perjantai 28. joulukuuta 2018

Meikkaus opastusta ja kreppiraudalla volyymia hiuksiin

                               *Yhteistyössä Remingtonin
                                  kanssa*

Oi jippii! Voitin Facebookin puolella arvonnassa Make Up Storen meikkaus opastuksen. Oli todella ihanaa saada uusia vinkkejä aikuisen naisen meikkiin. Luomien pohjustus meikkivoiteella ja sen jälkeen puuterointi oli minulle uutta. Olinhan aina vain laittanut luomivärin suoraan luomille. Ei siis ihme ettei väri luomissa ole pysynyt hyvänä pitkään. Meikkaaja suositteli minulle luomiväriksi luumun sävyä ruskean rinnalla. Tämä olikin ihan huikean ihana valinta. Sain opastusta myös Eye Linerin käyttöön, sitä kun en juurikaan ole vielä oppinut käyttämään. Hetki meikattavana oli kyllä niin prinsessafiiliksiä täynnä. Kannatti siis osallistua arvontaan. ❤Kiitos Make Up Store Sokos Helsinki.
Jokin aika sitten sain blogiini testiin Kreppiraudan Remingtonilta. Joo kyllä luit oikein :) Krepattu tukka on tehnyt paluun. Kreppiraudalla saa upeaa volyymia ja rakennetta hiuksiin. Itse kreppaan välillä myös niin että vain hiusten juuret ja jätän päällimmäiset kerrokset käsittelemättä. Tässä Remingtonin kreppiraudassa on pienempi minikuvio kuin 80 - luvun raudoissa. Itsekin omistin aikoinaan kreppiraudan.
Olo on kuin nuorella tytöllä ja lomaakin vielä paljon jäljellä!

Mukavaa viikkoa sinulle❤


❤Kiitos Remingtonfinland ja successtorypr yhteistyöstä


8 kommenttia:

 1. Ihan mielettömän upea silmämeikki. Kyllä se vaan niin on, että meikkaajat saavat itsestä ihan eri puolet esiin. En ole ikinä krepannut hiuksia, mutta saisiko tuolla juuri sellaista kivaa volyymia tyveen, siihen käyttöön voisi olla just eikä melkein.

  Kivaa uutta vuotta <3

  VastaaPoista
 2. Mulla on mini kreippirauta jolla saa tyveen kivasti tukea ja volyymia.Ihana meikki, kyllä ammattilaiset osaa ♥

  VastaaPoista
 3. Onnea voitostasi! Varmasti sait hyviä vinkkejä meikkiin.
  Kreppirauta ei ole kuulunut omiin varusteisiini, mutta varmasti toimii volyymin tuojana.
  Mukavaa loppuvuotta!

  VastaaPoista
 4. Ammattilaisten jäljiltä sitä aina näyttää niin upealta, siis näytät toki muutenkin.
  Kreppirauta tuokin paljon muistoja mieleen, kreppailin aina siskoni hiuksia!

  VastaaPoista
 5. Tuollaisen meikkausopetuksen tarvitsisin minäkin. Nuorena olen saanut opastuksen meikkaamisen saloihin, mutta huomaan, ettei niistä opeista ole keski-ikäiselle enää mitään iloa ja olen vuosia ajatellut hakeutua uuteen opastukseen. Vielä se on jäänyt tekemättä, kuten myös meikkaaminen.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.