sunnuntai 26. helmikuuta 2023

Skimbagirls

Lapin upeisiin talvimaisemiin sijoittuva Marja Pyykön ohjaama elokuva Skimbagirls sai ensi-iltansa pari viikkoa sitten. Elokuvan päähenkilöt ovat Suomen eturivin näyttelijöitä Anna-Maija Tuokko, Armi Toivanen, Ria Kataja, Matleena Kuusniemi ja Samuli Edelmann. Muissakin rooleissa nähdään suurelle yleisölle tuttuja ja rakastettuja näyttelijöitä mm. Aake Kalliala ja Minttu Mustakallio.

 
Kuva netistä

Elokuva kertoo neljän naisen ystävyydestä. 
Monien monien vuosien ystävyys joutuu hiukan koetukselle, kun nämä ystävykset kokoontuvat Lappiin juhlistamaan Emman (Anna-Mari Tuokko) häitä. Emma menee naimisiin nyt viidennen kerran. 
Riikka (Ria Kataja) on Emman - morsiamen sisko. Riikka on hyvin suorapuheinen uranainen. Hän on häihin tullessaan hyvin ärtynyt ja vihainen, eikä asiaa paranna se, että hän kuulee Emman jättäneen kertomatta tulevalle aviomiehelleen Petterille ( Samuli Edelmann) edellisistä avioliitoistaan. Mallu (Armi Toivanen) on julkkis "rapunainen" joka juontaa televisiossa lastenohjelmaa ravuksi pukeutuneena. Aika sanoisinko erikoinen oli hänen tapansa esiintyä lastenohjelmassa :) Kata (Matleena Kuusniemi) on aivan "persaukinen" hänellä ei ole rahaa yhtään. Hienosti hän kyllä pääsi Lappiin ilman rahaakin.

 Kuva netistä

Elokuvassa kohelletaan oikein kunnolla. Välillä tuntui, että elokuva on ihan pähkähullu. Toisaalta elokuvaan on sisällytetty myös vakavaa aihetta kuten aggressiivisuuden hallintaa, rehellisyyden kunnioitusta ja avioeron tuskaa. Huumoria tässä elokuvassa riittää ja monesti nauroinkin jo pelkästä hämmästyksestä ja jos haluaa nähdä Samuli Edelmannin alasti niin kannattaa mennä katsomaan tämä elokuva :)

Koskettava oli ns. hääparin duetto kappaleesta "Kun katsoit minuun".
Sinulle toivottelen oikein mukavaa viikkoa <3 Itselläni on nyt leppoisa talviloma ohi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.