyvin keltaisuutta taittava. Vaahtosi hyvin ja oli helppo levittää. Hiuksista tuli helposti kammattavat ja väri kirkastui.


*Joico Color Endure shampoo värjätyille hiuksille ja *Joico Color Endure Comditioner sulfaatiton hoitoaine värjätyille hiuksille. Shampoo pullossa lukee näin: "Hiusvärin henkivakuutus! Säilytä hiusvärisi hehku jopa 18 pesun ajan tällä shampoolla, joka pesee pois epäpuhtaudet ja tuotejäämät hiusväriä haalistamatta".
Tuote vaahtosi hyvin ja oli näin helppo levittää. Ylellisen tuntuinen pestessä. Tuoksu miellytti minua kovasti. Pesi hiukset lempeästi mutta kuitenkin puhtaaksi. 
Hoitoaine pullossa lukee taas näin: " Sulfaatiton hoitoaine värjätyille hiuksille. Hoida hiusvärisi hehkua! Syväkosteuttava, vahvistava hoitoaine ravitsee värjättyjä hiuksia ja auttaa hiusväriä säilymään upean vivahteikkaana pidempään. Kosteuttava koostumus suojaa UV-säteiden haalistavalta vaikutukselta".  Hoitoaine on myös miellyttävän tuoksuinen. Hoitoaineen annetaan vaikuttaa minuutin ajan ja huuhdellaan sitten pois. Omat hiukseni tulivat pehmeiksi ja helposti kammattaviksi. 

Olen nyt parin viikon ajan käyttänyt näitä tuotteita ja sopivat omille hiuksilleni oikein hyvin. Joten tulen varmasti hankkimaan näitä vielä jatkossakin.




Tämä Paul Mitchell lämpösuojasuihke on aivan uudenlainen tuote, joka sekä suojaa hiusta lämmöltä että antaa pitoa kampaukseen. Lämpösuojan lisäksi suihke antaa suojan myös kosteutta vastaan. Sisältää luonnosta riisijyvän kuoresta saatavaa uutetta joka muodostaa suojaavan kalvon hiuksen pintaan. Vehnäproteiini vahvistaa hiuksen rakennetta. Tämä suihke on minun hiuksille jonkinlainen "taikasuihke" pitonsa puolesta. Kiharoitten pysyvyys on hyvää. Hehkutinkin tätä tuotetta Instagrammin puolella. Hienoa palautetta tuli monelta, vain yksi henkilö jolla oli hyvin hennot hiukset kertoi että suihkeen pito ei ollut hänelle riittävä yksinään. Ehkäpä hyvin hentojen hiusten kikkuroitten pelastaja on alla oleva tuote lisäksi.


Teatree Scalp Care anti-thinning root lift foam. Tuuheuttava volyymivaahto. Ryhtiä ja runsautta lisäävä vaahtoutuva muotoilutuote antaa luonnollista tuuheutta hiuksiin. Pieni määrä vaahtoa levitetään kämmenelle puhtaisiin pyyhekuiviin hiuksiin etenkin tyveen ja sitten kuivataan. Kiva tuote!


Tässä minun lemmikkien kaurasuihkeen testaaja. John Paul Pet hoitava suihke lupaa pitää turkin pehmoisena. No kuva kertoo mitä Tipsy tykkäsi suihkeesta. 


Tässä vielä Amika hiuslakka sokerina pohjalla. Itselläni on vaikeuksia löytää hiuksilleni sopivaa hiuslakkaa. Hiukset tulee koppuraksi. Tämä tuote saa minulta arvosanaksi jo lähemmäksi kiitettävää. Antaa joustavan mutta luotettavan tuen. Tuote ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Näitä tuotteita löytyy siis Nordichairhouse verkkokaupasta

Kun testailen hiuksiin liittyviä tuotteita palaa mieleen muisto, kun kävin itsekin testeissä kampaajakoulutukseen. Pääsin myös sisään mutta en kuitenkaan mennyt. Olin silloin jo valmis lastentarhanopettaja, ammatti jossa olen vieläkin.

❤Iso kiitos Nordic Hair House kivasta yhteistyöstä

ja

          Oikein ihanaa viikonloppua sinulle❤

           ❤ Tervetuloa myös uudet lukijat❤


P.s Tuossa alempana on Sirpa Selänteen uutuuskirjan "Ystävyydellä Sirpa" arvonta. Arvonta päättyy lauantaina 9.2 klo: 18.00.