torstai 7. joulukuuta 2023

Victor Dixen Pimeyden hovi

Victor Dixen on Ranskan fantasia - ja romantasy kirjallisuuden ykkösnimiä. Olin suuresti ilahtunut kun sain kutsun hänen  Pimeyden hovi romaanin lanseeraustilaisuuteen. Tilaisuus oli Suomalaisessa kirjakaupassa Aleksanterinkadulla Helsingissä. Pimeyden hovi on Victor Dixenin Vampyria trilogiansa ensimmäinen osa - verenhimoisen viettelevä kauhusarja.

Kirjailija Victor Dixen oli paikanpäällä julkistamassa kirjaansa ja tapaamassa fanejaan, joka oli huikeaa. Hän kertoi mm. kirjan hahmojen syntymisestä ja kirjaan tehdystä taustatyöstä."Pimeyden hovissa pienimmästäkin virheestä saa maksaa verellä"

"Vuonna 1715 Aurinkokuningas muutettiin vampyyriksi ja hänestä tuli kuolematon Pimeyden kuningas. Kolmensadan vuoden ajan hän on hallinnut Vampyrian valtakuntaa ja sen säätyjä. Niistä alin, ihmiskansa, elää rautaisessa kurissa ruokkien vampyyrien aatelistoa verellään"

Kirjan kohderyhmä on nuoret aikuiset tai aikuiset. Kun suomalaisten nuorten lukutaito on romahtanut pisa tulosten mukaan niin jos tällainen fantasian ja romantiikan kirja saa heidät lukemaan niin kirjan kohderyhmään voi lisätä mielestäni ihan hyvin myös nuoret. 


Kiitos Otava kustannus

Sinulle toivottelen oikein mukavaa joulun odotusta <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.