sunnuntai 10. maaliskuuta 2024

Meikkihetki BY RAILI

Oli ihanaa saada kutsu keväiseen meikkihetkeen by Railin merkeissä. En usko, että Suomessa on montaakaan ihmistä, joka ei tietäisi suomalaisten tähtien suosikki meikkitaiteilijaa Raili Hulkkosta. Raili on omistanut pitkän uran suomalaisten naisten kauneudelle. Muistan lukeneeni monta kertaa, miten Raili kehottaa meitä naisia meikkaamaan muulloinkin kuin vain juhliin ja nauttimaan siitä.

 Raili Hulkkosella on meikkitaiteilija Sanni Pohjalaisen kanssa uusi Puuterihuone (Korkeavuorenkatu 20) Helsingissä. Puuterihuoneella tehdään meikkauksia ja pidetään 
meikkaus opastuksia ja -koulutuksia. Raili Hulkkonen on kehittänyt aikuisille naisille suunnatun ihonhoitosarjan By Railin.
Ihonhoito- ja meikkituotteet ovat kehitetty ja valmistettu Suomessa.
Ja näistä tuotteista me aikuiset naiset kiitämme 
<3 
En olisi suuremmissa unelmissakaan voinut toivoa, miten ihanan meikin meikkitaiteilija Sanni Pohjolainen taikoi minulle. Sannin ammattitaito on järisyttävän hyvä. Kuulinkin jälkeenpäin, että Sannin käsistä on loihdittu "Tanssii tähtien kanssa" 
meikkauksia.

Sain hienoja meikkausvinkkejä <3

Luomiväri kannattaa tuoda rohkeasti ylemmäksi mitä olin itse tottunut laittamaan ja myös se, että luomiväri kannattaa levittää koko luomelle ja siitä häivyttää ylemmäksi. Näin minun raskaat luomet taiottiin pois. Ei tarvinnut kohotella kulmia vaan näytin hyvältä muutenkin.
 Erityisen tärkeää on myös käyttää pohjustustuotetta, jos haluaa kestävää tulosta. 
Sanni valitsi luomiväri sävyksi By Raili Manorin ja se olikin täysi kympin valinta. 

Olen ollut aika huono käyttämään rajauskynää ja usein juuri siksi, että pelkään sen leviävän, kun nauran paljon vedet silmissä. By Railin musta rajauskynä antoi silmilleni kuitenkin syvyyttä ja kirkkautta. Mikä parasta rajaukset pysyivät hyvin. 

Meikkivoiteen suhteen sain opastusta, että kannattaa satsata pohjustukseen - seerumi, kosteusvoide, meikinalusprimer (kiinnittää meikin) sitten kevyt vaalea meikkivoide näin kasvojen hehku saadaan esiin. Sipaisipa Sanni vielä jonkin verran aurinkopuuteriakin. 

Poskipunan uudenlaisen levityksen opin myös. Sanni valitsi poskipunaksi Coral 030.Tämä voidemainen poskipuna toi kasvoilleni kaunista väriä ja ryhtiä. Purkissa tämä poskipuna on aika voimakkaan värinen, mutta kun sitä levittää kasvoille niin aivan täydellinen. Sanni sai myös huulten rajauksella ylähuuleni mukavasti esiin. Kuvissa on roosa sävyinen puna, mutta sain mukaani Coral 010 ja se on uskomattoman ihana.

Yhden asian olen tehnyt aina vähän samoin kuin Raili opastaa, en ole peitellyt silmänalusiin tulleita juonteita vaan olen käyttänyt enemmän silmämeikkiä - ripsien pidennykset :) ja kulmakarvat ovat olleet kunnossa. Juonteet on itseasiassa ihan kauniita.Sanni Pohjolainen

By Raili tuotteita löytyy Sokoksen ja Emotionin myymälöistä sekä By Raili verkkokaupasta

Tuhat kiitosta Puuterihuone Raili Hulkkonen, Sanni Pohjalainen ja Rightconnection 

Ja sinulle toivotan oikein mukavaa maaliskuuta, kohta mennään jo puolessa välissä. Kevät jo kolkuttelee!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.