keskiviikko 22. helmikuuta 2023

Tessa Hadley Vapaa rakkaus

"Olet aikuinen nainen kyllä sinulla pitäisi olla vähän enemmän järkeä päässä"

Kirjan päähenkilö on 40-vuotias Phyllis, hän asuu Lontoossa miehensä ja kahden lapsensa kanssa. Phyllisin mies Roger on ulkoministeriön virkamies. Lapsista tytär Colette on teini-iässä ja poika Hugh on 9-vuotias.

Eräänä kauniina kesäiltana perheeseen saapuu vierailulle Rogerin ystävien poika Nicholas tai oikeastaan Nicholaksen vanhemmat olivat Rogerin vanhempien ystäviä. Tämä ilta on kohtalokas, sillä se muuttaa koko perheen elämän. Phyllis tekee valinnan, joka on yllättävä ja täysin epäsopiva siihen, mitä häneltä äitinä ja vaimona odotetaan.

Tessa Hadley kirjoittaa taitavasti. Hän ikään kuin vangitsee lukijan tunteineen. Kirjan juonen käänteet ovat hurjan yllätyksellisiä ja hämmentäviäkin mutta Hadley kirjoittaa ne tyylillä.  Kirjan tarina ei ole helppo ja se voi herättää hyvinkin monenlaisen kirjon tunteita mutta Hadleylla on taitoa pitää karkaavia ajatuksia koossa. 

"Vapaa rakkaus on vangitseva romaani nelikymppisen naisen seksuaalisesta ja älyllisestä heräämisestä".

Kirja ilmestyy 6.3

Tessa Hadley on brittiläinen kirjailija. Hän on julkaissut 8 romaania ja kolme novellikokoelmaa. Vuonna 2016 hän voitti Windham - Campbell ja Hawthornden kirjallisuuspalkinnot.

Kiitos Gummerus kirjasta <3 Oli mukavaa saada se suoraan postilaatikkoon.

Sinulle toivottelen oikein kivaa viikkoa. Kaunista on, mutta kyllä se kevät saisi jo tulla.

Olen poistanut blogistani kommentoinnin, kun valitettavasti aikani ja jaksamiseni ei riitä vastaamaan kommentteihin ja minulle tulee tunne, että olen välinpitämätön kun en vastaa. Näen kyllä kävijämäärät tuolta analytiikasta. Tuhat tuhat kiitosta ja iso halaus sinulle kun vierailet täällä <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.