lauantai 13. marraskuuta 2021

Holiday Club Vierumäki

Syyslomalla piipahdin yhden yön visiitillä Holiday Club Vierumäellä. Helsingistä ajoi Vierumäelle vajaassa puolessatoista tunnissa. Olin aikaisemmin käynyt Vierumäellä vuosia sitten. Tyttäreni harrasti  silloin taitoluistelua ja Suomen taitoluisteluliiton projektileirit pidettiin Vierumäen urheiluopistolla.

Holiday Club Vierumäki tarjoaa aktiivisesta lomasta pitäville mukavan ympäristön.  Hotellilla on mm. oma tenniskenttä ja kuntohuone. Alueella on runsaasti myös muita aktiviteetteja ja ulkoilureittejä. 


Hotellihuone oli oikein mukava. Minun täytyy myöntää, että hiukan pelkäsin, että hotellissa on vilskettä kuin töissä, olihan syyslomaviikko. Huoneeni oli kuitenkin ihanan rauhallinen ja nukuinkin yöni mielettömän hyvin.


Hotellissa on myös Day Spa, jossa on saunojen lisäksi aivan ihana lounge tila. Jos siinä loungessa ei rentoudu niin sitten en kyllä tiedä missä. Holiday Club Vierumäki täydentyy kylpylä- ja saunamaailmalla vuoteen 2024 mennessä.
Hotellissa on myös kaksi ravintolaa Hill Grill ja Pine Pub.
 Aamiainen oli oikein kiva ja pidin itse hyvänä, että se oli katettu väljään tilaan, ei tarvinnut törmäillä tai jonotella. Inkiväärishotti oli niin jess!

Kiva reissu oli Holiday Club Vierumäelle <3

Yöpyminen saatu yhteistyönä Holiday Clubin ja somessa.comin kautta. Iso kiitos!

Toivottelen täältä sinulle oikein mukavaa marraskuuta. Ei anneta tuon pimeyden haitata.


 
4 kommenttia:

  1. Juuri sopivan matkan päässä omasta kodista tämä kohde. Aina kiva päästä vähän pidemmällekin "lomalle".
    Kaunista sunnuntaita sinulle Kristiina <3

    VastaaPoista
  2. Näyttää viihtyisältä.
    Mukavaa marraskuun jatkoa sinulle Kristiina!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.