tiistai 20. heinäkuuta 2021

Onni

Joka kesäinen Porvoon reissu oli tänä kesänä hiukan erilainen, kun siihen sisältyi nyt hotelliyö. Hotelliksi valikoitui boutique Hotelli Onni aivan vanhan kaupungin sydämestä Porvoon kirkon kupeesta




Onni on kunnostettu hotelliksi 1700-luvun kartanosta


Onnin jokainen huone on yksilöllisesti sisustettu ja näitä huoneita tässä hotellissa on viisi kappaletta. Tykkäsin kovasti huoneeni kartanomaisesta tunnelmasta ja mikä parasta ilmastointi oli loistava. Mittari näytti ulkona +31°C Huh hellettä!



Eihän se loma aina mene kommelluksitta. Huoneen wc oli rikki. Ystävällinen henkilökunta tuli kyllä heti tarkistamaan ja tilasi huollon. Pari tuntia siinä meni ennen kuin wc saatiin kuntoon





Aivan ihanasta kaapista löytyi myös kylpytakki ja tossut. Tosin minulle 44 kokoiselle hotellin kylpytakki oli liian pieni. Olisin varmasti voinut vaihtaa isomman koon, mutta se nyt jäi tekemättä


Hotellin yleiset tilat on sisutettu aivan mielettömän ihanasti

Hotellin minibaari oli Smeg jääkaappi vastaanottotilassa. Kurkkasin juomavalikoimaan ja hyvältä näytti


Ylhäällä olevassa kuvassa Hotelli Onnin reception, kyllä tuossa kelpaa vastaanottaa hotellivieraita. Aivan ihana!







Aamiainen oli oikein herkullinen ja kiva ja kattaus oli kaunis. Oli ihanaa juoda kahvia kahvikupista kahvipannun ollessa pöydässä :)

Hotellissa sijaitseva
Ravintola SicaPelle 
 tarjoaa bistroklassikoita mutta myös yllätysmenuja. SicaPelle on saanut nimensä porvoolaissyntyisen kuvanveistäjä ja taiteilija Ville Vallgrenin lemmikkiporsaan mukaan. Kiva nimi ollut possulla!

Vanhan kaupungin sydämessä on myös Onnin sisarushotelli Pariisin Ville -  taiteilija Ville Vallgrenia on kutsuttu "Pariisin Villeksi"

Hotelli Onni sijaitsee osoitteessa Kirkkotori 3



Kivoja kesäisiä päiviä sinulle💙

P.s Tuon kuvassa olevan turkoosin neuletakin ostin Porvoon Citymarketista.
 Itse tykkään väristä kovasti


Tähän loppuun vielä, että minulla oli ilo saada ALEKOODI Nextory ääni ja e-kirja palveluun. Koodi oikeuttaa ilmaiseen 45 päivän kokeilujaksoon. Tilauksen voi lopettaa milloin vain. Jos joku asia mietityttää niin Nextoryn asiakaspalvelusta saa neuvoja. 
Nextory toimii puhelimella ja tabletilla
Alekoodi on voimassa 31.8.2021 asti
Tässä suora linkki 









8 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.