tiistai 30. tammikuuta 2018

Kissapsykologiaa

Blogiani seuranneet tietävät, että olen kissanainen henkeen ja vereen. Kissan kanssa vietetty aika ei ole koskaan hukkaan heitettyä, näin on sanonut eräs suuri ajattelijakin Sigmund Freud. Kissan silitys laskee stressiä, parantaa sydämen terveyttä ja tyynnyttää mieltä. Toisin kuin koirat, kissat eivät kuulu kenellekään muulle kuin itselleen. Kissan rakkaus ei ole riippuvaista, mutta se on täydellisen uskollista. Itseäni kiehtookin suuresti kissan itsenäisyys. Kissa tietää, miten pitää etäisyys, kissa ei tukahduta tai tuota ahdistuksen tunnetta tai riippuvaisuuden tunnetta. Tämä ihana eläin omaa myös intuition - kyvyn hypätä syliin tai puskemaan juuri kun sitä eniten tarvitsee. Kissan kehräys on terapeuttista ja rauhoittavaa. Oma kissani Tipsy nukkuu joka yö vieressäni ja joka aamu minulla on oma kissakahvila kehräysten ja puskemisten kera. Tällaisen kissakahvilan jälkeen jaksaa lähteä aikaisimpaankin aamuvuoroon hyvillä mielin.
Oikein mukavaa kissapäivää..mau! Näin toivotti esikoululaiseni viime viikolla.






ja sydämellisesti tervetuloa uudet lukijat❤


lauantai 27. tammikuuta 2018

J.Mäki professional hiuskosmetiikkaa

Tämän porilaisen J.Mäki professional yrityksen lääketieteellisen sarjan tuotteista olin kuullut aikaisemminkin mutta en itse ollut koskaan niitä kokeillut. Olinkin hyvin iloinen, kun sain näitä tuotteita testiin. Huomioni oli kiinnittynyt tuotteissa ensimmäiseksi siihen, että tuotteet ennaltaehkäisevät hiusten vaurioitumista ja kuivuutta, lisäksi silmiini oli osunut teksti "sisältää anti-age yhdisteen".


Sydämeni sykähti kun hain postista paketin  ja avasin sen, näin paljon tuotteita! J.Mäki professionalilla on myös hiusnaamioita, siitä en tiennytkään.


Värikäsittely kuivattaa hiuksia ja itselläni sen näkee erityisesti talvi-aikaan.
Hyvin innoissani aloin testaamaan  J.Mäki Professionalin korjaavaa shampoota. Tämä shampoo sisältää ravintorikkaita öljyjä ja näin ollen lupaa kosteuttaa, tuuheuttaa ja silottaa hiuksia. Macadamiöljy tekee hiuksista paksummat ja elastiset. Rypälesiemen uute auttaa ja hoitaa hiuspohjaa. Mikä parasta tämä shampoo sisältää Anti-age yhdisteen!
Shampoo pesi hiukseni hyvin ja antoi kosteuden tunnetta kuiviin hiuksiini. Shampoo pullo on reilun kokoinen ja tuntui vielä hyvin riittoisaltakin.



Pesun jälkeen laitoin hiuksiini korjaavaa hoito-ainetta. Tyytyväisenä luin hoito-aine pullon kyljestä, että  tämä ravintorikkaita öljyä sisältävä hoito-aine uudistaa ja rakennepaikkaa kuivia ja vaurioituneita hiuksia ja tämäkin sisältää anti-age yhdisteen. Hiukseni tulivat helposti kammattaviksi. Uskon jotenkin, että askel askeleeltä näen kun hiukseni korjaantuvat ja elpyvät. Tämä hoito-aine pullo on myös reilunkokoinen 750 ml.


Usein testaillessa löytyy jokin tuote, joka sopii täydellisesti itselle ja tällä kertaa löysin myös tällaisen kosmetiikka onnellisuustuotteen ja se on värjätyille hiuksille tarkoitettu hiusnaamio. Tämän naamion jälkeen tunsin itseni melkein prinsessaksi. Hiukseni olivat pehmeät, kiiltävät ja ne kihartuivat kauniisti kihartimella.



Värjätyille hiuksille sopiva shampoo ja hoito-aine olivat myös parhaita omille hiuksilleni. Shampoo sisältää arvokkaita ja ravintorikkaita öljyjä. Shampoo ravitsee ja kosteuttaa hiuksia ja auttaa ylläpitämään hiusväriä. Hoito-aine taas uudistaa värikäsiteltyjen hiuksien rakennetta. Käytön jälkeen hiukseni tuntuivat pehmeiltä ja miksi sitten tykkäsin näistä tuotteista, oli se että raidoitetut hiukseni kirkastuivat. Aivan ihanat tuotteet❤


Sarjassa on myös tuuheuttava shampoo ja hoito-aine. Shampoo antaa hiuksille tuuheutta ja suojaa hiustenlähdöltä. Hoitoaine estää hiustenlähtöä ja stimuloi niiden luonnollista kasvua. Mietin, että tämä tuote voisi olla monelle miehelle onnellisuusjuttu.



