tiistai 31. heinäkuuta 2018

Mikä on salaisuus onnellisuuden taustalla?

"Sinulla on nyt käsissäsi salaisuuden avain: tieto, että voit omalla tietoisella mielelläsi ja aistien avulla ottaa kopin alitajunnastasi, kaikista uskomuksistasi, unelmistasi ja näiden kautta koko elämästäsi. Voit rakentaa mielestäsi ja elämästäsi sellaisen, että uskot itseesi ja unelmiisi. Näistä asioista yhdessä syntyy se voima, jolla rakennat haluamasi kaltaisen elämän. Sinä pystyt tähän!" Ote on Jaakko Alasaarelan kirjasta "Sinä pystyt".


Ostan hyvin harvoin kirjoja mutta tämän ostin ja hyvä ostos olikin! Itse olen viimeisen 8 vuoden ajan pyrkinyt rakentamaan itselleni elämää hyvin Jaakon kirjoittamien asioiden pohjalta. Matkaa on vielä paljon jäljellä mutta oikealla suunnalla olen, siitä olen varma.


Jaakko Alasaarela kirjoittaa:"Elämäsi on suuri lahja ja oikeutesi on elää SINUN NÄKÖISESI onnellinen ja menestyksellinen elämä". Kirjan kirjoittaja on palkittu yrittäjä ja Suomen parhaaksi työpaikaksi valitun yrityksen toimitusjohtaja. Kirja lisää uskoa ihmisiin ympärilläsi ja erityisesti USKOA ITSEESI. Kirja pohjautuu filosofien ja monen eri alojen parhaiden oppeihin.
En kerro tässä kirjasta enempää mutta laitan tähän vielä muutaman otteen. Kirja on selkeä ja helppolukuinen. Suosittelen lämpimästi.


"Sanonta"Viisas ihminen ei koskaan sano toisesta mitään pahaa, jos aihetta on, hän vaikenee"on yksi suurimmista viisauksista, jonka olen oppinut. Ihmisten arvostelemisesta tai heidän huonoihin piirteisiinsä keskittymisestä ei ole kenellekään mitään hyötyä. Ei myöskään ole olemassa yhtään hyvää syytä mennä mukaan siihen, jos joku arvostelee tai vähättelee toista ihmistä sinulle".


"Se, että vihaa ihmisiä ja elämää ei auta saavuttamaan elämässä mitään. Ja myös se jos oma toiminta perustuu epärehellisyyteen, ei pitemmän päälle tuo mitään pysyvää ja hyvää - päinvastoin kaikki, mikä on epärehellisyyden päälle rakennettu, romahtaa aina ennemmin tai myöhemmin".


"Unelmien - isojen tai pienempien - saavuttaminen on mahdollista sinullekin! Tiedän, että Sinä pystyt". Kiitos Jaakko Alasaarela,luen kirjan vielä toiseenkin kertaan.

Kuvat ovat mökiltä eivät siis kirjasta.


Täällä vietetään viimeistä lomaviikkoa! Toivottelenkin sinulle mukavia kesäpäiviä❤keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

Kesäoloa❤

Havahduin juuri että 7 viikon lomastani on jäljellä puolitoista viikkoa. Tämä kesä jää mieleen täynnä lämpimiä päiviä ihan niin kuin lapsuuden kesät. Olin aika tavalla puhki työvuoden jälkeen mutta tämä kesäinen suloinen joutilaisuus on tehnyt tehtävänsä - olen jo täynnä virtaa ja hyvillä mielin otan uudet innokkaat esikoululaiset vastaan elokuussa.
Kesän alennusmyynneissä en ole käynyt vaikka vaatekaappi kyllä kaipaisi täydennystä. Wish-tilauksen kuitenkin riippukeinusta käsin tein😊Blogissa olen testannut monenmoista luonnonkosmetiikkaa ja näillä tuotteilla olen tänä kesänä hoitanut ihoani enkä ole pettynyt yhteenkään tuotteeseen. Ihoni on kauniimpi kuin koskaan näin 55++ ikäisenä.


Raikkaan kesäboolin kera toivotan sinulle ihania kesäpäiviä❤

keskiviikko 18. heinäkuuta 2018

Marilyn Monroen näyttely


Kun sain tietää että Museokeskus Vapriikissa on Marilyn Monroen ( Norma Baker 1.6.1926 - 5.8.1962) näyttely "Nainen roolien takana" ajattelin, että tämä olisikin kiva kesäreissu täältä Helsingistä Tampereelle. Muutaman kuvan näyttelystä laitoinkin jo aikaisemmassa postauksessa mutta ajattelin vielä kirjoittaa tarkemmin, sillä näyttely ei pettänyt odotuksiani.Marilyn Monroe oli hyvin kiehtova nainen. Roolinsa takana "bimbona blondina"hän oli hyvin etevä liikenainen. Hän rakensi tietoisesti itse oman brändinsä ja perusti oman tuotantoyhtiön Marilyn Monroe Productionsin. Naiselle 50-luvulla tällaiset asiat olivat iso juttu, sillä silloin elettiin hyvinkin miesjohtoisessa maailmassa. Marilyn rakensi itsestään tuotteen jota miehet ihailivat, rakastivat jopa jumaloivat  ja naiset jäljittelivät.Ensimmäisen elokuvansa Marilyn näytteli jo vuonna 1946 mutta vuosi 1953 oli hänen läpimurto vuotensa. Sanotaan, että elokuva Niagara teki Marilynistä tähden. Itse tykkään paljon Marilynin elokuvista: Kuinka miljonääri naidaan ja Piukat paikat😊


Museokeskus Vapriikissa on esillä noin 300 Marilynille kuulunutta esinettä mm.vaatteita, kenkiä,kauneudenhoitoon liittyviä esineitä, onpa siellä esillä Marilynin irtoripsetkin. Näistä esineistä suurimman osan omistaa keräilijä Ted Stampfer.


