tiistai 11. joulukuuta 2018

Niveassa on sitä jotain taikaa

Niin kauan kuin muistan Nivea on kuulunut jollakin tapaa ihonhoitooni ja varmasti Nivea merkkinä on tuttu jokaiselle. Nivean tarina alkaakin jo vuodesta 1911. Nivean nimi tulee latinankielisestä sanasta "nix, nivis", joka tarkoittaa lunta. Käännettynä Nivea siis tarkoittaa lumenvalkoista. Nivean omistaa saksalainen yritys nimeltään Beiersdorf. Nivea tuotteisiin kuuluvat meikit, ihonhoitotuotteet, deodorantit ja hiustenhoitotuotteet. Olen kuullut ihmisten sanovan että olen nuoren näköinen ikäisekseni ja että ihoni on hyvässä kunnossa.Tästä asiasta olenkin erittäin onnellinen! Olenhan jo iältäni lähempänä kuuttakymppiä kuin viittäkymppiä :). Käytän kylläkin paljon myös muita kosmetiikkatuotteita kuin Niveaa ja monesta kosmetiikkasarjasta onkin löytynyt jokin "onnellisuustuote",joka jää sitten käyttööni täydentämään ihonhoitoani. Nivea on kuitenkin se punainen lanka joka on kulkenut ihonhoitorutiineissani vuosikymmeniä. Siksi olinkin suuresti otettu ja iloinen kun sain testattavaksi
Nivean Q10 Power tuotteita. Tuotteet olivat suorastaan loistavia iholleni kuten arvata saattaa ja yksi uutuustuotteista olikin jo tuttu ja kuului ihonhoitooni.

Nivean Q10 Power Anti-wrinkle+firming päivävoiteen patentoitu koostumus sisältää yhdistelmän ihosolujen toimintaa aktivoivaa Q10-koentsyymiä ja 10 kertaa enemmän kreatiiniä joka stimuloi ihosolujen kollageenituotantoa. Näin ollen voide taistelee tehokkaasti pieniä juonteita ja ryppyjä vastaan. Suojakerroin SK15 ja UVA/UVB- suodattimet suojaavat UV-säteiden aiheuttamilta vanhenemisen merkeiltä.
Tämä voide tehokosteuttaa ihoa 24 tunnin ajan. Ihoni tuntuikin pehmeältä ja kiinteämmältä. Voide on dermatologisesti testattu ja sopii herkälle iholle. Olen huomannut jo kauan :) että kun ihoa kosteuttaa usein, se hidastaa ryppyjen muodostumista.


Yövoide Nivea Q10 power Anti-wrinkle + sensitive skin sisältää rauhoittavaa lakritsiuutetta ja mikä parasta hoitava koostumus uudistaa ihoa yön aikana - jolloin iho parhaiten vastaanottaa kosteutusta. Siis niin ihana tuote!


NiveaQ10 power Anti-wrinkle +pore refine voide on taas kehitetty erityisesti sekaiholle. Voide sisältää merileväuutetta ja auttaa vähentämään ihohuokosten näkyvyyttä. Nämä tuote oli minulle taas yksi "onnellisuustuote". Voide häivytti ihohuokosia ja meikkivoide näytti hyvältä iholla.

NiveaQ10 powerAnti-wrinkle + sensitive skin sisältää lakritsiuutetta joka rauhoittaa ihoa ja taistelee tehokkaasti pieniä juonteita ja ryppyjä vastaan. Tämä tuote on kehitetty erityisesti herkälle iholle ja näin ollen vähentää herkän ihon tavallisimpia oireita: kuivuutta,kireyttä ja punoitusta. Tästä voiteesta kasvot sai ikäänkuin uutta energiaa.

                      

Nivea Q10 power Anti-Wrinkle +firming silmänympärysvoide. Tämän voiteen patentoitu koostumus on kehitetty erityisesti herkälle silmänympärysalueelle. Voide taistelee tehokkaasti pieniä juonteita ja ryppyjä vastaan.Q10 tehokas ja luonnollinen ihon ikääntymistä hidastava antioksidantti yhdistyy kreatiininin kanssa stimuloimaan ihosolujen kollageenituotantoa. Voide vähentää myös tummuutta silmänympäryksillä. Voidetta käytetään aamuin ja illoin. Tämä tuote kuuluikin jo ihonhoitorutiineihini. Suosittelen lämpimästi.


