maanantai 25. helmikuuta 2019

Uskaltauduin kulmien kestopigmentointiin

                         *Pr näyte AlvinePM*

Kun sain sähköpostiini viestin Alvinelta ja hän kysyi minulta kiinnostaisiko minua blogiyhteistyönä kulmien kestopigmentointi. Ajattelin ensin, että en uskalla! Sitten katsoin Alvinen Permanent Make up sivuilta hänen portfoliotaan ja ihastuin. Tiesin että, jos menisin hänelle kulmien kestopigmentointiin olisin hyvissä käsissä. Alvine PMU sijaitsee Mannerheimintiellä Helsingissä.
Mitä sitten on tämä kestopigmentointi? Kestopigmentointi tehdään kestopigmentointilaitteella ja väripigmentin avulla. Väripigmentti viedään vain ihon ylempiin kerroksiin, joten jos tatuointiin vertaa niin pigmentointia ei tehdä niin syvälle. Kestopigmentointi kestää noin 1-3 vuotta ihotyypistä riippuen. Pigmentointi tehdään yleensä kaksi kertaa jotta päästään haluttuun lopputulokseen. Toinen kerta eli vahvistus tehdään noin kuukauden kuluttua ensimmäisestä kerrasta. Ennen kestopigmentointia käydään muodot ja väri läpi asiakkaan kanssa huolellisesti. Asiakkaan tulee hyväksyä kosmetologin esipiirustus.
Alvine piirsi huolellisesti minulle kulmat ja otti huomioon pienimmätkin toiveeni. Minulle kestopigmentointi tehtiin ns. karvatekniikalla. Minulta on paljon kysytty tekikö kipeää kulmien kestopigmentointi? Ei tehnyt, pikkuisen vain nipisteli. Aikaa kulmien kestopigmentointiin meni noin kolmisen tuntia. Kulmat olivat viikon verran tummemmat ennen kuin väri tasoittui. Sain mukaani hoito-ohjeet ja pikkuisen hoitovoiteen, jota laitoin kulmiini kolme kertaa päivässä. Itselläni ei ollut mitään ongelmia kulmien suhteen pigmentoinnin jälkeen.


Alvine Permanent Make up sivuille pääset
                                   tästä

Sen tässä olen huomannut, että kestopigmentointi helpottaa kovasti jokapäiväistä elämää. Aamulla katsoo heti peiliin hiukan pirteämmän oloinen eskariopettaja. Jotenkin tunnen itseni myös huolitellumman näköiseksikin :)

                   ❤Kiitos yhteistyöstä Alvine
                     


11 kommenttia:

 1. Kauniit, luonnollisen näköiset ja väriset kulmat. Tykkään kovasti! Oli kiva lukea kokemuksestasi, sillä olen itsekin harkinnut kulmien kestopigmentointia.

  VastaaPoista
 2. Mulla meni myös toooosi kauan ennenkuin uskaltauduin pari vuotta sitten kestopigementointiin. Ja heti sen jälkeen mietin, että miksi ihmeessä en tehnyt tätä jo aiemmin. Niin helppoa, kun on aina kulmat kunnossa heti aamusta alkaen. Ja niillä on mun mielestä kasvoihin kaikkein isoin merkitys.

  Tosi kauniit ja sopivan luonnollisen näköiset kulmat sulle kyllä tehtiin.

  VastaaPoista
 3. Upean näköiset!! Mäkin otin kestopigmentoinnin kulmiin n 1 v sitten ja kyllä kannatti! Suosittelen kaikille!

  VastaaPoista
 4. Todella luonnollisen näköinen lopputulos.

  VastaaPoista
 5. Hyvältä näyttää ♥ Mä varmasti ottaisin myös, jos ei olis otsatukkaa jonka takaa ne ei juuri näy :)

  VastaaPoista
 6. Todella hieno lopputulos! Ja pirteä ilme:)

  VastaaPoista
 7. No on kyllä hyvännäköiset! Olen myös miettinyt tuota, mutta vielä piirtelen kulmia itse...
  Iloista viikkoa!

  VastaaPoista
 8. Olen itsekin miettinyt kulmien kestopigmentointia. Tuo sinun luonnollisen näköinen lopputulos kentien rohkaisee minua kokeilemaan.Kivaa laskaistiistaita sinulle!

  VastaaPoista
 9. Näyttää ainakin kuvissa luonnolliselta ja onnistuneelta.
  Juu, kulmat kun on paikoillaan niin kasvot kohottuvat.

  VastaaPoista
 10. Tämä on jännä. Tosi moni on kehunut, ettei sattunut yhtään.
  Minulle tehtiin ensimmäistä kertaa n. viisi vuotta sitten ja sattui niin maan saamaristi.
  Kun ne viime syksynä uusittiin, varustauduin ennalta järjettömällä puudutevoide-kökkäreellä per kulma, ja takuulla huvitin kanssaihmisiä kulkiessani rasvamadot molempien silmien päällä. Ja silti sattui.

  Joten huoh! =)
  Mutta lopputulos onneksi kiittää ja olen tyytyväinen, että moiset teetin. Blondina kun niitä omia kulmia ei juurikaan ole.

  Sinun kulmat näyttää tosi hyvältä kuvassa!! WAU! Ihanan kapeat ja sirot. Kohottaa kasvoja tosi kivasti.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.