lauantai 30. syyskuuta 2017

I LOVE ME -messut ja ARVONTA

Olen onnellinen ja niin suuresti ilahtunut kun sain kunnian päästä bloggaajana Pohjois-Euroopan suurimpaan terveys-,kauneus-,ja hyvinvointialan tapahtumaan - Huippuihanille I LOVE ME-messuille 20. - 22.10.2017 Helsingin messukeskukseen. Messut on avoinna pe klo: 10-19, la klo: 10-18 ja su klo: 10-18. Messuohjelma suorastaan pursuaa kauneutta,muotia,hyvinvointia ja terveyttä.Voit tutustua tarkemmin täältä
Itseäni kiinnostaa erityisesti kauneus-alue,on mukavaa päästä tutustumaan ihonhoidon uusiin tuuliin ja meikkitrendeihin. Selailessani messulehteä huomasin , että messuilla pidetään Rakennekynsialan sekä ripsipidennysten SM-kilpailut pe 20.10. Ripsipidennykset ja rakennekynnet ovat itselleni melkein intohimo! Avonin osastolla (minulle vielä tuntematon merkki:) ) on ilmaisia pikahuulimeikkejä pe 20.10,sinne siis hakemaan pusuhuulia :) Mielelläni menen myös kuuntelemaan kun suositut hyvinvointikirjailijat kokoontuvat yhteen pohtimaan mistä aineksista koostuu hyvä ja tasapainoinen elämä pe 20.10 klo: 15. Hurmaavat iättömät ladyt Aira Samulin ja Eila Hellgren ovat messuilla antamassa vinkkejä miten hidastaa vanhenemisen merkkejä, sinne siis kuuntelemaan :) Tietysti toivon bongaavani hyviä messutarjouksia ja että voin kirjoittaa huikean jutun I love me -messuista tänne blogiini ja jakaa ihania messukuvia kauniimpaakuinkoskaan instagram-tilillä. Olen messuilla näillä näkymin perjantaina ja lauantaina,jos tunnistat otapa hihasta kiinni,olisi aivan ihanaa tavata lukijoita! Messuliput ovat kohtuuhintaisia,joten kannattaa lähteä messufiilistelemään,piristymään ja hakemaan inspiraatiota syksyyn. Sain järjestävältä taholta ilon arpoa lippupaketin,joka sisältää 2 sähköistä kertalippua. Voit osallistua arvontaan kertomalla kommenttikenttään: "Mikä sinua kiinnostaisi eniten I love me - messuilla?" ja jättämällä sähköpostiosoitteesi,jotta tavoitan onnellisen voittajan.Jos et halua, että sähköpostiosoitteesi näkyy voit osallistua lippupaketin arvontaan myös lähettämällä sähköpostia kauniimpaakuinkoskaan@gmail.com.Arvonta alkaa nyt ja päättyy 10.10.2017 klo:18.00. Arvontaan voi siis osallistua kaikki ihanat lukijani, olit sitten anonyymi tai kirjautunut lukija.Onnea arvontaan ja nähdään messuilla!
       
 

keskiviikko 27. syyskuuta 2017

Mietelause ja vinkki

Tänään luin Instagramista tällaisen mietelauseen
"Kun elämä antaa sinulle sata syytä murtua ja itkeä, näytä että sinulla on tuhat syytä hymyillä ja nauraa"


Ja Yhteishyvä-lehdessä oli kiva vinkki "Päivitä kodin ilme omasta kaapista. Kaiva esille maljakoita,kynttilöitä tai koriste-esineitä,jotka ovat olleet kaapin perukoilla. Vanhat esineet tuntuvat kuin uusilta." Taidanpa kokeilla!
Mukavaa viikkoa❤

Ziaja

Sain kivan yhteistyön Kosmetiikkatesti blogin Ninalta. Pääsin testaamaan kahta Ziajan tuotetta.
Puhdistusvettä "Sensitive micellar water" sekä kuorintavoidetta "Sensitive entzyme peeling". Puhdistusveden tuoteselosteessa lukee näin : "Poistaa meikin hellävaraisesti ja puhdistaa ihon tehokkaasti. Alkoholiton ja hajusteeton. Puhdista kasvot vanulapun avulla aamuin illoin. Ei huuhdella ja sopii myös piilolinssien käyttäjille". Kuorintavoiteen tuoteseloste lupaa kuoria hellävaraisesti kuolleen ihosolukon sekä tasoittaa ja heleyttää ihoa. Silikoniton,mineraaliöljytön ja hajusteeton.
"Kuori iho 1-2 krt viikossa.Hiero ihoon ja anna vaikuttaa 10 minuuttia.Huuhdo lämpimällä vedellä, varo silmänympärysihoa".
Tykkäsin molemmista tuotteista.Tuotteet sopivat erinomaisesti herkälle iholle. Itse olen piilolinssien käyttäjä joten puhdistusvesi oli juuri sopiva. Kuorintavoide oli rakeeton ja pehmensi ihoa mukavasti.