Nivea Q10plus anti-wrinkle pearl innovation on silkkinen seerumi jota käytetään päivittäin päivä - tai yövoiteen alle.Tämä seerumi oli minulle aivan uusi tuttavuus. Positiivisen vaikutuksen huomaa jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen.



Nivea sarjaa myydään tavarataloissa ja päivittäistavarakaupoissa. Hinnat ovat juuri sopivat. Niveatuotteissa yhdistyy laatu ja sopiva hinta siksi Nivea onkin kulkenut mukanani vuosikymmeniä.


❤ Kiitos yhteistyöstä Nivea

                          ja

      Ihanaa joulunodotusta sinulle❤





17 kommenttia:

  1. Nivean tuotteet on tuttuja. Tällä hetkellä vannon Nivea Cremen, tuon vanhan paksun valkoisen voiteen nimeen. Se on ihan paras yövoide talviaikaan. Sen kauneusvaikutuksista on ihan tutkittua tietoakin.
    Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Niveat on hyviä ja varsin kohtuuhintaisia tuotteita. Meidän perheessä on aina käytetty jotain Nivean tuotetta. Tällä hetkellä minulla Q10 käytössä ja silmänympärysvoide ja miehillä parta ajetaan Nivean partavaahdolla ihoa hellitään voiteella.
    Tykätään Niveasta koko perhe <3

    VastaaPoista
  3. Nivea Creme on ihan lemppari ja etenkin ne söpöisät pupujussukkapurkit. <3

    Ihanaa viikon jatkoa <3

    VastaaPoista
  4. Tämä oli hyvä postaus monelle koska niitä saa tavallisesta ruokakaupasta ja on siksi monelle helppo hankinta myöskin hinnankin puolesta.

    VastaaPoista
  5. Nivea on kyllä tuttu ja kyllä sitä nytkin kaapista löytyy.

    VastaaPoista
  6. Kiitos taas esittelystä. Nivean ihan peruskosteusvoide ja vartalovoide ovat kuuluneet meillä perheessä jo äidiltä minulle ja aina on yksi putkilo ja/tai purkki käytössä :). Kivaa ja kaunista joulun odotusta <3

    VastaaPoista
  7. Mä tykkään Nivea tuotteista, eivätkä ole kovin kalliita.
    Ihana muisto lapsuudesta, peltirasia josta äiti laittoi saunan jälkeen poskilleni hyvän tuoksuista niveaa.

    VastaaPoista
  8. Nivea on kyllä niin ihana luottomerkki ja jotenkin sen aina yhdistää suomalaisuuteen. Siitä on muistoja myös lapsuudesta. Vieläkin kaupan hyllyltä löytyy se sininen peltirasia, jossa on sitä nivean voidetta mikä tupksuu ihan nostalgiselta <3 Tuo silmänympärysvoide on kyllä hyvä. pitääpä tän innostamana taas täydentää nivea varastoja <3

    VastaaPoista
  9. Voi, minullakin on ollut joitain noita Nivean voiteita. Nyt huomaan, että ikä ei tule yksin. Pitäisi saada juonteita siloiteltua :-D Ehkäpä Niveasta löytyy siihen apu! Mukavaa päivän jatkoa!

    VastaaPoista
  10. Yövoidetta olen käyttänyt Lumenen ohella ja päivävoidekin löytyy avaamattomana kaapista. Sitä en ole uskaltanut ottaa käyttöön, sillä pelkään sen olevan kovin rasvainen ja paksu, vastaava kuin yövoide. En käytä meikkivoiteita tai puuteria, joten jättääkö se ihon kovin kiiltäväksi?

    Rauhallista kolmatta adventtia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva❤Ei jätä mun ihoa kiiltäväksi, imeytyy hyvin, mulla on kyllä paikoitellen kuivahko iho. Ihanaa joulunodotusta sinulle❤

      Poista
  11. kyllä minulla ei ole rypyt vähentyneet eikä silmä pussit vaikka kuinka näillä rasvoilla luvataan niiden vähentyvän

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.