tiistai 6. huhtikuuta 2021

Kauniimpaa kuin koskaan 4 vuotta

Ihan ensimmäiseksi ISO KIITOS juuri sinulle siellä ruudun toisella puolella❤ Ilman teitä lukijoitani ei Kauniimpaa kuin koskaan olisi sitä, mitä se nyt on! Täältä kaikki alkoi 4 vuotta sitten.
Nyt Kauniimpaa kuin koskaan löytyy myös
ja

On ollut ihanaa tutustua blogin kautta uusiin ihmisiin ja tehdä myös yhteistöitä yritysten kanssa. Nämä kaikki ovat tuoneet suuresti iloa elämääni ja rentouttavaa vastapainoa kokopäivätyölleni. 
Itse asiassa en olisi 4 vuotta sitten uskonut ensimmäisen blogikirjoituksen kirjoitettuani, että tämä kantaisi näin pitkälle.

Blogini postaustahti on tosin täällä bloggerin puolella harventunut alkuajoista, kun muita kanavia on rakentunut blogin ympärille. Aihepiirikin on hiukan muuttunut. Täällä painottuu nyt kulttuuri kuten kirjallisuus ja teatteri. Kirjoista ja teatteri-esityksistä on ihanaa kirjoitella.

 Kaikenlaiset aikuisen naisen elämään kuuluvat lifestyle jutut
ovat taas instagramin puolella. Erityisesti instagramin storya päivitän ahkerasti. Tiktok on kanavistani uusin ja olenkin kovasti opetellut videoiden tekoa sinne. Hauska kanava, josta löytyy jo paljon meitä "aikuisiakin".

Pidän myös yllä Oriflame kosmetiikkaan liityvää pikkuista ryhmää facebookin puolella. Jaan ryhmään myös blogiini liittyviä asioita. Tervetuloa mukaan! Sinun ei tarvitse ostaa mitään, voit olla mukana ihan muuten vain.


 

VIELÄ KERRAN KAUNIS KIITOS KAIKILLE
💞 

 Kristiina