Marilyn oli naimisissa kolme kertaa. Ensimmäisen kerran hän meni naimisiin hyvin nuorena 16-vuotiaana Jim Doughertyn kanssa. Jim oli Marilynin naapurin poika. Marilynin toinen aviomies oli Baseball-legenda Joe Di-Maggio, tämä avioliitto ei kestänyt vuottakaan, mutta Joe oli Marilynin luottoystävä loppuun asti. Kolmannen avioliiton Marilyn solmi kirjailija Arthur Millerin kanssa. Marilynin yksityiselämästä ei siis puuttunut dramatiikkaa ja paljon on kirjoitettu väitetyistä suhteista John F Kennedyyn ja Robert Kennedyyn.Marilyn kuoli 5.8.1962. Kuolinsyystä on esitetty arvailuja: itsemurha, murha vai onnettomuus? Se jää ikuiseksi arvoitukseksi.


Näyttely oli mielenkiintoinen ja kiehtova tästä yhdestä kaikkien aikojen tunnetuimmasta filmitähdestä ja seksisymbolista. Näyttely on avoinna 2.12.2018 asti.Mukavaa helteistä viikkoa sinulle❤
ja Tervetuloa uudet lukijat ❤

tiistai 17. heinäkuuta 2018

Kun tulin tosi onnelliseksi pyyhkeestä

                   *Yhteistyössä So Prettyn kanssa*

Sain kivan yhteistyön So Pretty verkkokaupasta. Pääsin suureksi ilokseni testaamaan turkkilaista Hamam-pyyhettä.
Pyyhe on juuri niin ihana mitä sitä on täällä blogimaailmassa hehkutettu. Minulle pyyhe oli suorastaan ihastusta ensikosketuksella ellei sitten ihan rakkautta.


Pyyhe tuli näin pienessä paketissa.


Nyt kun olen testannut tätä ihanuutta niin voin allekirjoittaa Hamam-pyyhkeen loistavat ominaisuudet.
Pyyhe on kevyt ja erittäin imukykyinen. Itse olin aivan haltioissani kun pyyhkeen koko oli niin suuri (180×100) että se meni hyvin ympärilleni ja laskeutui kauniisti kuin mekko. Pyyhettä voi halutessaan solmia eri tavoin helposti sillä kangas on kevyttä.

                          

Pyyhe menee pieneen tilaan ja ei paina esimerkiksi matkalaukussa juuri mitään. Hamam-pyyhe on kudottu Turkin laadukkaasta puuvillasta ja pyyhkeen hapsut on käsinsolmitut. Tällä pyyhkeellä on todella paljon käyttömahdollisuuksia. Kauneutensa ansiosta se sopii sisustukseen esimerkiksi nojatuolin tai sohvan päälle. Pöytäliinana se on nätti, kukaan ei välttämättä tiedä että pöydällä on pyyhe. Sitä voi myös käyttää huivina, itse tykkään pitää hartioilla. Rantapyyhkeenä se on vallan mainio koska siihen ei hiekka tartu. Pyyhe on hyvä kylpypyyhe, saunapyyhe mutta kiva myös saunassa laudeliinana.
Tämä pyyhe on ihana lahjaidea! Tyylikäs valinta. Pyyhkeitä on hyvin monenlaisia. Valikoimaan pääset tutustumaan ja ostoksille So Pretty

           ❤Kiitos yhteistyöstä!

                    

                       -Kristiina-

maanantai 16. heinäkuuta 2018

Kauniita hetkiä heinäkuussa


Ei sitä oikein usko silmiään kun katsoo lämpömittaria ja lukema on liki +30 astetta. Ihanaahan tämä on ja vielä kun heinäkuuhuni on mahtunut kaikkea kaunista. Poikaa on hemmoteltu mansikkakakulla ja tyttären vieraita majoitettu viikonlopuksi. Ystävättären luona herkuteltiin oikein urakalla ja piipahdettiin jopa keskustassa terassilla ja Mummotunnelissa. Hyvä me! Jaksettiin😊
 Pieni kesälomareissukin tehtiin Tampereelle Museokeskus Vapriikkiin Marilyn Monroen näyttelyyn ja Suomen ensimmäiseen Kissakahvilaan Purnauskikseen.


Mökillä on vietetty suloisen joutilasta aikaa.
Savustettua lohta ja uusia perunoita voisin syödä loputtomiin. On se kumma kun niihin ei vain kyllästy.


Blogin Instagrammiin lisäilen kuvia ja juttuja usein. Tervetuloa seuraamaan myös sinne kauniimpaa kuin koskaan klik
ja vinkkaa omasta Instagram - tilistäsi jos en ole huomannut tulla jo seuraamaan.

❤Ihanaa viikkoa sinulle❤