Lisäksi sain testiin pienen pullon keratiinia. Keratiini on hiusten pääainesosa, eräänlainen rakennusmateriaali, joka voi heikentyä liiasta värikäsittelystä tai esimerkiksi liiasta föönaamisesta. Ohjeessa lukee: Levitä pieni määrä keratiinia kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Levitä koko hiuksen pituudella, mutta ei juuriin eikä päänahkaan. Älä huuhtele, tee hiusten muotoilu tavalliseen tapaan. 
Tämä tuote lupaa ehkäistä kaksihaaraisia ja säilyttää värin intensiivisenä pitempään. Tuotteen tuoksu on mielestäni ihana hiukan sellainen ylellisen oloinen.

Uskon, että hiustenkunnon parantamiseen tarkoitetut luonnolliset tuotteet tuovat sen hiusten laadun aidon paranemisen.

J.Mäki professionalin nettikauppaan pääset 

❤Kiitos yhteistyöstä J.Mäki professional



-Kristiina-









Einiä kun katsoo ei vanheneminen pelota

Hektinen työviikko takana kiiruhdin ripsihuoltoon ja siitä auto kohti Espoota. Sellosalissa oli Einin 40 v juhlakiertueen konsertti. Olen aina ihaillut Einin sädehtivää ulkonäköä. Lady täyttää tänä vuonna 58 vuotta ja näyttää niin upealta. Itse olen Einiä vuoden nuorempi ja joka kerran, kun häntä katson minua ei pelota vanheneminen yhtään!
Konsertti oli oikein kiva! Eini lauloi tuttuja hittejään, mutta hänellä oli myös uusia kappaleita. Bändi soitteli suht taitavasti. Bändin pojat olivat kaikki varmasti alle 30- vuotiaita, tuli niin oma poika mieleen.
Konsertti meni kuin siivillä ja olisin voinut kuunnella Einiä enemmänkin. Oikein mukavaa lauantai-iltaa ja tervetuloa uudet lukijat❤






Tässäpä me❤

lauantai 20. tammikuuta 2018

Sukhi matto täynnä onnea!

Sukhi on nepalia ja tarkoittaa onnellista. Täällä on nyt yksi onnellinen jolle tuotiin valkoinen palmikoitu villamatto kotiinkuljetettuna suoraan maton valmistaneelta taitavalta työntekijältä.


Mikä sitten on Sukhi?
Sukhi myy aivan upeita käsintehtyjä mattoja. Matot on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista. Näin ollen Sukhi onkin johtava käsinkudottujen mattojen toimittaja. Sukhin on perustanut hollantilainen tekstiilisuunnittelija Nasia Burnet. Matkoillaan Intiaan, Nepaliin ja Marokkoon hän inspiroitui ekologisista matoista.


Tämä minun ihanuuteni on intialainen matto nimeltään Kalim. Valkoinen palmikoitu villamatto on todellista ylellisyyttä. Se on erikoislaatuinen ja ainutkertainen. Matto on lujaa tekoa, kestää käyttöä varmasti sukupolvelta toiselle. Matto tuo kotiini lämpöä ja ihanan lempeää tunnelmaa. Mielestäni se on kudottua taidetta! Villamattoja pääset katsomaan VILLAMATOT .Tietoisuus myös siitä, että maton eteen on nähty vaivaa ja johon on käytetty vain parhaita raaka-aineita - korkealaatuisia lankoja ja villoja lisää maton arvoa. Lisäksi Sukhi on luvannut että matontekijät työskentelevät kunnollisissa työolosuhteissa ja saavat kunnon korvauksen työstään. Matot tulevatkin siis suoraan maton valmistaneelta työntekijältä. Välissä ei ole varastoja tai liiketiloja, näin ollen hinta saadaan edullisemmaksi. Sukhi valikoimista löytyy paljon ihastuttavia mattoja. Turkista tulevat Patchwork -tilkkumatot, voit kurkata TILKKUMATOT, Beni Ourainin matot Marokosta, voit kurkata niitäkin PAIMENTOLAISMATOT  ja huopapallomatot Nepalista, voit kurkata HUOPAPALLOMATOT . Mattoja valmistetaan myös tilauksesta, joten ihan itse voi suunnitella mieleisensä maton. Aika huikea palvelu tämäkin. Mietinkin tässä, että ehkä suunnittelenkin itselleni maton ja tilaan sen Sukhilta, kun olohuoneen parketin värin saan uusittua.




