torstai 20. heinäkuuta 2023

Vaara vaanii vaikuttajan perhettä

Denise Rudberg on Ruotsin menestyneimpiä kirjailijoita. Hänen Marianne Jidhoff-sarjaa on myyty mielettömät yli neljä miljoonaa kappaletta. Sain kesälukemiseksi Into Kustannukselta Denise Rudbergin kirjan Yhdeksän yön piina, joka on Marianne Jidhoff sarjan yhdeksäs itsenäinen osa. 

Kirjan alussa esitellään henkilögalleria, se on mielestäni erittäin hyvä juttu, näin kirjan henkilöt ovat jo vähän tuttuja heti kirjan alussa.

Tunnetun lifestyle somevaikuttajan Anna Lannerin mies putoaa alas kerrostalon parvekkeelta, kuolinsyynä pidetään itsemurhaa. Tytär Blanca Lanner ei usko tähän vaan haluaa käynnistää asiasta tutkinnan vaikka tapahtuneesta on kulunut aikaa jo viisi vuotta.

Tutkimuksia johtaa Marianne Jidhoff, hänet kuvataan kirjassa itsenäisenä alansa osaavana naisena. Apunaan hänellä on mm. Torsten Ehn kokenut keskusrikospoliisin tutkija sekä Augustin Madrid vastavalmistunut konstaapeli.  Kirja tarjoaa "eleganttia jännitystä". Denise Rudbergistä sanotaankin, että hän osaa pakata samaan kääreeseen shamppanjakuplia ja raadollisuutta. 

Kun lifestyle vaikuttaja Annan uuden puolisonkin henkeä uhataan, on kirjan jännitysnäytelmä valmis. Kirjassa on yllättävän paljon romantiikkaa ja ihmissuhdekiemuroita.

Denise Rudbergin Yhdeksän yön piina oli kiva uusi dekkarituttavuus. Ajattelinkin lukea sarjan aikaisemmin ilmestyneet kirjat.

Kiitos kirjasta Into Kustannus


Kivaa viikkoa! Vielä on kesää jäljellä, vielä tulee kauniita päiviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.