lauantai 30. marraskuuta 2019

Aikuiselle naiselle

Yhteistyössä Miraz ja Joik
Tuotteet saatu

Tätä ihanaa kosmetiikkaa riittää❤sydän on ihan sykkyrällä. Tällä kertaa testissä oli Joik -sarjan tuotteita. Joik tulee Pohjois-Virosta ja on Viron vanhimpia luonnonkosmetiikkasarjoja. Joik tuotteista 98% on vegaanisia ja tuotteita ei myöskään testata eläimillä.
Suurella mielenkiinnolla testasinkin sitten yrityksen anti-age tuotteita.


Joik yövoide lupaa vahvistaa ihoa ja auttaa ihon toipumista päivän stressitekijöistä. Alussa tuntui, että voide ei nyt oikein kosteuta riittävästi, mutta hetken päästä iho tuntuikin todella hyvältä. Kasvoihini tuli heleyttä ja mikä parasta kasvojen iho ei enää tunnu aamuisin kiristävältä. Yövoide sisältää mm. melissaa ja poimulehteä. Voiteen luvataan häivyttävän myös jo syntyneitä pigmenttimuutoksia.


Joik päivävoiteessa kerrotaan olevan useampaa kosteutta sitovaa ja suojakerroksen muodostamaa ainesosaa. Käytin tätä aamuisin kasvoille ja myös kaulalle. Haluan todella uskoa, että tämä voide ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista. Ihanan kosteuttava tuote jokaiseen päivään.


Joik - sarjan silmänympärys seerumi oli erittäin ihana uusi tuttavuus. Tätä oli todella helppo ja kiva levittää silmäympärysalueelle, sillä se oli roll on. Seerumi syväkosteutti ja pehmensi ihoa. Itselläni se vähensi turvotusta, mikä olikin niin hieno asia! Tuotteen luvataan ehkäisevän myös tummia silmänalusia.


Sain myös testata kuorivaa kasvonaamiota. Naamio kuori ihoa yllättävän hellävaraisesti. Tuote sisältää AHA - happoja mm. mustikasta, appelsiinistä ja sitruunasta. Naamio sopiikin kaikille ihotyypeille, mutta on erityisesti suunnattu aikuisen naisen iholle. Levitin naamion puhtaalle iholle ja annoin vaikuttaa viiden minuutin ajan. Sitten huuhtelin lämpimällä vedellä. Iho ikään kuin kirkastui ja tuntui ihanan kostutetulta. Tuli vähän semmoinen tyttömäinen olo :) Luinkin, että naamiossa käytetään auringonkukka öljyä joka kosteuttaa ja ehkäisee kosteuden haihtumista iholta. 

❤Kiitos Joik ja Miraz

Joik - sarjan tuotteita voi ostaa esimerkiksi
Ruohonjuuri kaupasta.


Ja sinulle toivotan mukavaa pikkujouluaikaa


 Sydämellisesti tervetuloa uudet lukijat.
Olen suuresti ilahtunut jokaisesta teistä🌹

Itse odottelen tässä jo kovasti 2 viikon joululomaa🎅10 kommenttia:

 1. Laadukkaan näköiset tuotteet. Toivottavasti myös tekevät, mitä lupaavat :) Ihanaa joulukuun alkua ja pikkujouluaikaa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Kivan kuuloinen sarja!
  Ihanaa viikonloppua sinulle Kristiina <3

  VastaaPoista
 3. Kiitos esittelystä, näytti ja kuulosti aivan ihanilta tuotteilta! Mukavaa alkavaa joulukuuta, tuokoon se mukanaan kaikkea ihanaa♥

  VastaaPoista
 4. Laadukkaita tuotteilta vaikuttavat.
  Oikein mukavaa pikkujoulu aikaa ja joulukuun alkua!

  VastaaPoista
 5. Tunnelmallista joulukuuta sinulle! 💖

  VastaaPoista
 6. Täysin uusi tuttavuus minulle, kuulostaa kokeilemisen arvoiselta tuotesarjalta. Ihanaa adventtia sinulle.

  VastaaPoista
 7. Kivan kuulloisia tuotteita!
  Täälläkin lomaa odotetaan kovasti!
  Mukavaa loppuvikkoa! ❤️

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.