keskiviikko 1. helmikuuta 2023

BM CosmeCeuticals

Jippii! Sain pr-lahjana BM anti-age ihonhoitosarjan tuotteita.  Merkki oli minulle tuttu apteekin hyllyltä mutta en ollut sitä koskaan itse vielä käyttänyt. BM-tuotesarja on lääketehtaan kehittämä. Tuotteet jotka sain ovat sukralfaattipohjaisia. Sukralfaatti on aktiivinen sokerimolekyyli, joka aktivoi ihon soluja ja kollageenituotantoa, tasoittaa tehokkaasti ryppyjä ja ilmejuonteita. Luin myös, että näitä tuotteita käytetään myös arpien tasoittamiseen.


Mielenkiinnolla lähdin siis kokeilemaan ja ajattelin, että kokeilen näitä ihan rauhassa jotta saan parhaan tuntuman. Itse olen monen tuotteen kohdalla huomannut, että kuukausi pari menee ennen kuin huomaan oikein todella kunnon vaikutuksia.


BM CosmeCeuticals Hoitava puhdistusvoide sopii kaikille ihotyypeille. Puhdistusvoidetta käytetään aamuin ja illoin. Puhdistusvoiteen käyttö parantaa myös päivä- ja yövoiteen tehoa. Puhdistusvoiteella on 3 eri käyttötapaa

1.Levitä puhdistusvoide kasvoille ja pyyhi pois

2. Levitä puhdistusvoide kasvoille ja huuhtele pois

3. Käytä voidetta syväpuhdistavana ja kosteuttavana naamiona. Levitä voide kasvoille ja anna vaikuttaa 3-5 minuuttia ja pyyhi pois

Itse tykkäsin kovasti käyttötavasta, jossa puhdistusvoide pyyhitään vain pois kasvoilta. Tuotteet ovat hajusteettomia ja väriaineettomia, sopivat siis hyvin tuoksuyliherkillekin.


BM CosmeCeuticals päivävoide

Voiteen luvataan tuovan uutta eloa ja heleyttä iholle, tasoittavan ryppyjä ja ilmejuonteita sekä lisäävän ihon kimmoisuutta. BM päivävoide sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa, antioksidantteja ja E-vitamiiniä. Pigmenttiongelmiin, couperosaan ja atopiaan taipuvaiset ovat saaneet näistä tuotteista apua. 

Laitoin BM päivävoidetta aamuisin puhdistetulle iholle. Voide imeytyi nopeasti ja kosteutti ihoa loistavasti.  BM CosmeCeuticals tehoseerumi on  koostumukseltaan geelimäinen. Tuotteen luvataan tasoittavan ryppyjä ja vahvistavan herkkää ja ohutta ihoa. Anti-age geeli tuo uutta energiaa iholle rauhoittaa ja uudistaa erityisesti suurihuokoista ihoa.

Käytin seerumia aamuin ja illoin BM päivävoiteen alla. Seerumin geelimäisyys oli oikein mukava ja virkistävä.  

Mitä sitten pidin tuotteista? 

Ensinnäkin kyllä huomasin, että tuotteet on lääketehtaan kehittämiä, eivät ole mitään pilipali juttuja vaan todella tehokkaita. Sain apua pigmenttiongelmiini ja ihoni kimmoisuus lisääntyi. Tuotteet myös kosteuttivat talven kuivattamaa ihoani. Iho tuntui hyvältä koko päivän. Jos jotakin kaipasin niin tuoksua, mutta niin kuin jo edellä mainitsin tuoksuyliherkille nämä ovat sopivia tuotteita. 

BM tuotteita myy apteekit, mutta myös hyvin varustellut tavaratalot ja verkkokaupat.

Kiitos BM CosmeCeuticals/Mediwell Oy ja Riannocommunications ihanasta lahjasta!Sinulle toivottelen mukavaa helmikuun alkua <3

1 kommentti:

  1. Ihanan lahjan olet saanut. Näytät todella kauniilta ja hehkeältä kuvissasi.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.