Ziaja ihastutti minua myös kovasti hinta-laatu suhteeltaan. Tuotteiden hinnat ovat kukkaroystävällisiä, siksi Ziaja päivittäiskosmetiikkasarjasta on tullutkin varmasti suosittu. Kosmetiikkasarjaa ei testata eläinkokein ja käytetään mahdollisimman vähän säilöntäaineita. Ainoa asia mitä kaipasin oli tuoksu. Itse olen tuoksujen ystävä, mutta tuoksuttoman kosmetiikan ystävä ihastuu varmasti näihin tuotteisiin. 

maanantai 25. syyskuuta 2017

Slurp uusi ihastukseni

On sitten hieno palvelu tämä Slurp! Slurp tarjoaa laajan valikoiman huippulaatuisia vastapaahdettuja pienpaahtimokahveja kotiin toimitettuna 2 tai 4 viikon välein.

Tällaisessa ohuessa paketissa Slurp toimittaa takuutuoretta huippukahvia suoraan postiluukkuusi. Tilauksen tekeminen netissä on helppoa. Ensin valitset maun Slurp tumma tai Slurp vaalea mieltymyksesi mukaan, koon ja toimitustavan. Kahvi paahdetaan juuri sinulle käsityönä yhteistyössä 16 suomalaisen pienpaahtimon kanssa. Lisäksi vielä tuet kestävää kahvituotantoa.


Kahvit tulevat joko 200 gramman tai 400 gramman tiiviissä pusseissa,jotka ovat aivan loistavia kahvin säilömiseen,ne voi sulkea uudelleen.


Tästä suomalaisesta vuonna 2014 perustetusta yriryksestä ja kahvipalvelun hinnoista voit lukea enemmän  SLURP



Testasin vaalea paahtoista kahvia. Kahvin alkuperämaa oli Indonesia. Kahvipussissa lukee näin "PT Sumatera Jaya Kopi -järjestö viljelee tätä kahvia Sumatran vuoristoilla 750-1500 metrin korkeudessa luontoa, ihmisten hyvinvointia ja kestävää viljelyä kunnioittavilla periaatteilla. Tämä maanläheisen samettinen keskipaahtoinen luomukahvi kätkee sisälleen lakritsin ja tumman kaakaon sävyjä kevyellä hapokkuudella".Paahdettu Kustavissa 15.9.2017. Kahvi voi oikeasti maistua hyvältä ja tämä kahvi maistui. Pehmeähkö ja hienostunut maku toi ihastuksen tunteen.


Herkullisia kahvihetkiä elämään!Kiitos yhteistyöstä SLURP

sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Syksyllä on hyvä olla

Syksy on itselleni aina hyvin kaunista aikaa. Molemmat lapseni ovat syntyneet kesän jo hiukan kallistuessa syksyyn. Sydämessä on sellainen lämmin tunne syksyisin. Syksyyn liittyy myös elämässäni iso muutos muutama vuosi sitten,joka alussa tuntui että näinköhän mä selviän, mutta elämäni on sen jälkeen ollut kauniimpaa kuin koskaan. Syksyn pimeät illat ja katse kohti tähtiä taivaalla rauhoittaa kovasti hektisen työpäivän jälkeen. Kynttilöitäkin etenkin tuoksullisia rakastan poltella syksyisin ja onhan syksyn ruskakin väreineen ihanan sykähdyttävä.
Kaunista alkavaa syksyistä viikkoa  ja sydämellisesti tervetuloa uudet lukijat!





  Syksyn lapset❤


keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Ihanan Avene ARVONNAN VOITTAJA on

Marjo kommentilla "Ihan ehdottomasti mukana. Avenen tuotteet tulleet tutuiksi vain lasten kautta. Ovat tehneet positiivisen yllätyksen minuun. Nyt voisi tämä vanheneva nainen silottaa ryppyjä :)"

Paljon Onnea voittajalle! Ja sydän kiitos kaikille arvontaan osallistujille,teitä oli paljon! Ja Kiitos Avene!

