sunnuntai 11. elokuuta 2019

Idän pikajunan arvoitus Suomenlinnan kesäteatterissa

Ystävättäreni lähetti viestin, haluaisinko lähteä Suomenlinnan kesäteatteriin? Hänellä olisi lippu minulle. No tietysti lähdin oikein mielelläni. Olin lukenutkin, että Suomenlinnan kesäteatterin esitys on dekkareiden kuningattaren Agatha Christien Idän pikajunan arvoitus. Kesäteatteri esityksestä vastasi Ryhmäteatteri, jota arvostan paljon. Olen heidän esityksiään katsonut useammankin kerran mutta aikaa on kulunut monta vuotta edellisestä kerrasta.


           Tässä olemme matkalla                .   
           Suomenlinnaan


Suomenlinna kesäteatteripaikkana on ihana. Janne Siltavuoren junanvaunu lavastus oli mielestäni loistava, itseasiassa koko esitys tapahtui junan vaunun ensimmäisessä luokassa. Juna joutui lumivyöryn saartamaksi ja tapahtui murha, jota sitten vahaviiksinen Hercule Poirot ryhtyy ratkaisemaan. Hercule Poirotin roolissa nähtiin Kristo Salminen. Hänen roolisuorituksensa oli hyvä, mutta jotenkin odotin häneltä vieläkin enemmän kun tiedän hänen näyttelijätaitonsa. Sara Paavolaisen rooli ruhtinattarena jäi myös mieleen. Näytelmä eteni tasaisesti vaikka henkilöistä oli tehty hiukan liioiteltuja, yllätyksiä ei ollut muuta kuin loppuratkaisu.

Kaikenkaikkiaan Suomenlinnan kesäteatteri reissusta jäi ihana muisto.
❤Kiitos sielunsiskoni Outi ja muu porukka seurasta❤


11 kommenttia:

 1. Poirot on ehdoton Agatha Christie suosikkini. Olisikin kiva nähdä miten Christie taipuu näytelmäksi.

  VastaaPoista
 2. Hercule Poirot on minunkin suosikki:) Yle Areenalta olen seurannut vanhoja HP-leffoja, ihania<3

  VastaaPoista
 3. Kesäteatterissa käynti on kyllä kesän kohokohtia, kivaa uutta viikkoa ♥

  VastaaPoista
 4. Kesäteattereissa on tunnelmaa!
  Nyt ei ole tullutkaan käytyä vähään aikaan.
  Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Kesäteatterissa käynti kuuluu kesän to do-listaani. Agatha Christien kirjat tuli silloin aikanaan luettua kaikki ja leffoja katsoo mielikseen. Kesäteatterissa kruunaisi kyllä tämän genren harrastukseni! :D Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 6. Kesäteattereissa on tunnelmaa! Kuuluvat kyllä ihan Suomen kesään <3 Reipasta viikon alkua Sinulle!

  VastaaPoista
 7. Minäkin olisin lähtenyt mukaan😉täälläpäin on vaan tyhjänpäiväisiä hullutuksia tarjolla.

  VastaaPoista
 8. Kesäteatterit on ihania ja tuo on yksi suosikki Christieni. Saanko udella, onko loppua muutettu kirjasta johonkin suuntaan? :)

  VastaaPoista
 9. Kovasti oli tarkoitus mennä tämä katsomaan, mutta unohtui täysin. Poirotit ovat suosikkejani niin kirjoina kuin tv-sarjanakin. Hienoa, että nyt se menee myös kesäteatterissa :)

  VastaaPoista
 10. Kesäteatteri tapahtumat on ihania Poirot on yksi minun lemppari ohjelmiani. Mekin kävimme Mustion linnan kesäteatteri kappaletta Vadelmavene pakolainen katsomassa. Oli kyllä nauru esitys.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.