sunnuntai 16. joulukuuta 2018

Kauniita hetkiä

                        *Yhteistyössä Entis, pr-näyte*

Viikko vielä töitä ja sitten alkaakin parin viikon loma. Työ on taas vienyt niin kaikki energiat että iltaisin olen vain usein istunut nojatuolissa kuunnellen hiljaisuutta. Viikonloppuihin on kuitenkin mahtunut paljon kauniita hetkiäkin.
Ensimmäistä kertaa tehtiin Sirkkispizzaa. Sirkkis on kasviproteiiniä ja sirkkajauhoa sisältävä proteiinivalmiste, joka sisältää 24 % proteiiniä sekä runsaasti rautaa. Tämä hyönteisruoka :) on myös B12 vitamiinin lähde. Sirkkistä käytetään kypsän jauhelihan tavoin. Sirkkistä on myynnissä mm. Prismoissa.
Sirkkispizza kaikessa erilaisuudessaan maistui ihan hyvältä. Mausteita tosin olisimme voineet laittaa enemmän.Tytär, joka asuu jo omillaan piti täällä Jollaksessa pikkujoulut kavereilleen. 35 vierasta oli saapunut juhlimaan ja sitten minulla olikin olohuoneessa tällainen joulukuvauspiste :) Oikeesti hiukan hymyilytti :)Tapasin myös jo eläkkeellä olevia työkavereitani. Olimme valinneet yhdessä tapaamispaikaksi Ravintola Kappelin. Muutama tunti vierähtikin kuulumisten vaihdossa. Eläkkeellä näyttää olevan erittäin mukavaa.
Ystävän 50 vuotispäiviä ja pikkujoulujakin vietin ihanien herkkujen ääressä. Tästä ystävästä ei kyllä uskoisi, että hän on jo täyttänyt 50. No ei kenestäkään mun ystävästä. Kaikki ladyt on niin kauniita ja nuorekkaita! 

Jatkoilla kävimme Rymy- Eetussa. Paikka oli kyllä hiukan likainen  huh! niitä vessoja ja Likka-bändin musiikki ei kyllä sykähdyttänyt yhtään mutta mukavaa meillä oli!

Oman pojan bändikin on tehnyt nyt keikkoja. Jos adventure rock ja progressiivinen rock kiinnostaa. Täältä voi kysellä bändiä keikalle :)  Bändin jäsenillä on vahva musiikkitausta. Taidokasta touhua!

Sain tyttäreltäni yllätyslahjan. Lähdemme yhdessä vielä ennen joulua käymään Tukholmassa. Luvassa siis pieni matkakertomus.

Leppoisan mukavaa joulunodotusta sinulle❤Sirkkis on blogiyhteistyö Entis
p.s Tämän pikkutakin tilasin itselleni Cellbesiltä. Aivan ihana! ❤


29 kommenttia:

 1. En ole vielä täällä meillä törmännyt sirkkistuotteisiin,en tiedä ostaisinko,totuttelua vaatii. Mukavia hetkiä ja kohta jo joulukin :)

  VastaaPoista
 2. Näin vasta tuon sirkkiksen tuote-esittelijän kaupassa, mutta enpä kerinnyt pysähtymään tutustuakseni tuotteeseen. Ehkä meilläkin tulevaisuudessa käytetään sirkkistä.

  Kivaa joulunodotusta :)

  VastaaPoista
 3. Makoisia herkkuja ja kaunis asu. Hyvää joulun odotusta!

  Huomasin että sulla on vielä blogoluettelossa mun vanha osoite.

  VastaaPoista
 4. Maukkaita herkkuja, kaunis takki. Hyvää joulun odotusta. ❤

  VastaaPoista
 5. Kavereiden kanssa vietetty aika on aina ihanaa, iästä viis <3
  Mukavaa vuoden viimeistä työviikkoa sinullekin!

  VastaaPoista
 6. Ihania hetkiä ollut <3 Ihanaa uutta alkavaa viikkoa Sinulle <3

  VastaaPoista
 7. Taas ihana, hauskaa yhdessäoloa huokuva postaus sinulta. Olipa aikamoinen kuvausseinä teillä! Eihän tuota raaski purkaa poiskaan, vai? Kiitos tuosta Sirkkis-vinkistä. En tiennytkään siitä vielä, joten kokeiluun menee!

  VastaaPoista
 8. Mukavia hetkiä sinulla on ollut!
  Tunnelmallista jouluviikkoa!

  VastaaPoista
 9. Mukavia hetkiä olet viettänyt. Ihana pikkutakki .

  VastaaPoista
 10. Ihania juttuja ja niin se vaan on, etttä tyttöjen iltoista saa virtaa, joka kestää pitkään. Ystävät ovat parhautta <3!

  VastaaPoista
 11. Voi miten kiva kuvauspiste nuorilla!
  Tunnelmallista joulunalusviikkoa sinne!
  Viikon päästä on jo aatto!

  VastaaPoista
 12. Takki on tosi kaunis. Jep eläkeläisillä on aina tekemistä, kiva varmasti oli tavata. Mitä enemmän ikää itselle tulee, ei viisikymppinen ole enään niin vanha kun itse oli 20v. 50v. oli ikäloppu !:)

  VastaaPoista
 13. Sinulla on ollut kivoja tapahtumia.
  Kyllä itsekin odottaa, että pääsee joulun viettoon.
  Ihana tuo pikkutakki!
  Sydämellistä joulun odotusta Kristiina!

  VastaaPoista
 14. Minäkin olen maistanut sirkkajuttuja, mutta toistaiseksi vain Sirkkapatukkaa. Ei ollut lainkaan huono, vaikka ajatus vie aikansa tottua. Ehkä seuraavaksi sirkkapitsaa :)

  VastaaPoista
 15. Vielä en ole rohjennut syödä sirkkiksiä. ;) Tuo Cellbesin takki on mieletön.

  Ihanaa viikkoa Kristiina <3

  VastaaPoista
 16. Olen maistanut sirkkaleipää, mutta tuo sirkki oli ihan uusi juttu. Pitääpä tutustua paremmin.

  VastaaPoista
 17. Hyvää ja rauhallista joulua sinulle Kristiina!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.