maanantai 22. heinäkuuta 2019

Kosmetiikka iloa Lyconilta

Lycon
Tuotteet pr-näytteitä

Olin yhdistänyt Lycon tuotemerkin aiemmin vain karvanpoistovahoihin,
mutta ilokseni sainkin heiltä testattavaksi vartalonkuorintavoidetta ja käsi-ja vartalovoidetta.


Lycon tuotemerkki tulee Australiasta ja sen on perustanut kauneusterapeutti Lydia Jordana vuonna 1978. Lydian perhe oli tosin jo valmistanut kosmetiikkaa vuodesta 1935! Lycon tuotteet ovat olleet kylpylöiden ja kauneushoitoloiden suosiossa  kansainvälisesti.
Mielenkiinnolla aloitin kokeilemaan vartalonkuorintavoidetta. Tuote lupaa poistaa nopeasti ja lempeästi kuolleita ihosoluja ja parantaa verenkiertoa. Tuote on vegaani, eikä sitä ole testattu eläinkokeilla, lisäksi tuote on gluteiiniton. Ensiksi huomioni kiinnittyi tuoksuun, se on hyvin ylellinen. Tuote sisältää bambukuituja sekä greippi- ja sitruunauutteita. Kuorintavoide levittyi hyvin vartalolle ja ihostani tulikin pehmeä. Tykkäsin tuotteesta ja tulen varmasti käyttämään tätä tuotetta jatkossakin.


Kuorinnan jälkeen ihoni tarvitsee aina kuitenkin kosteutusta ja siihen käytin testiin saamaani vartalolle ja käsille tarkoitettua kosteusvoidetta. Voide sisältää granaattiomenaa, sheavoita ja jojobaöljyä. Voiteen luvataan myös tasoittavan ikääntymisen merkkejä. Voide imeytyi nopeasti ja antoi iholle melkein silkkisen pehmeyden. Voiteen luvataan hoitavan myös kynsinauhoja, joten tulen käyttämään tätä voidetta varmasti paljon käsivoiteena. Tykkään tästä tuotteesta, erityisesti tuoksu on aivan ihana. Tämäkin tuote on vegaani, eikä ole testattu eläinkokeilla ja on myös gluteiiniton.


Lyconin tuotteita saa täältä

Aurinkoista viikkoa sinulle❤ Itselläni on kesälomaa jäljellä vielä pari viikkoa!

4 kommenttia:

  1. Onpa kiinnostava uusi merkkituttavuus. Lyconista en ole ennen kuullutkaan.
    Viimeinen lomaviikko menossa, iiks! Mutta vielä on kesää jäljellä, mutta helteistä ei olisi niin väliä;)
    Kivaa loppulomaa, Kristiina<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sari❤Kiitos samoin kivaa lomaa ja sattuipa merkkisarja joka on sinulle uusi tuttavuus😍kun yleensä mä luen sun blogista juttuja ja ihmettelen en ole ennen tuosta merkistä kuullutkaan vaikka omasta mielestäni tunnen paljon😊

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.