lauantai 16. syyskuuta 2017

Tyylilyyli tai sitten ei

En ole vielä kertaakaan laittanut blogini historiassa tänne minkäänlaisia koko kuvia itsestäni tai omasta tyylistäni. Kynnys on ollut suuri! Nyt ajattelin rohkaista itseni ja laittaa kuvia. Itse tykkään kovasti katsella ihan tavallisten bloggaajien blogeja,joissa esitellään päivänasuja jne. Heidän suosituksia myös kuuntelen ja uskon. Tänään kävin Helsingin keskustassa ostoksilla ja löysin Marks & Spenceriltä punaisen takin. Takki on 70 % villaa. Ihan piristyin kun laitoin takin päälle. Lisäksi sain aivan ihanaa ja iloista palvelua. Onnellisena sitten takki kassissa matkasin kotiin metrolla ja bussilla. Viikkoa aikaisemmin olin ostanut työkaveriltani Raiskin drymaxX takin. DrymaxX on tekninen ja kevyt erikoiskalvo,joka ei läpäise vettä, mutta päästää höyrystyneen kosteuden ulos vaatteesta. Takki on aivan ihana kävellessä työmatkat ja töissäkin, olenhan paljon esikoululaisten kanssa ulkona. Vielä sitten lopuksi ARVONTA muistutus!Huippuihanan Avene tuotepalkinnon arvonta vielä keskiviikkoon 20.9 klo:18 asti tuossa alempana.Oikein ihanaa viikonloppua!



Tytärkin oli käynyt ostoksilla. Ihan hänen luvallaan tässä kuva tytöstä ja mekosta!

sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Ole oma itsesi

Ja sehän tarkoittaa sitä,että hyväksyt itsesi sellaisena kuin olet. Itsensä hyväksyminen on hyvinvoinnin peruslähtökohta. Kun uskallamme olla oma itsemme ja tehdä niitä asioita,joita kohtaan todella tunnemme kiinnostusta ja innostusta,elämä tuntuu merkitykselliseltä ja hyvältä.
Lisäksi vielä kun kiitollisuuden aiheita etsii säännöllisesti elämänlaatu paranee. Kiitollisuus on nopea tapa tehdä oma elämä paremmaksi eli huomion keskittäminen siihen mikä on hyvin. Kiitollisuus on antanut minulle ainakin voimaa silloin kun elämä tuntuu raskaalta. Kyky tuntea kiitollisuutta suuntaa huomion pois vastoinkäymisistä ja toimii vastavoimana negatiivisille ajatuksille. Kiitollisuuden tunteella on parantava vaikutus,se on tieteellisesti todistettukin. Näitä ajatuksia näin sunnuntai-iltana sateen piiskatessa ikkunoihin.



keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Usko tai älä

Täälläkin on nyt rakennusprojekti käynnissa ihan pieni sellainen,mutta kuitenkin olen erittäin tyytyväinen asiasta.Koko kesän olen ihastellut monessa blogissa kaikennäköisiä rakennusjuttuja, uusia terasseja,rakennusten maalauksia ja vaikka mitä ihania tuunauksia.Itseltä kun kesä meni lähinnä kukkakimppuja tehdessä,kukkajalkakylpyjä ottaessa,riippukeinussa maatessa, aurinkotuolissa istuessa,lohta savustaessa ja kuoharia kilistäessä. Tämä minun rakennusprojektini on jo kauan haaveilemani portti. Portti antaa mukavasti omaa rauhaa ja jotenkin luo turvallisuuden tunnetta. Bauhausista löytyi valmiita portteja,mutta aitaa piti kuitenkin vähän jatkaa. Pienistä asioista sitä ihminen tuleekin iloiseksi! Mukavaa viikkoa ja sydämellisesti tervetuloa uudet lukijat.
Tuossa alempana on huippuihanan Avene tuotepalkinnon arvonta.




maanantai 4. syyskuuta 2017

Päivä Tallinnassa

Tykkään käydä Tallinnassa useamman kerran vuodessa ystävättärien kanssa ja joka kerta on ollut niin mielettömän hauskaa!Tällä kertaa matka oli lahja ystävättärelle,joka täytti tässä hiljattain 70v. Hemmottelumatka piti sisällään mm. paljon naurua,monta lasillista kuplivaa,ihanan meriaamiaisen ja juhlakampauksen.
Meillä oli tällainen pullo mukana,kun mentiin Ilusalonkiin.

Tässä tehdään kampausta,vaikka matkalla satamasta Ilusalonkiin juttelimmekin,että nyt tehdään jotain tosi pirtsakkaa vaikka pinkit hiukset eikä mitään vastaväitteitä!Lopputulos oli kyllä kaunis ja ystävättäremme iloinen.
 Tallinnassa oli kaunista.Kesäkukat olivat loistossaan monessa paikassa.

