sunnuntai 7. heinäkuuta 2019

Ääni pelkkää rakkautta

Pikkuisen koleassa ja sateisessa säässä ajelimme Hämeenlinnan Linnapuistoon Wanaja festivaaleille. Itselleni tämä oli hyvin merkityksellistä, sillä tulisin näkemään ensimmäistä kertaa livenä Ville Valon & Agentsin. Agentsin keikoilla olin kyllä usein käynyt mutta tällä kertaa mukana on mies, jonka ääni on pelkkää rakkautta ja hän on Ville Valo. Sitten kun vielä ohjelmisto koostuu Rauli Badding Somerjoen kappaleista niin kaikki onkin sitten elämää suurempaa.
Olen ollut Badding fani siitä lähtien, kun joskus 70-luvulla kuulin häntä radiosta ja nauhoittelin sitten kasetille hänen kappaleitaan. Muistan vieläkin sen tunteen kun Badding esiintyi tv:ssä ja esitti kappaleen Rokki soi. Baddingin liikehdintä ja ääni menivät nuoren tytön sydämeen ja siellä ne ovat edelleen. Baddingin lauluja on esittänyt monetkin artistit mutta kukaan ei ole ollut hänen vertaisensa, kunnes noin 20 vuotta sitten Ville Valo esiintyi ohjelmassa Laulava sydän. Ville esitti Baddingin kappaleen Jykevää on rakkaus. Se oli sitten siinä, se tunne, että joku tulkitsee Baddingia omalla persoonallisella tavallaan niin,että saa aikaan samanlaisen tunteen kuin Rauli Badding Somerjoki aikoinaan.
Kun sitten kuulin että Agentsin Esa Pulliainen on löytänyt pöytälaatikostaan kasetin, jossa oli Baddingin julkaisemattomia lauluja ja yhteistyö Ville Valon kanssa alkaa. Tiesin, että nyt tapahtuu jotain todella hienoa. Ville Valo & Agents on sitten saavuttanutkin aivan huikean suosion. Keikat ovat olleet yleisömenestyksiä. Yleisön joukossa on paljon nuoriakin. Varmasti Ville Valon Him menneisyys vaikuttaa omalta osaltaan siihen, että nuoret löytävät keikoille.
Wanaja festareilla varmistin hyvän paikan seisomalla lavan edessä noin tunnin ennen keikan alkamista. Tällaiselle selkävaivoista kärsivälle se oli aika iso juttu, mutta kaikki oli kyllä sen arvoista! Olin elämäni parhaalla keikalla, jos ei oteta lukuun oman pojan bändin keikkoja :)
Keikalla kuultiin mm.seuraavat kappaleet: Ikkunaprinsessa,Tähdet, tähdet, Jykevää on rakkaus ja Orpolapsi kiurun. Keikka päättyi ihanaan Himin kappaleeseen When Love and Death Embrace. Tämä suotakoon, uskon että myös Badding olisi tykännyt :)Olen aikaisemminkin tehtyt blogipostauksen Baddingistä. Voit lukea sen

Ja Ville Valosta & Agentsistakin. Voit lukea sen tästä

Blogini Instagrammin puolella on pieni video keikalta. Videota pääset katsomaan tästä Videosta tykätään kovasti tällä hetkellä 1165 näyttökertaa.

Leppoisan ihanaa viikkoa sinulle. Itseäni ei nämä hiukan sateiset säät häiritse yhtään. Olen niin onnellinen vain tästä pitkästä kesälomastani.


26 kommenttia:

 1. Sinulla on ollut mukava konsertti,minäkin tykkään kuunnella Agentsia,en tiennytkään että sinne on tullut myös Ville Valo esiintymään Agents-yhtyeen kanssa.
  Minua ei myöskään haittaa kun sataa vettä ja se on hyvä kun eile sellaista hellettä niin kuin viime kesänä.
  Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle.

  VastaaPoista
 2. Ville Valolla on kyllä upea ja vahva ääni.
  Ihanaa sunnuntaita sinulle Kristiina <3

  VastaaPoista
 3. Ihana yhdistelmä Agents ja Ville ♥
  Mukavia lomapäiviä!

  VastaaPoista
 4. Jostain luinkin, että Valo esiintyy Agentsin mukana. On ollut varmasti upea keikka!

  VastaaPoista
 5. Oi varmasti oli upeaa kuultavaa! ! Mukavaa kesäpäivää ja alkanutta viikkoa❤️

  VastaaPoista
 6. Voi, oli varmasti hieno elämys! Ihania klassikoita!

  VastaaPoista
 7. Ihanaa kun julkaisit kuvia tästä keikasta. En ole vielä päässyt itse nauttimaan. Täälläkin Baddingin ja Ville Valon fanittaja. Muistan tuon Ville Valon esiintymisen Laulava Sydän-ohjelmassa. Ville Valolla - oli Himissäkin - on niin vahva ja herkkä ääni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihanaa kun täältä blogisiskoista löytyy samanhenkisiä❤❤Ihanaa kesäviikkoa Marja💕💕

   Poista
 8. Varmasti mieleenpainuva konsertti! Olen itsekin pitänyt Ville Valon tulkinnoista aina.
  Ihanaa loman jatkoa!

  VastaaPoista
 9. Voi että, varmasti mahtava konsertti! Mä niin haluaisin myös nähdä Villen Agentsien kanssa❤ Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 10. Heippa Kristiina!
  Olihan minun tultava tänne vastavierailulle ja miten mukava blogi sinulla onkaan! Nautitaan kesästä ja hyvistä kulttuuritapahtumista! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Satu ja kiva kun tulit käymään💕Ja totta nautitaan kesästä kaikkineen

   Poista
 11. Konsertti oli taatusti upea... täällä yks, joka tykkää myös Rauli Somerjoen musiikista. Mukavaa heinäkuuta sinulle.

  VastaaPoista
 12. Hienoa kun pääsit nauttimaan!
  Mieheni on myös Badding fani😊ja Paratiisi on hänen ehdoton suosikkinsa.

  VastaaPoista
 13. Minä myös Badding-fani:)
  ..mutta oonkohan minä koskaan kuuntelu/maailmasa törmännyt tähän Ville Valoon??,,pitääpä youtubesta kunnella:)).
  Tuolaiset kesäiset konsertit ovat ihania.
  Ihana kun pitkin Suomea järjesttään erillaisia festivaaleja;))
  Oikein ihanaa viikonloppua!!,Sinulle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti kuunnella❤Ihanaa viikonloppua⚘⚘⚘⚘⚘

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.