maanantai 25. joulukuuta 2017

Ystävyyden ajatuksia

Sain jokin aika sitten Kustannus Mäkelältä kivan blogiyhteistyön. Kirjoittelinkin jo Äidin ja tyttären kirjasta juttua aikaisemmin. Nyt lomalla oli aikaa lukea sitten toista kirjaa ja se on Sophie Bevan Ystävyyden ajatuksia. Kauniisti kuvitettuun kirjaan on koottu mietelauseita ystävyydestä.


Olkaamme kiitollisia ihmisille, jotka tekevät meidät onnellisiksi. He ovat hurmaavia puutarhureita, jotka saavat sielumme puhkeamaan kukkaan.
                 -Marcel Proust- (1871-1922)

Ystävällisyydelle on ominaista koko olemuksemme kattava lämpö, hillitty ja tasainen, vakaa ja tyyni, lämpö, silkka hellyys ja huomaavaisuus, johon ei liity mitään tylyä eikä terävää.
                 -Michel de Montaigne- (1533-1592)Kirjassa oli todella kaunis kuvitus. Teksteistä löytyi koko ystävyyden kirjo. Kirja on hinnaltaan myös kohtuullinen noin 15 euroa. Ihana lahja ystävälle❤

Kustannus Mäkelä on Karkkilassa toimiva perheyritys, joka on tunnettu mm. laadukkaista lasten ja nuorten kirjoista, harrastekirjoista ja kotimaisista dekkareista. Kustannus Mäkelän sivuille pääset tästä

Kiitos kivasta yhteistyöstä Kustannus Mäkelä

-Kristiina-


2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.