Tätä ihastuttavaa Kalim mattoa voi käyttää oikeastaan missä vain kodin eri huoneista. Ihan ensimmäiseksi ajattelin makuuhuonetta, mutta matto sopiikin loistavasti yläkerran halliin. 


Tipsy kissa ihastui mattoon heti. Ei ihmekään, sillä pehmeä matto tuntuu varmasti ihanalta tassujen alla ja siinä on mukavaa kelliä. Itsekin kävelen mielelläni matolla paljain varpain. Matto tuntuu aivan terapeuttiselta jalkojen alla työpäivän jälkeen.


Matto on oikeastaan niin kaunis, että sitä voisi käyttää myös sängyn päällä. Itse asiassa, kun avasin mattopaketin ajattelin, että raskiiko tätä ollenkaan laittaa lattialle.

Voin sydämestäni suositella näitä kauniita Sukhin reilun kaupan mattoja.




❤Kiitos yhteistyöstä SUKHI


-Kristiina-



perjantai 19. tammikuuta 2018

Mitä suosittelisin Helsingissä

Juttelin tässä hiljattain erään lukijani kanssa, joka ei ole vuosiin käynyt Helsingissä. Hän kyseli minulta mitä nähtävää suosittelisin hänelle, kun hänellä ensi kesänä on vihdoinkin mahdollisuus lomailla muutama päivä pääkaupungissa. Hotelleja en valitettavasti osaa suositella kun kotikaupungissa en ole koskaan hotellissa yöpynyt. Sinänsä houkutteleva ajatus, olisi ihanaa yöpyä jossakin Helsingin hotellissa. Linnanmäkeä ja Korkeasaarta en suosittele, en tiedä syytä, mutta nämä paikat ei ole koskaan minua viehättäneet.
Museoista tykkään Nykytaiteen museo Kiasmasta. Siellä käydessä välillä tuntuu, oonko itse hullu vai onko taiteilija hullu.

                     Kuva netistä

Esplanadin puisto ja kauppatori ovat ihania. On hyvä varata aikaa ja nauttia kaikesta. Esplanadin lavalla on kesäisin esityksiä, niitä on kiva jäädä seuraamaan. Ja jos vierailu osuu kuukauden ensimmäiseksi perjantaiksi Kauppatorilla voi nähdä jenkkiautoja cruisailemassa. Mä suorastaan rakastan sitä nostalgista tunnelmaa.

Kuva netistä

Kauppatorin vieressä on ihana Allas sea pool, tunnelma on kuin etelän lomakohteessa konsanaan jos sää suosii!
Tänne voi istahtaa aurinkotuoleihin vaikka sidukalle.


Mattolaituri on toinen ihana "virvoituskeidas"

Kuva netistä

Ja ruokapaikoista suosittelen hyppäämään metroon ja hurauttamaan Herttoniemeen ja Treffipubiin. Treffipubista saa ihanat hampurilaiset nam!

Kuva netistä

Ja jos Helsinki matka sattuu viikonlopuksi niin Herttoniemestä voi hypätä bussiin 85 ja tulla tänne ihanaan merelliseen Jollakseen. Täällä nimittäin saa Helsingin parasta "navettapizzaa" Fornitaly sijaitsee Jollaksen kartanon navetassa. Tosin pizzan joutuu syömään pientareella kivellä istuen. Aukioloajat kannattaa tarkistaa netistä.

Kuva netistä

Shoppailuun suosittelen keskustan kauppoja. Sokoksen yhteydessä oleva Mark&Spencer on yksi suosikeistani. Lapsille edullisia vaatteita saa Itiksen Newyorkerista. Itikseen (kauppakeskus) pääsee keskustasta kätevästi metrolla. Itiksessä on myös kiva Kakkugallerian kahvila.

Illalla sitten suunta kohti Mummotunnelia. Entisestä kauppakujasta on tullut suosittu illanviettopaikka.  Live musiikkia ja mukavaa tunnelmaa. Mummotunneliin on syytä varautua jonottamaan ja tungosta riittää!

Kuva netistä

Tervetuloa Helsinkiin ensi kesänä❤
ja oikein mukavaa perjantai-iltaa❤










sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Huivikauppa.com Asusta värikkäästi!

