sunnuntai 28. huhtikuuta 2019

Kauniita hetkiä

                             *Yhteistyössä Kodin3väriä
                                verkkokaupan kanssa,
                                sisältää pr- näytteitä"

Yksi kevään kauneimmista hetkistä on kun pääsee ensimmäistä kertaa mökille pitkän talven jälkeen. Joka vuosi tunnen saman levollisuuden tunteen kun nousen autosta mökin pihalle - kaukana on rankka työ ja kiire.


Kun katselee luonnon heräämistä niin ainakin minä aloitan suunnittelemaan myös puutarhan "sisustamista". Tykkään laittaa pieniä kauniita asioita myös puutarhaan, sillä siellä tulee vietettyä suurin osa ajasta kesällä. Olen pari kertaa aikaisemminkin tehnyt yhteistyötä kivan Kodin 3 väriä verkkokaupan kanssa. Nyt tilasin heiltä ihanan Vintage Garden kyltin ja pikkuruisen Puutarhan päiväkirjan. Kirjaan on kiva merkitä tietoja esimerkiksi istutusten ajankohdasta.
Kirjassa on välilehdet vuodenajoille,joten sitä on helppo täyttää ja tieto löytyy nopeasti. Mukaan tulee myös kirjanmerkki.
Itsestäni kirja on niin kaunis, että se on minulla esillä koko ajan osana sisustusta.Kodin 3 väriä verkkokauppaan pääset tästä
Kurkatkaapa ihastelemaan kauniita tuotteita. Mielestäni ne on vielä kuvattu todella hienosti!

❤Kiitos yhteistyöstä taas kerran Kodin 3 väriä verkkokauppa

Toivotan myös uudet lukijat ❤sydämellisesti tervetulleeksi seuraamaan Kauniimpaa kuin koskaan blogia.
Tuosta oikealta pääset seuraamaan myös blogia Instagrammiin sekä facebookiin ja Kauniimpaa kuin koskaan blogin youtube kanavalle, sieltä löytyy tällä hetkellä vielä vain pieniä videopätkiä. Haaveissa on jossakin vaiheessa tehdä höpötysvideoita :) Tällä hetkellä kuitenkin on niin että esiopetus vie tämän naisen voimat.


Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle❤


18 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat! Mökkeily on sitten mukavaa:) Täällä innolla odotetaan että tämä kevät vähän etenee ja siitä päästään oikein todenteolla nauttimaan:) Kivoja tuotteita, pitääkin käydä katselemassa mitä tuolta sivuilta löytyy:) Leppoisaa sunnuntai-iltaa♥

  VastaaPoista
 2. Kauniita mökkikuvia! Olenkin jo odottanut, koska nähdään kuvia upeista mökkimaisemistasi.
  Ihania huhtikuun viimeisiä!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia <3 Minä niiiiin kovasti odotan ensimmäistä mökkireissua! Ihanaa alkanutta viikkoa - ja mökkeilykautta :)

  VastaaPoista
 4. Jee tubekanava, kanava tilattu. <3 Ihanaa vappua Kristiina. <3

  VastaaPoista
 5. Ymmärrän hyvin sen tunteen kun mökkipihalle nouset .

  VastaaPoista
 6. Kauniita mökkikuvia. Kun kevät tulee ja luonto herää niin minäkin innostun sisustamaan ja haluan kokeilla jotain uutaa.
  Mukavia kevätpäiviä sinulle!

  VastaaPoista
 7. Mukavia mökkitunnelmia! <3

  Rentouttavaa perjantaita! :)

  VastaaPoista
 8. Mökki olis niin ihana <3 No meillä on tuo toinen tontti, missä saunarakennus ja uima-allas. Siinä meille mökkitunnelmaa ja pääsee nukkumaan omaan sänkyyn. Mukavia kevätpäiviä <3

  VastaaPoista
 9. Kaunis mökkipostaus. Meillä ei ole mökkiä, mutta asutaan maalla metsän keskellä rintamamiestalossa. Talossa ja puutarhassa riittää tekemistä. Minäkin olen mieluusti puutarhassa kesällä. Antoisaa ja rentouttavaa. Suloinen ja hyvä idea tuo puutarhapäiväkirja.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.