torstai 30. kesäkuuta 2022

Mitä kuuluu Marja-Leena?

Tiesitkö, että Hämeenlinnan Uudessa Kesäteatterissa nähdään tänä kesänä Road trip-henkinen musiikkikomedia Mitä kuuluu Marja-Leena? Leevi and The Leavingsien hiteillä.

Leevi and The Leavingsin kuuluu vahvasti omaan nuoruuteeni. Muistan kuunnelleeni "kasettimankalta" Mitä kuuluu Marja-Leena ym Gösta Sundqvistin lauluja lukemattomia kertoja. 

Mikko Kivinen ja Otto Kanerva ovat käsikirjoittaneet Gösta Sundqvistin laulujen ympärille kesäteatteri esityksen. Näytelmä on täysin fiktiivinen ja voin vain kuvitella, miten hauskaa käsikirjoittajilla on ollut sitä tehdessään. 

Näytelmän päähenkilö Jouko tajuaa, että on elänyt vuosikymmeniä kulissiavioliitossa ja kaivannut nuoruutensa rakkautta Marja-Leenaa. Jouko päättää etsiä Marja-Leenan. Sitten alkaakin tapahtua. Välillä ollaan Lieksassa ja välillä Turkmenistanissa. Juoni on aivan hulvaton ja naurustani ei meinannut tulla loppua.

Näyttelijät ovat upeaa ammattilaisporukkaa. Leevi & The Leavingsin hitit soivat niin ammattitaitoisesti. Huippumuusikoista koostuvaa livebändiä oli hienoa kuunnella. 

Rooleissa Janne Raudaskoski, Annika Eklund, Saara Lehtonen, Ilkka Merivaara ja Jani Koskinen

Musiikin sovitus ja kapellimestari Tuomas Kesälä

Rummut Kepa Kettunen/Sami Laakso

Basso Pekka Korhonen/Arto Nurmi

Kitara Jaakko Suonio/Axel Virkkunen

Piano/koskettimet Tuomas Kesälä/Petri Rahikkala

Lavastus Oskari Löytönen

Pukusuunnittelu Elina Vättö

Puvustus Jenni Tokpanou

Koreografia Elina Lähde

Näytelmä sai Ensi-iltansa 29.6.2022

Esitykset 29.6 -13.8.2022

Esityksen kesto on noin 2 tuntia 15 minuuttia sisältäen väliajan

Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri sijaitsee  osoitteessa Tampereentie 100 13600 Hämeenlinna

Kesäteatterissa on nouseva ja kokonaan katettu katsomo. Yleisölle jaettiin myös istuinpehmusteet. Tarjoiluja on mm. Kahvilapaviljongissa ja viiniterassilla.

Kesäteatterilla on maksuton pysäköinti ja paljon parkkitilaa. Myös julkisilla pääsee hienosti. Sokos Hotelli Vaakunan edestä lähtee bussi.

Lämmin suositus tälle upealle musiikkikomedialle. Todella todella laatua. Erityismaininnan laitan tässä viihteen mestarille Jani Koskiselle. Sinua olisin voinut katsoa estradilla vaikka 10 tuntia - upea ääni ja mitkä koreografiat wau!

Kiitos kutsuvieraslipusta Domakersfinland ja HUK Hämeenlinnan Uusi KesäteatteriOikein mukavaa heinäkuun alkua sinulle <3
Iso kiitos kun vierailet blogissani <3


4 kommenttia:

 1. Musikaalit on ihania <3 Kaunista heinäkuuta sinulle Kristiina <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin sinulle! Nyt levätään kaikesta härdellistä töissä

   Poista
 2. Musiikkinäytelmät ovat parasta katsottavaa kesäteattereissa. Minä olen menossa elokuun alussa katsomaan Sappeen kesäteatteriin Tango D`Amore -esitystä.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.