tiistai 23. heinäkuuta 2019

Joskus kun ei juurikaan suunnittele mitään

Tyttärelläni on pian syntymäpäivä ja hän toivoi lahjaksi viinilaseja ja kun Iittala on kohtuullisen matkan päässä mökiltä niin ajattelimme, että käymme lahjaostoksilla siellä. Mutta mitä kaikkea ihanaa matkan varrelle sitten osuikaan! Joskus kannattaa lähteä ilman suurempia suunnitelmia niin voi yllättyä todella myönteisesti.
Ensin löysimme aivan ihastuttavan Alajoen kasvitarhan Hämeenlinnasta. Paikka oli niin täynnä kauniita kukkia, että olin ihan pakahtua. Puutarhassa oli lisäksi kivoja "Garden Art" juttuja.

Alajoen kasvitarhan verkkosivuille pääset
                                   tästä

       Todellinen kukkaterapia paikka⚘🌼🌸

Matkamme jatkui Iittalan lasimäelle

                       
                       
Kun kiertelimme Iittalan lasimäen pieniä kauppoja niin eräs myyjä sitten kyseli, että olemmeko käyneet Iittalan vanhassa pappilassa, siellä on avoin taidepuutarha, kahvila ja myynnissä käsintehtyjä lahjatavaroita. Pappila sijaitsi noin kilometrin päässä Iittalan lasimäeltä. Sinne sitten ajelimme. Paikka olikin oikein kiva. Pihalla kuljeskeli useampikin kana ja puutarhassa oli Hattulan Taiteilijaseuran kesänäyttely. Kesäkahvilasta tykkäsin kovasti, ihanan nostalginen sisustus. Kesänäyttelyä katsoessa tosin tunsin olevani vähän niin kuin Kiasmassa.


                       


                       


Tämän taidepläjäyksen jälkeen ajelimme vielä Valkeakoskelle Visavuoreen
Emil Wickströmin ateljeehen.

                      

                     Tässä vaiheessa jo tuntui, että nyt tulee kulttuuri jo korvista. Ajelimmekin sitten mökille savustamaan lohta ja minua kutsui riippukeinu, joka on todellinen "eskariopen taivas".

:) ihan pakko oli kuvata lempparipaikka :)

Vielä tässä laitan pari kuvaa, kun mökki paikkakunnalla on kesäisin perinteiset kylämarkkinat. Tällä kertaa sykähdytti eniten esillä olleet kaksi autoa. No ne jotka minut tuntevat eivät ihmettele asiaa yhtään :)               Minä niin ajelisin mielelläni ihan
               kumpaa autoa vain...


Ostinhan minä markkinoilta uuden hatun kympillä :)

               
Ihanaa viikon alkua sinulle ja sydämellisesti TERVETULOA uudet lukijat

10 kommenttia:

 1. Kiitos Suvi❤ samoin sinulle. Tulen pian vierailulle blogiisi😌🌸🌼🌹⚘

  VastaaPoista
 2. Onpa teillä ollut ihana päivä! Ette käyneet Naivistit Iittalassa näyttelyssä? Itse aion suunnistaa sinne, kunhan loma joskus alkaa. Se paikka on oikea hyvän mielen tuoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo huomasin sen näyttelyn mutta tuo pappila homma vei mennessään niin sitten ei tullutkaan käytyä 😊☀️Oi sulla on loma vielä edessä😊☀️😊☀️🌹❤Ihanaa lomanodotusta

   Poista
 3. Yllättäen löytyvät paikat ovatkin usein ihania. Kiva "kissansilmä" tuossa pyörässä. Mistähän tuo kissansilmä-nimitys on saanut alkunsa?
  Mukavaa kesän jatkoa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta❤Kissansilmät kiiluu😊pimeässä..tuon sanonnan olen kuullut. Ihanaa kesänjatkoa myös sinulle☀️🌸🌼

   Poista
 4. ;)Sinusta ..putkahti lomalla ihan uus Kristiina esille..ajattelin sinut ihan kaupunkilaiseksi:)),entisestään ,Kauniimpi kuin koskan:)))
  Ihanat kuvat
  ..joo :))takapenkille voisin istahtaa..jos liftaan otatko "kyytiin:))

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.