lauantai 23. maaliskuuta 2019

Ihan kauniita hetkiä

Ajatelkaas viikko vielä niin ollaan jo huhtikuussa! Täällä on tosin pihalla vielä ihan tajuttomasti lunta. Eilen kävin töiden jälkeen keskustassa ja siellä oli kaikki lumet jo sulaneet. Keskustaan minut sai raahautumaan raskaan työviikon jälkeen kulmien kestopigmentoinnin vahvistaminen. Se kuuluu tehdä muutaman viikon jälkeen. Olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen kun uskaltauduin pigmentointiin. Naama on jotenkin pirtsakamman näköinen :)
Tänään piipahdin Luonnon kaunis- messuilla. Sain kutsun Nordic Health Systems yritykseltä ❤ Kiitos. Nhs.fi on kotimainen luonnonkosmetiikan ja ekotuotteiden maahantuojan verkkokauppa. Viime kesänä testasinkin heidän tuotteitaan blogissani mm. Laveraa ja Cattieria.
Luonnon Kaunis messujen takana on Pro luonnonkosmetiikka ry. Yhdistyksen periaatteiden mukaisesti messuilla on mukana vain aitoa luonnonkosmetiikkaa, sertifioituja ja suomalaisia riippumattomien asiantuntijoiden tarkastamia tuotesarjoja. Messut järjestettiin Helsingin Suvilahdessa Kattilahallissa, joten täältä Jollaksesta oli  lyhyt matkakin. Tunnelma oli messuilla oikein kiva. Näytteilleasettelijat olivat hyvin kiinnostuneita asiakkaistaan ja kuuntelinkin monen tuotemerkin esittelyjä. Messuilla oli myös luentoja mutta tuoleja oli vähän joten seisten jaksoin kuunnella vain pienen hetken.


Töissä olen kolmen iltapäivän pituisessa koulutuksessa, joista kaksi iltapäivää on jo takana. Koulutuksessa käsitellään uranhallintaa, henkilökohtaisten voimavarojen ylläpitämistä, osaamisen kehittämistä ja yleensä työn merkitystä. Siellä sitten olen kirjannut taitojani ja henkilökohtaisia vahvuuksiani. Sitten kun piti piirtää tulevaisuuden aikajana sellaisena kun toivoisin sen toteutuvan, piirsin janan, jossa toivoin muutosta. Mediassakin on paljon keskustelua suomalaisen varhaiskasvatuksen tilasta ja se ei ole mukavaa luettavaa. Pääkaupunkiseudulta puuttuu satoja päteviä varhaiskasvatuksen opettajia joten erittäin paljon on asioita pielessä. Suurin korjattava asia on palkkaus suhteessa työn vaativuuteen. Nämä pienet palkankorotukset, joita nyt on maksettu eivät vaikuta mitään. Suurin osa varhaiskasvatuksen opettajista suunnittelee alan vaihtoa. Lapsethan siinä sitten joutuu kärsimään aikuisten tekemistä hölmöilyistä ja se vasta onkin surullista.


Mutta kevättä ja kesää kohti mennään ja aurinko auttaa jaksamaan!

Toivottelen sinulle siellä oikein mukavaa viikonloppua❤lauantai 16. maaliskuuta 2019

Ruokaan rakastunut

                                     *Kirja saatu Fitra
                                       arvosteltavaksi*
         
Kun sain käteeni Marita Erikssonin Ruokaan rakastunut - kirjan huomioni kiinnittyi aivan ihastuttaviin kuviin ja siihen mitä Marita Eriksson kirjoitti:" En ole kokki, enkä ole koskaan työskennellyt tällä alalla. Ruoka muutti kuitenkin käsitykseni siitä, miten omaa intuitiota seuraamalla voi syntyä jotain uutta, polkuja, joita pitkin voi lähteä kulkemaan rohkeasti ja uutta kokoajan kokeillen. Olen aina pitänyt itseäni luovana ja haikaillut luoville aloille töihin, oli melkoinen yllätys, että paikka kanavoida luovuutta löytyi keittiöstä ja kameran takaa. Estetiikka on laaja käsite ja se antaa vapauden tehdä mitä vain ." Eriksson kirjoittaa vielä lisäksi näin: "Helppoa ja hyvää, hauskaa ja kaunista, siinä reseptien ydinajatus. Tämän kirjan tarkoitus on olla pikamatka pois arjesta. Halpa loma, helppo terapia, mitä vain, joka saa sinut unohtamaan hetkeksi arjenjuoksun ja vastaamattomat sähköpostit.
Ehkäpä tässä minäkin joka en todellakaan ole mikään Jamie Oliver innostuisin joskus kanavoimaan luovuuttani keittiössä :) ja totta estetiikka on laaja käsite ja se antaa vapauden tehdä mitä vain.

                 Kiitos yhteistyöstä Fitra
               
    ❤ Ihanaa viikonloppua sinulle❤


   

sunnuntai 10. maaliskuuta 2019

Kauniita hetkiä Lauri Tähkä ja Palavaa vettä konsertti Finlandia talolla

Olen myös suuri Lauri Tähkä fani ( Ville Valon ja Agentsin lisäksi) ja näin ollen ostimme ajoissa liput Lauri Tähkän konserttiin Finlandia talolle. Konsertti olikin loppuunmyyty,  jonka tietysti voi arvatakin niin suuressa suosiossa Lauri Tähkä Revohka bändeineen on tällä hetkellä. Tähkä esitti vanhoja ihania kappaleitaan mutta myös musiikkiaan uudelta levyltään "Meidän tulevat päivät". Itse tykkäsin kovasti kappaleista "Jääkukkia" ja "Mustaherukan tuoksuinen tyttö". Tunnelmaltaan konsertti oli huikea ja Tähkä sai yleisön tempautumaan mukaan jopa laulamaan. Vähän ennen väliaikaa Lauri Tähkä katseli yleisöä ja sanoi, että näyttää olevan sen ikäistä porukkaa että teidät pitää kohta päästää pissalle :) Laitoin instagram storyyn tämän tarinan ja sainkin Tähkän sivuilta tsemppipeukun ja sydämen😌

❤Kiitos Lauri Tähkä ikimuistoisesta konsertista❤

Sinulle toivotan mukavaa viikonalkua❤Kevättä kohti mennään. Itselläni jo ajatukset lentää tuon tuosta mökille. Kohta sinne pääsee savustamaan lohta ja kilistämään kuoharia kesälle❤