sunnuntai 24. helmikuuta 2019

Glossybox nyt Suomessa ja helmikuun boksissa 112,95 € tuote

                                        *Pr-näyte Glossybox*


Maailman johtava kauneustuotteiden tilauspalvelu on nyt Suomessakin. Sain pr-näytteenä helmikuun Glossyboksin. Aikaisemmin olen tutustunut kahteen muuhun kauneusboksiin joten jonkun verran on vertailupohjaa. Glossybox toimii 11 maassa ja tekee yhteistyötä 600 kansainvälisen tuotemerkin kanssa.
Palvelu toimii niin, että saat kuukausittain uuden Glossyboksin kotiin. Hinta on 17,99 € /kk. Tilauksen voi tehdä jatkuvana tai 3-, 6- tai 12 kuukauden tilauksena. Jokainen boksi sisältää 5 kauneudenhoitotuotetta täysikokoisia että matkakokoisia. Boksia luvataan mahdollisuuksien mukaan muokata kauneusprofiilisi mukaan. Boksi sisältää myös tuotekortin, jossa on tietoa tuotteista. Lisäksi voit kerätä pisteitä tilaamalla boxin ja kutsumalla ystäviä mukaan. GlossyCredits pisteitä voit käyttää maksuvälineenä esimerkiksi lahjakorttien ostoon.
No minkälainen oli sitten helmikuun Glossybox?Boksi sisälsi seuraavat tuotteet:

Guerlain Mon Guerlain hajuvesinäytteen. Tuoksu on laventelin, jasmiinin, santelipuun sekä vaniljan sekoitus. Tuoksu sopii sekä arkeen ja juhlaan


Simple Micellar Water Facial Wipes puhdistusliinoja. Tuote lupaa että lika sulkeutuu ihon pinnalta liinaan ja kulkeutuu pois iholta.

NIP+FAB Glycolic Fix Scrub kuorintavoide jonka luvataan tasoittavan ihoa. Tuoksu on hedelmäinen.

AVANT Hyaluronic Face & Night Eye Cream ylellinen anti-aging yövoide kasvoille ja silmänympärysalueelle.Tuotteen luvataan ehkäisevän laajentuneita ihohuokosia, epätasaista ihon sävyä ja väsymystä. Googlasin tuotteen hinnan kun tuolla instagrammin puolella sitä hämmästeltiin ja totta 112,95€/50 ml!

AFTERSPA Bath & Shower Cleansing Puffs Afterspa Cleansing Puffs kuorii ja pehmentää kasvojen ihoa samalla kuin puhdistaa sen syvästi ja pitää sen terveenä. Sieni kosteutetaan ja sitten lisätään haluttu kasvojen pesuaine ja hierotaan varovasti iholle. Sieni huuhdellaan käytön jälkeen.

Glossybox meni ihastuttavan laatikkonsa ansiosta muiden testaamieni kauneusboksien edelle ja nähtäväksi jää miten tuo anti-aging voide kasvoille ja silmänympärysalueelle toimii :)

       ❤Kiitos Glossybox❤

         Glossyboxin pääset tilaamaan tästä

 

6 kommenttia:

Ilahdun suuresti viesteistä!