Tykkään käyttää huiveja niin arjessa kuin juhlassakin ja huiveja on kertynytkin kaappiini mukava määrä. Itse asiassa piristää kummasti esimerkiksi maanantai- aamuisin kun aamuvuoroon lähtiessä kuuden jälkeen kietaisee pirtsakan huivin kaulaan ja katsoo samalla peiliin ja ajattelee "Tästä tulee hyvä päivä, ei kun menoksi vain".


Sain suureksi ihastuksekseni kivan yhteistyön Huivikauppa.com :sta. Tämä raumalainen verkkokauppa toimittaa kauniit ja edulliset huivit ( siis kurkatkaa hintoja, ne ovat kukkaroystävälliset) suoraan kotiin. Tilaukset lähtevät priority kirjeenä, ei noutoa eikä siis vaivaakaan. Huivikauppa.com:ista löytyy myös mm. huivikoruja,kravatteja, miesten rusetteja, taskuliinoja ja baskereita.
Valitsin valikoimasta aivan ihanan ison punaisen huivin. Talven viimoihin on mukavaa kääräistä tämä huivi kaulaa lämmittämään.






Kun valitsin huivia toivoin, että punainen väri olisi juuri punaisen takkini värinen. Huivikauppa.com:n kuvassa se näytti siltä mutta ajattelin että kuva ei ehkä kerro ihan totuutta, mutta se oli! aivan sama väri. Olin todella iloinen! Kauppaan pääset ihanille huiviostoksille tästä

❤Kiitos ihanasta yhteistyöstä Huivikauppa.com

Kristiina








lauantai 13. tammikuuta 2018

Kauniit kynnet

Oman arkeni ja juhlani piristyksiä on jo monen vuoden ajan ollut käydä laitattamassa ammattilaisella kynnet.


Rakennekynnet on hyvä tapa tehdä kynsistä kestävämmät ja saada kynsiin lisäpituutta. Rakennekynsiä tehdään yleisemmin joko geelillä tai akryylillä. Ihmisten kynsilaadut ovat erilaisia joten toiselle sopii paremmin geeli ja toiselle akryyli. Pysyvyyteen vaikuttaa oman kynnen kosteuspitoisuus. Itselleni sopii geelillä tehdyt kynnet. Geeli levitetään kynnelle ja kovetetaan UV-lampun alla. Kynsien kärkeen laitetaan pienet tipit eli muoviset jatkepalat. Tipit lyhennetään haluttuun pituuteen ja viilataan haluttuun muotoon. Tipin päälle ja omalle kynnelle levitetään geeli ja taas viilataan haluttuun muotoon. Lopuksi levitetään lakka ja lisätään mahdolliset maalatut kuviot ja koristeet.






Omat kynteni ovat aina sillä tavalla sopivan pituiset, että niiden kanssa voi tehdä huoletta töitä, laittaa kädet multaan puutarhatöissä tai soittaa pianoa. 
Mielestäni kauniit kynnet viestittävät itsensä huolenpidosta. Hyvin hoidetut kädet ovat toimiva käyntikortti.


Kummallako on nätimmät kynnet? :)

Mukavaa viikonloppua❤

sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Valloittava urheilulaji

Taitoluistelu on ihastuttava urheilulaji. Itse tykkään kovasti seurata yksinluistelua ja jäätanssia. Muodostelmaluistelusta en jostain syystä ole saanut kipinää, vaikka Suomessa maailmanmestareita tässä lajissa riittää. Tyttäreni harrasti taitoluistelua yli 10 vuotta ja tällä hetkellä valmentaa erittäin kunnianhimoisesti yksinluistelijoita opiskelujensa ohessa.
Muistan niin elävästi sen kaiken kilpailujännityksen ja sitten ne onnistumiset, hyvä olo säteili jäähallin katsomon takariville. Taitoluistelussa onnistunut kilpailusuoritus on 90 prosenttisesti lihasmuistiin toiston jälkeen hakattua tietoa ja loppu onkin sitten oman pään sisällä kamppailua.
Silloin tällöin käyn katsomassa yksinluistelua vieläkin. Nyt ei ole jännitystä tyttären puolesta vaan hänen valmennettavien  ja sekin on jännää!
 Kun tietää, että takana on lukematon määrä työtunteja niin jäällä kuin oheisissa jään ulkopuolella niin arvostaa kovasti jokaista taitoluistelijaa. Monesti kilpailusuorituksessa on mukana myös sattumuksia niin hyviä kuin huonoja.




Parin viikon loma on nyt takana ja huomenna takaisin esiopetuksen pariin. Vuorokausi rytmi on vähän heikun keikun ja huomenna työt alkaa seitsemältä. 
Mukavaa tammikuuta ja ❤ Tervetuloa uudet lukijat