sunnuntai 18. elokuuta 2019

Granaattiomena kasvojenhoitosarja aikuiselle iholle jolla on jo ikääntymisen merkkejä

Yhteistyössä Weleda ja SugarHelsinki
Tuotteet saatu

Ikääntyminen on vain ihmisille tosiasia ja vaikka kuinka mieleltään olisi nuorekas niin ihossa tämä ikääntyminen näkyy joillakin enemmän ja joillakin vähemmän. Weledalla on kasvojen hoitosarja "Granaattiomena" joka on tarkoitettu aikuiselle iholle, jolla on jo ikääntymisen merkkejä. Tuotesarja lupaa vahvistaa ihon joustavuutta sekä tukea solujen aktiivista uusiutumista.


Olen nyt parin viikon ajan käyttänyt tuotesarjan silmänympärysvoidetta, seerumia, päivävoidetta ja yövoidetta.
Silmänympärysvoide on kevyen tuntuinen ja sitä uskaltaakin huoletta levitellä herkälle silmänympärysiholle. Voiteessa on granaattiomenaöljyä, joka sisältää antioksidantteja, jotka auttavat vahvistamaan silmänympärysihoa ja tukevat uusien solujen kasvua. Näin ollen ikääntymisen merkit iholla vähenevät.


Granaattiomena seerumi oli myös kiva tuttavuus. Tämä seerumi on rasvaton ja siksi jäi kovastikin nyt mieleen. Seerumi tuntui kuitenkin iholla kosteuttavalta. Tämänkin luvataan vähentävän ihon ikääntymisen merkkejä.


Päivävoide on erittäin kevyehkön tuntuista iholla. Tämän voiteen luvataan kiinteyttävän ihoa ja parantavan ihon joustavuutta.


Granaattiomena yövoide tuntui taas hyvinkin täyteläiseltä. Tämän voiteen luvataan aktivoivan ihon uudistumisprosessia.On kyllä niin ihanaa kun markkinoilla on paljon meille aikuisille naisille tarkoitettuja ihonhoitotuotteita. Kokeilemalla löytää itselleen sopivat ja ainakin näin parin viikon kokeilun jälkeen tämä Weledan granaattiomenasarja on itselleni sopiva. Ihoni tuntuu kimmoisalta ja pehmeältä ja jos vielä pitemmän käytön jälkeen nuo rypytkin tasoittuvat niin voiko aikuinen nainen olla onnellisempi ihonhoidostaan.

Weledan tuotteisiin pääset tutustumaan täältä
 Weleda on ollut olemassa jo vuodesta 1921! Ja itselleni näin varhaiskasvatuksen opettajana oli mielenkiintoinen yllätys, että henkinen perustaja on Rudolf Steiner. 

Ihanaa luonnonkosmetiikkaa enpä muuta voi sanoa. Kiitos yhteistyöstä SugarHelsinki ja Weleda


             ❤Mukavaa viikkoa sinulle❤

9 kommenttia:

 1. Nuo tuotteet kuulostavat tosi raikkailta ja kun vielä ovat luonnonkosmetiikkaa niin sitä parempi. Saako noita apteekista vai mistä? Nettikauppa ei tule kysymykseen Ahvenanmaalla asuvalle.
  Kivaa uutta alkavaa viikkoa sinulle <3

  VastaaPoista
 2. Kuullostaa ihanalta! Nuo hedelmäiset tuotteet ovat niin raikkaita.
  Itsekin rakastan kosmetiikkaa ja tarjontaa kyllä on tosiaan... hyvä niin! Itse näytät kyllä niin hehkuvalta!😍
  Ihanaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Nämähän olisivatkin sopivia tuotteita minulle. Täytin tässä kesällä 50v ja naururyppyä on silmäkulmissa. Hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Kaikki ikääntymisen merkkejä vastaan suunnatut tuotteet ovat kokeilemisen arvoisia;) :)
  Ihanaa uutta viikkoa Kristiina<3

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.