sunnuntai 24. toukokuuta 2020

Celeste Barber : Tämä on haaste

Kirja-arvostelu yhteistyössä Kustannusosakeyhtiö Aula & Co
Kirja saatu

Oli hauskaa saada instagramin hauskimmaksi naiseksi kutsutun australialaisen Celeste Barberin nyt keväällä Suomessa ilmestynyt kirja
"Tämä on haaste" luettavaksi. Kirjan on suomentanut Terhi Kuusisto. Celeste Barber on tullut tunnetuksi hauskoista instagram kuvistaan, joissa hän parodoi julkkiksia, ihan suuria maailmanluokan tähtiäkin. Hänestä on tullutkin maailmanlaajuisesti tunnettu sosiaalisen median vaikuttaja. Barberilla on instagramissa yli 7 miljoonaa seuraajaa ja myös minä seuraan häntä :) Barber on koomikko, näyttelijä ja käsikirjoittaja.


Tämä on haaste on kutkuttavan hauska kirja Celeste Barberin omasta elämästä ja erityisesti siitä, miten jokainen voi olla oman elämänsä tähti. Hän kertoo mm. kuinka Nutella tekee naisen ja muita tärkeitä huomioita elämästä. Kirjassa Celeste avaa kyllä myös elämänsä vaikeuksia masennuslääkkeineen ja Adhd ( tai Add, hän ei itse sitä enää muistanut kumman diagnoosin oli aikoinaan saanut) diagnoosineen. Avioliitostaan hän kertoo myös kirjassaan hyvin avoimesti.

Tässäpä pieni ote :)

"Api ( hänen miehensä)  palasi Skate Citysta noin kymmenen minuuttia ennen lähtöaikaa, ja jotenkin hän onnistui käymään paskalla ja suihkussa ja ajamaan parran seitsemässä minuutissa, ja tuli ulos Taye Diggsin ja The Rockin jälkeläisen näköisenä ja tuoksuisena"Luin tätä kirjaa usein uupuneena työpäivän jälkeen. Kirja piristi ja huomasin nauravani ääneen. Suosittelen tätä kirjaa lämpimästi vaikkapa kesälukemiseksi aurinkotuoliin tai riippukeinuun.

Kirjan voit tilata täältä
Kirja on pehmeäkantinen ja hinta näyttää tällä hetkellä olevan 21,90€

Tässä kirjan lopusta pari otetta joiden Celeste Barber uskoo olevan sellaisia, että kukaan ei vielä niitä tiedä hänestä.

" Kävin kolme vuotta päätoimisesti laulutunneilla ja laulan yhä nuotin vierestä"

"Frendit on koko maailman paras ohjelma, ja jos et ole samaa mieltä kanssani, olet koko maailman tyhmistä tyhmin tyhmeliini"Kiitos yhteistyöstä Kustannusosakeyhtiö Aula & Co

               Mukavaa viikkoa❤
                           

lauantai 16. toukokuuta 2020

Onko blogit hiipumassa?

Tässä selailin blogeja ja huomasin, että moni seuraamani blogi on hiljentynyt, osa jopa lopettanut. Tietysti tämä maailmaa mullistanut korona virus on osaltaan vaikuttanut, on huolta, pelkoa ja väsymystä, eikä jaksa kirjoitella. Toisaalta sitten taas Instagram ja Tiktok näyttävät olevan hurjassa suosiossa. Onhan nämä sovellukset tietysti vaivattomampia ja nopeita käyttää. Itsekin latasin noin viikko sitten Tiktokin "kauniimpaakuinkoskaan" ja harjoittelen nyt sen käyttöä. Tervetuloa vaan seuraamaan :) Instagramissa "kauniimpaakuinkoskaan" on ollutkin jo pari vuotta.


Mitä minulle sitten kuuluu? Töissä olen ollut normaalisti. Hallitushan päätti, että esiopetus pidetään toiminnassa. Nyt kun koululaiset palasivat lähiopetukseen niin myös esikoululaisten määrä lisääntyi ja paljon on sitten tehty poikkeusjärjestelyjä lisää, jotta pysyisimme terveinä.


Sain esikoululaiselta tuollaisen kivan ötökän, sopii kuulema kynsien väriin :)

Välillä tuntuu, että maailman kirjat on aivan sekaisin, kun toukokuun puolessa välissä aamulla herätessä on talvi. Päivällä taas aurinko paistaa ja kirsikanpuun kukat hehkuu.Oriflamen verkkokauppani on edelleen toiminnassa Klik

Olen hyvin tyytyväinen Oriflamen tuotteisiin❤ sieltä löytyy niin edullisesti laatukosmetiikkaa.
Kauneuskonsultiksi pääsee nyt 19 euron aloitusmaksulla, jos pienet lisätienestit kiinnostaa niin verkkokauppani kautta voit rekisteröityä.

 
   Kuva: Oriflame

Mukavaa viikonloppua❤


sunnuntai 3. toukokuuta 2020

Kiehtovaa kosmetiikkaa

Yhteistyössä Soaphoria
Tuotteet saatu

Soaphoria kosmetiikka on luonnollista ja orgaanista, joka ei sisällä silikoneja, öljynjalostustuotteita, parabeeneja, väriaineita eikä säilöntä-aineita.

Testailin muutamaa Soaphoarin tuotetta ja olin kyllä niin ihanassa tuoksujen maailmassa! Tuotteet on vielä pakattu aivan ihastuttaviin lasipurkkeihin ja vieläpä ekologisesti, kaikki materiaali on kierrätettyä. Näillä tuotteilla on myös erittäin kivat nimet.

 Itse valitsin testattavaksi:

*Onni suihkuvaahtoa
*Sitruspommi tuoksuvaa orgaanista kookosöljyä
*Hedelmätarha vartalosouffea

Onni suihkuvaahto
Kyllä tämä tuote toi luksusta arkeen. Tuoksu on huumaava ja vaahto poistaa epäpuhtauksia hyvin.
Vaahdossa on myös ihon kuivumista, pehmeyttä ja elinvoimaisuutta edistävää viinirypälettä, rohtopurasruohoa, kookos - ja aprikoosiöljyä.
Sitruspommi, tuoksuvaa orgaanista kookosöljyä
Tässä öljyssä oli myös ihana tuoksu. Tuote sopii kyynärpäiden, polvien ja kantapäiden halkeilevan ihon hoitoon. Tuote hoitaa myös mm. kynsinauhoja ja sheivaamisesta ärtynyttä ihoa. Tämä öljy sopii myös hiuksiin antamaan kiiltoa ja toimii myös meikinpoistajana.
Todellinen monitoimituote! Tästä tulikin minun lemppari.


Hedelmätarha vartalo souffle
Ihossa tämä tuote muodostaa maito - öljymäisen kalvon, joka kosteuttaa syvästi ja ravitsee kuivaa ihoa. Eteeriset öljyt luo ihanan tuoksun.


Kaiken kaikkiaan kivoja tuotteita, erilaisia niin se tekee niistä kiehtovia.
Tuotteisiin voit tutustua lisää täältä

Mukavaa viikkoa sinulle!
perjantai 1. toukokuuta 2020