maanantai 10. heinäkuuta 2023

Kos

Vietettiin tyttären kanssa ihana ja etenkin rentouttava aurinkoloma Kosin saarella Kreikassa. Kosista sanotaan, että se on "pieni ja valloittava" ja sitä se olikin. 

Lähdimme matkaan juhannusaattona. Herätys oli jo klo: 3.30 ja jo aamupäivällä meitä vastaan otti +32 asteen Kreikan lämpö.

Meidän lomaan kuului paljon aurinkoa, uimista, ihanaa kreikkalaista ruokaa,  sopivassa määrin ostoksia ja paljon kissoja.

Hotellimme Santa Marina sijaitsi lähellä Kosin keskustaa ja merikin oli sadan metrin päässä. Hotellin vieressä oli leipomo, jossa tulikin käytyä joka päivä. Santa Marina oli erittäin rauhallinen hotelli. Vietimme joka päivä hotellin uima-altaalla useamman tunnin. Hotellissa oli vain aikuisten uima-allas, joten sekin tietysti vaikutti siihen, että meno oli rauhallisempaa kun lapsiperheet puuttuivat.


Kosilla kerrotaan myös monien antiikin suurmiesten syntyneen, kuuluisin heistä lienee lääketieteen isä Hippokrates. Antiikin aikaisia raunioita löytyykin saarelta paljon.
Matkasta teki mukavan myös se, että niin Suomessa kuin Kreikassakin lentokentällä sujui kaikki loistavasti. Ei juurikaan jonoteltu.


Kiitos Kos <3 olit enemmän kuin ihana! Ja kiitos Heidi <3 olet maailman paras matkakumppani.


Hattu on ostettu Kosilta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.