maanantai 12. heinäkuuta 2021

Onnellisten festarit Wanaja 2021

Pressilippu

Tykkään ihan mahdottomasti käydä festareilla! Tämän korona kurjimuksen takia ei kahteen vuoteen ole mitään festivaaleja järjestetty niinpä olin suuresti ilahtunut kun kuulin, että Wanaja festivaali järjestetään 9-10.7 linnanpuistossa Hämeenlinnassa. Olin hyvin otettu myös tämän festivaalin medialipusta. Suuret kiitokset!

Suosittelen rohkeasti tulemaan festareille. Ei kannata esimerkiksi ajatella, että nehän on vain nuorille tai että en minä jaksa sitä tungosta. Festivaali alueilla on tilaa ja vähän kauempanakin lavasta pääsee tunnelmaan ja istumaankin pääsee välillä. VIP-lipulla voi vallan nauttia esiintyjistä pöydissä istuen hyvää ruokaa ja juomaa nauttien.

Nyt vielä korona aikaan muistutettiin kovasti turvaväleistä ja käsien desinfioinnista. Desinfiointiainetta olikin tarjolla monessa paikkaa. Tuon tuosta myös kehotettiin, että muistakaa juoda vettä ja opastettiin missä vesipiste sijaitsi. Hellehän oli ihan mahdoton yli +30°c astetta.

Wanaja festareiden artistikattaus sai hymyn huulilleni. Kun katselee tuota alla olevaa esiintyjälistaa niin sieltähän löytyy esiintyjiä hyvin moneen musiikkimakuun.


Erinillä oli kunnia avata festarit ihana kukkaseppele päässään. Tosin näin Lauri Tähkälläkin kukkaseppeleen päässä jossakin vaiheessa iltaa. Erinin musiikista voi sanoa, että se on kaunista.
J.Karjalainen kuuluu nuoruuteeni. Muistan kun kuuntelin Ankkurinappia kasetilta. Ihailen suuresti! Kuulimme monta tuttua biisiä. Yleisöstä nuoret pojat toivoivat "Väinö" biisiä ja J.Karjalainen sanoi, että ei hän mikään jukeboxi ole, mutta kun nuoret pojat pyytää niin soitetaan. Mielettömän hieno keikka.

Voi mikä tyylilyyli ajattelin, kuin Behm nousi lavalle. Nuori, kaunis ja taitava.
Lauri Tähkä villiinnytti naiset ja se oli kyllä odotettavissakin. Olen nähnyt Laurin monta kertaa, mutta nyt tuntui, että naiset "ei pysy housuissaan". Olin lavan reunassa toisessa rivissä ja kun Tähkä riisui takkinsa ja hänellä oli sitten sellainen lyhythihainen kesäpaita, niin meinasin jäädä erään naisen alle vaikka en mikään pieni ihminen ole, kun hän rynni eteeni nähdäkseen Laurin paremmin. Sanoi minulle, että nyt on pakko mennä. 
Lauri Tähkä veti 120 lasissa keikan.

Samuli Putro oli tyylikkäänä niin kuin aina. Hänen kappaleiden sanoitukset ovat hyvin puhuttelevia välillä jopa aika syvälle meneviä.
Samuli tepasteli lavalla hurmaavasti. Ihan odotin aina, että milloin hän alkaa kulkea hauskasti. Olin aivan lavan edessä ja se onnellisuus siitä, että vihdoinkin keikalla välittyi kyllä tämän artistin esiintymisestä.
Vesterinen yhtyeineen oli oikea hyvän tuulen lähettiläs. Yhtyeellä on toinen toistaan hienompia biisejä. Laulajalla on kyllä karismaa joka vetoaa yleisöön. Pientä flirttiä ja se on hyvä.

Elastinen veti nurmikon täyteen yleisöä. Tällä miehellä on homma hallussa. Ihailin sitä positiivistä latausta joka hänestä lähti suuren hymyn kera.


Ja sitten niin odotettu Kaija Koo ihanassa punaisessa koltussaan. Ensimmäisten kappaleiden joukossa oli "Kuka keksi rakkauden" ja rakkautta olikin hänen esiintymisensä täynnä. Kaija kutsui myös lavalle yllätysvieraan Waltteri Torikan ja he lauloivat dueton. Kaija Koo veti keikan kuin nuori tyttö, siis niin mahtavaa!

Wanaja festarien viimeinen esiintyjä oli Apulanta. Siinä jytisi koko Hämeenlinna varmaan linnakin tärisi. Bändillä oli sellainen koneisto lavalla että oksat pois. Sipe Santapukkikin näytti niin pieneltä rumpujensa takana. Mieletön tapaus koko Apulanta, ei sitä osaa selittää, se pitää kokea itse.Kiitos kaunis Wanaja festivaali❤

Olin onnellinen❤


 

 

4 kommenttia:

  1. Onpa ollut hyviä artisteja siellä esiintymässä. Itse olisin nauttinut eniten Erinin, Elastisen ja Tähkän keikoista.
    Kaunista viikkoa sinulle Kristiina <3

    VastaaPoista
  2. Onpas ollutkin hyvä kattaus. Itse olen melkein sairas, etten ole päässyt minnekkään festareille. Liput on ostettu Kuopioon 29.7 (Stratovarius)ja pidän peukkuja, ettei korona peruuta keikkaa

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.