sunnuntai 15. tammikuuta 2023

Lieracilta aikuiselle iholle

Kauniimpaa kuin koskaan on testannut blogin alkuaikoina paljonkin kosmetiikkaa. Kun mietin tämän blogini tulevaisuutta ja kyselin lukijoiltanikin kiinnostaisiko heitä lukea myös täältä kosmetiikkaan liittyviä postauksia niin sain monta "kyllä" vastausta ja luonnollisesti toivottiin aikuiselle naiselle sopivia tuotetestauksia.

 " Ei tässä nuoruutta haeta vaan kaunista ikääntymistä" sanoi kerran eräs ystäväni ja olen hänen kanssaan samaa mieltä.

Kulttuurirakkauteni rinnalle palaa nyt siis myös kosmetiikkarakkauteni <3 

Sain muutama kuukausi sitten testiin Lierac Lift integral ihonhoitosarjan. Lierac on ranskalainen tuotemerkki joka on ollut jo yli neljänkymmenen vuoden ajan yksi johtavista apteekkikosmetiikka sarjoista. Lierac on hurmannutkin käyttäjänsä ylellisyydellään.


Itselleni yksi huikea tuote tässä Lieracin Lift Integral sarjassa oli voide silmänympäryksiin ja silmäluomiin Lift Integral Eye lift Serum Eyes & Lids. Tuote tuo silmien piirteet esiin ja kohottaa silmäluomia. Tuote lupaa häivyttää myös tummia silmänalusia ja silmäpusseja, itselläni ei juurikaan näitä "ongelmia" ole, joten en osaa sanoa tuotteen vaikutusta tummiin silmänalusiin tai silmäpusseihin. Mutta se mikä minulla toimii on, silmäluomien kohottaminen, katseeni kirkastui, kun silmien piirteet tulivat paremmin esiin. Tuotetta käytetään aamuin ja illoin. Tuote sopii kaikille ihotyypeille.


Kovasti tykkäsin myös Lift integral neck & decollete Sculpting Lift Cream- gel tuotteesta. Se vaan on niin, että dekolteen ja kaulan herkässä ihossa näkyy ikääntymisen jäljet. Tämä voide kohottaa ja kiinteyttää sekä tuo kimmoisuutta parantaen ihoalueen tukikudoksia. Voidetta levitetään aamuin ja illoin kaulalle ja dekolteen iholle. Sopii kaikille ihotyypeille.


Lift integral Superactivated Lift Serum firmness booster on myös kiva tuttavuus. Käytän seerumeita paljonkin, ihoni kun huutaa kosteutta tuon tuosta. Tämä seerumi on kiinteyttävä ja ihon täyteläisyyden palauttava. Seerumi sopii kaikille ihotyypeille. Tuoksusta voin sanoa, että ihanan naisellinen hento. Seerumi levitetään kasvojen iholle aamuin ja illoin ennen päivä- tai yövoidetta. Kannattaa välttää silmänympärysihoa. Seerumi on kätevässä pumppupullossa ja on hyvin riittoisa tuote.


Sarjasta löytyy siis myös päivä- ja yövoide. Lift integral Sculpting Lift Day on kiinteyttävä ja kohottava päivävoide. Voidetta voi levittää kasvojen iholle joko yksinään tai seerumin päälle. Itse käytän seerumin päällä ja iho onkin ihanasti kosteutettu ja mikä parasta meikki pysyy hyvänä. Meikin alle siis oikein hyvä tuote. Muista välttää silmänympärysihoa. Lift integral Restructuring Lift Cream night on ihanan kosteuttava yövoide, joka sopii kaikille ihotyypeille. Tämä kiinteyttävä yövoide kohottaa kasvojen piirteitä ja tuoksu on hennon ylellinen. Kiva siis mennä nukkumaan tämä voide kasvoilla. Tuotetta levitetään vain pieni määrä kasvoille ja kaulalle, joten on riittoisaa.




Tuotteet on saatu pr-lahjana LIERACSUOMI
  

Kiitos tuhannesti <3

Näitä ihania tuotteita aikuiselle iholle lyötyy apteekeista mutta myös mm. hyvin varustelluista verkkokaupoista


Sinulle toivottelen oikein mukavaa tammikuuta <3



4 kommenttia:

  1. Juuri käytin tuubin tuota kaulavoidetta pois. Ei mitenkään päräyttänyt, mutta kaipa se ihan OK kosteutti.

    Oliko tuo sy-voide sellaista paksummansorttista, vai ohutta? Tarvitsisin nyt sellaisen hiukan tuhdimman voiteen, joten jos tuo on sellainen, voisin harkita.

    Mukavaa tammikuuta sinullekin, Kristiina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heips kiva kuulla susta! Joskus piipahtelenkin sun blogissa. Mun mielestä noi on siltä väliltä, ei kovin tuhtia mutta ei liruakaan. Mukavaa viikkoa sinne

      Poista
  2. Upea tuotesarja varmasti.
    Minä 65-vuotias vanhus en ole koskaan omistanut rasvapurkkeja. Nähtävästi olen niin säiden tuivertama ja parkkiutunut. Mikään kosteusvoide ei edes imeydy ihoon, vaan saan sen pyyhkiä taloupaperilla pois. Minulle vesi on paras voitehista. Uskomatonta - edes sauna ei saa ihoani kiristämään vaikka olen kova saunomaan.

    VastaaPoista
  3. Kuule et sinä mikään vanhus ole ja onnekas olet jos et tarvitse ihon kosteutusta. Mulle usein seerumit ym kosmetiikkajutut on myös arjen iloa. Kun hoitaa ihoa ja meikkailee niin olokin piristyy vähän sellainen rinsessa fiilis :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.