tiistai 23. lokakuuta 2018

Laatusuklaa tasting

                                    *Yhteistyössä
                                       Laatusuklaan kanssa*

Sain ilokseni  blogiyhteistyön verkkokaupasta nimeltään Laatusuklaa. Tällä oululaisella yrityksellä on mm.yksinoikeus skotlantilaisen Chocolate Treen ja saksalaisen Georgia Ramonin suklaiden maahantuojana ja jakelijana. Yritys järjestää tilauksesta myös Suklaatastingeja ja heillä toimii myös Suklaakerho. Suklaakerhossa kotiin toimitetaan 6 kertaa vuodessa 3 erilaista laatusuklaata. Eikös kuulostakin kivalta?😊Hienoa on myös että suklaat ovat pienvalmistajien käsityöläissuklaita. Ne on valmistettu käsityönä kaakaopapujen paahtamisesta lähtien. Laatusuklaat ovat ekologisesti ja eettisesti kasvatetuista kaakaoista valmistettuja suklaita.
Itse sain mahdollisuuden maistaa viskin makuista suklaata. Viskin maku yhdessä perulaisen kaakaon kanssa on, sanoisinko hämmentävän erikoinen mutta kahvin kanssa pala tätä suklaata on kiva yhdistelmä. Voin kuvitella että joku viskin ystävä popsii koko levyn samantien. Tämä suklaa on siis maustettu tumma suklaa, jossa on skottilaisessa viskissä liotettuja kaakaonibsejä.




Maistoin myös maustamatonta Chililique tummaa suklaata, jossa on aprikoosin ja trooppisten hedelmien makuvivahteita. Itse maistoin suklaassa ikäänkuin banaaninmakua. Tykkäsin kyllä!
Sitten nautiskelin myös Chililique Milk laatusuklaata. Tämä teki minut niin onnelliseksi. Löysin siis onnellisuus suklaan niin kuin löydän myös onnellisuus kosmetiikkaa tuotteita testaillessa. Chililique Milk on maustamaton maitosuklaa perulaisesta Chililique kaakaopavuista. 


Suklaat ovat kauniisti paketoitu, joten sopivat lahjaksi tai viemisiksi oikein hyvin.

Laatusuklaan verkkokauppaan pääset tästä

Verkkokaupan sivuilla on myös suklaa asiantuntijan blogi. Itse kun luin sitä ajattelin, että onpas rehellisesti kirjoitettu.

❤Kiitos yhteistyöstä Laatusuklaa

16 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen yhteistyö sinulla. Kuullostaa hyvältä tuollaiset erikoissuklaat. Hienoa, että tällaisia pieniä "pajoja" on meillä Montella alalla.
    Ihanaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  2. Ihanat pakkaukset, jotka tosiaan olisivatkin juuri sopivia viemisiksi ystävälle. Uskon että sisältö on yhtä hyvää kuin mitä pakkaus lupaa!
    Ihanaa päivää <3

    VastaaPoista
  3. Huomasin että sinulla vielä näkyy vanhan blogini ihan ensimmäinen nimi tuolla blogiluettelossa. Pitäisikö päivittää? :)))

    VastaaPoista
  4. Ihanan näköistä. Hjamiii! Paitsi, että viskistä en tykkää, khih :D Kivaa tiistai-iltaa Siulle <3

    VastaaPoista
  5. Suklaata suoraan kotiin, kuulostaa paremmalta kuin hyvältä <3

    VastaaPoista
  6. Makea yhteistyö, ethän syönyt makeaa mahan täydeltä :) ??

    VastaaPoista
  7. No jopas jotakin että oikea kerho. 😋 ja kotiin kannettuna. Kyllä suklaa hyvää on.

    VastaaPoista
  8. Sain lahjaksi tuota chilisuklaata ja se oli ihanaa, jäin ihan koukkuun. Pitääpä tilata tuosta linkistä. Mukavaa lokakuun loppua :)

    VastaaPoista
  9. Tummaan ja raakasuklaaseen olen totutellut vuosien saatossa, makunystyrät tottuvat laatuun kyllä :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.