 Tässä olemme Kalev suklaakaupassa nam!
 Vana Tallinn coffeeta
Virukeskuksen alakerrasta ostimme leivoksia tuliaisiksi kotiin. Nopeasti päivä hurahti iltaan, laivalla vielä tehtiin ostoksia ja tanssittiin,se olikin hyvä kun oltiin herkuteltu koko päivä! Ja vielä kerran,kunpa sitä saisi itsekin olla vielä 70 v yhtä elämäniloinen ja täynnä puhtia kuin ystävättäremme. Kiitos Tallinna taas kerran,kivaa oli!

perjantai 1. syyskuuta 2017

Avene kosmetiikkaonnellisuutta ja ARVONTA

Olin suuresti ilahtunut,kun sain testiin Avene tuotteita! Avene olikin minulle jo tuttu merkki aurinkovoiteiden ja parin ihonhoitovoiteen osalta. Olin jo aikaisemmin pitänyt Avene voiteista siksi, että ne imeytyvät ihooni nopeasti ja voiteiden jäljiltä ihoni ei kiiltänyt, mutta Avene tuotteissa on erittäin paljon muutakin hyvää. Tuotteet ovat luotettavia valintoja kriittisillekin kosmetiikan käyttäjille. Avene on apteekkikosmetiikan edelläkävijä. Valmistaja ranskalainen Pierre Fabre tunnetaan myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Avene sarja pitää sisällään monipuolisen valikoiman tuotteita kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille. Itse henkilökohtaisesti tykkään Avene tuotteiden kevyestä tuoksusta,mutta tuotteita löytyy myös täysin hajusteettomina. Allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden käyttö on minimaalista. Avene tuotteiden tärkein raaka-aine on terveyslähdevesi. Avenen kaikki tuotteet pohjautuvat tähän ihoa rauhoittavaan ja suojaavaan terveyslähdeveteen,jonka vaikutukset on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien.Voit tutustua Aveneen Täältä
Löysin valikoimasta itselleni huippuihania tuotteita:
Ensimmäisenä sykähdytti Physiolift eyes anti-aging silmänympärysvoide.
Tuote lupaa silottaa ja kiinteyttää ainutlaatuisen patentoidun vaikuttavien aineiden yhdistelmän ansiosta. Levittelin silmänympärysvoidetta iltaisin ohjeen mukaan kevyesti taputellen kiinnittäen erityistä huomiota silmäkulmiin. Sivelin myös ohjeen mukaan yläluomille kulmakarvojen suuntaisesti. Tuote sisältää runsaasti rauhoittavaa terveyslähdevettä ja sen tuntee heti. Muutaman käyttökerran jälkeen tuntui jo siltä että juonteet silottuvat ja toivon todellakin,että voide hidastaa ihon ikääntymistä. Jokatapauksessa löysin yhden kosmetiikkaonnellisuus tuotteen.
Toinen ihastuttava Avene tuote,josta pidin kovasti on Hydrance sävyttävä kosteusvoide Light.Voide on kevyt ja kosteuttava,ihon sävyä tasoittava ja mukavasti kirkastava normaalille ja sekaiholle sekä pintakuivalle herkälle iholle. Lisäksi suojaa haitallisilta UV säteiltä.Suojakerroin SPF 30. Voide antoi sävyn,joka sulautui oman ihon väriin.Tästä kosteusvoiteesta tykkään todella paljon,varsinkin näin kesän rusketuksen haalentuessa.
Kolmas tuote joka kovasti herätti mielenkiintoni on PhysioLift Day silottava päivävoide emulsio normaali -ja sekaiholle myös herkälle iholle. Tuoteseloste lupaa ihon ikääntymistä hidastavien vaikuttavien aineiden yhdistelmän ansioista silottaa syviä juonteita sekä kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Olen nyt levitellyt voidetta aamuisin ja maltan tuskin odottaa tuloksia.
Yövoiteista löytyi kiinnostava uutuus. PhysioLift Night kaikille ihotyypeille. Käyttötarkoitus selkeät rypyt ja syvät
juonteet,ihon kimmoisuuden ja heleyden puute.Voiteessa on ihanan mieto tuoksu ja voide tekee ihosta mukavan tuntuisen. 
Huikean ihana juttu on myös virkistävä Avene terveyslähdevesi spraypullossa! Vesi lievittää mm.ihon kutinaa,punoitusta ja turvotusta. 

AVENE-tuotteet löydät apteekista-tutustu tuotteisiin lisää www.avene.fi


Ja sitten ARVONTAAN! Sain Avenelta aivan huippuihanan LAHJAPAKKAUKSEN arvottavaksi. Arvonta alkaa nyt ja päättyy 20.9 klo:18.00.Kaikille ihanille lukijoilleni yksi arpa,olit sitten anonyymi tai kirjautunut lukija. Muistathan jättää selvän nimimerkin ja mielellään sähköpostiosoitteen kommenttikenttään,jotta saan tavoitettua onnellisen voittajan.Paljon Onnea arvontaan!
Kaupallinen yhteistyö Avene-terveen ihon lähde❤