lauantai 4. maaliskuuta 2023

Yves Rocher ja Famille Bio tuotesarja

Yves Rocher tämä yli kuusikymppinen tuotemerkki jaksaa yllättää edelleen positiivisesti. Minulla oli talviloman aikaan mahdollisuus tutustua pr-tilaisuudessa Yves Rocher'n uuteen ekosertifioituun Famille Bio - tuotesarjaan. Nämä tuotteet sopivat siis koko perheelle myös herkkäihoisille. Sarjan tuotteiden teho perustuu omenaan. 


Testasin suurella mielenkiinnolla Nourishing Comfort Milk emulsiota käsille ja vartalolle. Ihanan kevyehkö tuote, joka imeytyi ihoon yllättävän nopeasti. Tuotteen luvataan suojaavan myös ulkoisilta rasitteilta. Tuote on testattu ihotautilääkärin valvonnassa. Kosteutti ihoa mukavasti. Käytin päivittäin. 

Minun suureksi lemppariksi nousi ihoa ravitseva ja suojaava Repairing Cica-Cream- voide. Tämä suht koht pikkuinen voideputkilo on todellinen tehopakkaus ihoa kosteuttavana ja korjaavana voiteena. Levitetään paikallisesti ihon kuiville alueille. Sopii kasvoille, vartalolle ja käsille.

Gentle Cleansing Gel - suihkugeeli on sulfaatiton ja biohajoava. Geeli sopii myös hiustenpesuun ja kun se on sulfaatiton niin se tuo mukavasti luonnonkiharan esiin. Pojalla on pitkät luonnonkiharat hiukset, niin mukavasti toi lisää kiharuutta esiin. 

Kiva uusi tuttavuus oli myös Light Moisturizing Cream 24H - kasvovoide. Tuotteen luvataan kosteuttavan ihoa 24 tunnin ajan. Voidetta tulisi käyttää aamuin ja illoin. Näin talven kuivattamalle ja samealle iholle lisäsin voidetta välillä päivälläkin.

Sokerina pohjalla testasin The Orchard Balm - voidetta. Tämä voide on  tosi monikäyttöinen. Sopii vartalolle, kasvoille, hiuksille ja kynsille. Voidetta voi käyttää auringonoton tai karvojen ajon jälkeen rauhoittamaan ihoa. Itse käytin voidetta hiuslatvoihin ja sain yllättävän nopeasti jo tuloksia. Kuivuus hävisi ja hiustenlatvat tuntuivat  mukavasti elinvoimaisimmilta.


Hienoa on se, että omenat joita käytetään näihin tuotteisiin ovat uusiokäytettyjä. Toisen roska on siis toisen aarre.
Tuotteissa on kevyt ihana omenantuoksu <3

 Yves Rocher'n tuotteista tulee mieleen oma nuoruus, kun tilasin katalogista heidän tuotteitaan. Esitettä oli aina ihana selailla, siinä vierähti tunti kuin toinenkin ja kun sitten postissa tuotteet saapuivat niin se oli juhlaa :) 

Yves Rocher'n tuotteet ovat saatavilla nyt verkkokaupastaYves Rocher
Kiitos Bloom Agency ihanasta pr-tilaisuudesta <3

Sinulle toivottelen oikein mukavaa viikonloppua <3 Hyvä kun tuo bussilakko päättyi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun suuresti viesteistä!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.