sunnuntai 12. tammikuuta 2020

Kysymyksiä

Jo kauan sitten bongasin jostakin blogista tämän "Kysymyksiä" haasteen, en vaan nyt millään saa mieleeni kenen blogista, mutta ❤kiitos kuitenkin. Nyt sunnuntaina onkin mukavaa rentoutumisen lomassa vastata tähän haasteeseen.


Asun:
Asun merellisessä lähiössä vaaleansinisessä omakotitalossa HelsingissäInnostun:
Tällä hetkellä innostun aivan huikeasti kosmetiikasta ( yllätys ), kirjoista, teatterista, musiikista, kodin sisustuksesta, vaatteista, laukuista ja keväänodotuksesta.


Ihailen:
Ihailen suuresti ihmisiä, jotka uskaltavat elää oman itsensä näköistä elämää ja viis veisaavat valtavirran mukana tuomista tavoista tai odotuksista. Ihailen ihmisiä, jotka eivät välitä, mitä muut ajattelevat vaan toteuttavat itseään rohkeasti.Haluaisin: Haluaisin, että työni olisi vähän kevyempää kuin se nyt on. Toivoisin, että minulla olisi arki-iltaisinkin enemmän voimia elämälle.Rentoudun: Kuuntelemalla musiikkia kera viinilasillisen samalla kissaani silitellen. Olen myös täydellinen mökkihöperö, mökillä rentoudun paremmin kuin esimerkiksi matkoilla.Luonnettani kuvaa: Olen seestynyt viime vuosina luonteeni suhteen. Olen löytänyt omat vahvuuteni ja elämä on ollut kauniimpaa kuin koskaan. Olen myös  erittäin huumorintajuinen ja nauran todella paljon mutta toisaalta olen myös rauhallinen. Ihmiset sanovat, että lähelläni on nyt hyvä olla, jokainen saa olla oma itsensä sellainen kuin on eikä tarvitse jännittää.


Ilostun:
Aina kun saa lapsiltani iloisia uutisia. Ilostun myös hyvin menneestä työpäivästä ja sähköpostiini tulleista blogiyhteistyö mahdollisuuksista. Iloa tuottaa myös lähellä olevien ihmisten onnellisuus ja menestys.
Haaveilen: Auringosta joka ikinen päivä ja toivonkin, että eläkkeellä voisin viettää pitempiä aikoja jossakin auringon alla.


En luopuisi: Itsenäisyydestäni, vapaudestani, terveydestäni, lapsistani, läheisistä ihmisistä ympärilläni, kissastani enkä talostani.Onnellista alkavaa viikkoa sinulle❤ ja Sydämellisesti tervetuloa uudet lukijat❤


20 kommenttia:

 1. Ihanaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa! Ja tämä pätee myös muhun: "Haluaisin, että työni olisi vähän kevyempää kuin se nyt on. Toivoisin, että minulla olisi arki-iltaisinkin enemmän voimia elämälle."

  VastaaPoista
 2. Kiva haaste. Toivottavasti toiveesi lämpimästä paikasta pidempiaikaisena toteutuu.
  Mukavaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
 3. Mukava lukea ajatuksiasi ja niistä välittyi juuri sellainen lämmin ja sydämellinen Kristiina, kun mitä ajattelinkin ♥

  VastaaPoista
 4. On ihana haasteiden myötä oppia tuntemaan henkilöä blogin takana aina pikkuisen enempi. :)
  Toivotan ihanaa tammikuun jatkoa sinulle! <3

  VastaaPoista
 5. Kyllä sinun valoisa ja aurinkoinen olemuksesi näkyy postauksissasi. Nämä vastaukset vahvistavat jo saamaani kuvaa sinusta.
  Kiva haaste!
  Iloa viikkoosi!

  VastaaPoista
 6. Olen niin samaa mieltä tuosta työkohdasta ja muutenkin arvomaailmasi kuulostaa oikein hyvältä.
  Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle Kristiina <3

  VastaaPoista
 7. Kiva haaste ja kivat vastaukset <3 Tästä välittyi hyvin se miten lämmin ihminen olet <3
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 8. Hienoja vastauksia ja tunnen että osaat nauttia hetkistäsi. Mukavaa tätäkin päivää!

  VastaaPoista
 9. Hauska haaste ja kivaa tutustua paremmin. Huomaan, että osaat nauttia hetkestä.

  VastaaPoista
 10. Tein tieotisen ratkaisun muutama vuosi sitten olla minä ja se kyllä vaati ns. kaverienkin valintaa. Tein asiasta julkisen eli se oli blogissani. En kaipaa yhtään aurinkoa: Kiitti, tämä melanooma riitti eli olen luomublondi eikä kukaan lapsena meille kertonut että...

  Tssä se julkaisuni, jos kiinnostaa: http://leenalumi.blogspot.com/2013/07/saatko-sina-olla-sina-saanko-mina-olla.html

  Mukavaa viikkoa ♥♥

  VastaaPoista
 11. Oli kiva lukea sinusta enemmän. Olen itsekin tehnyt tuon blogihaasteen.

  VastaaPoista
 12. Ihanaa postaus ja tuo sinun koti on upea. <3 Kivaa viikonloppua Kristiina. <3

  VastaaPoista
 13. Olet ,valoisa,energinen.
  Kaunis asuin ympäristö...
  mikä onnellisuutta tuo enempi kuin omat lapset;)ja
  ystävät,,,
  Mukavaa tammikuuta!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.