torstai 30. maaliskuuta 2023

Käsien hemmotteluhetkeen

Minulla oli ilo saada pr-lahjana Ekopharman käsienhoidon uutuustuotteita MySense by Flamingo Span kutsuvierastilaisuudesta. (Vinks! Aivan Flamingon kylpylän lähellä Vantaalla MySense by Flamingo Spa tarjoaa monipuolisia kauneudenhoitopalveluja ja kehonhuoltotunteja).

Kotimainen hoitolasarja Ekopharma on tuonut markkinoille ihanan marjaisia käsienhoitotuotteita. 

  

                    *Hilla Berry Scrub

Ylellinen öljy-sokerikuorinta käsille. Sokeri kuorii ihoa hellävaraisesti ja hoitavat luonnonöljyt pehmittävät kuivaa käsien ihoa. Hillan siemenöljy kosteuttaa.

Kuorinta-ainetta hierotaan käsien iholle, kannattaa käyttää runsaasti. Lopuksi huuhdellaan vedellä. Käsiin jäi ihana lempeä tunne. Kuivuus hävisi ja kädet tuntuivat pehmeiltä. 


*Tyrni Nail Repair

 Kynsinauhaöljy, joka ravitsee ja hoitaa. Tässä tuotteessa on tyrnin siemenöljyn lisäksi myös appelsiiniöljyä. Appelsiiniöljy antaa miedon ihanan sitrusmaisen tuoksun.

Öljyä levitetään kynsinauhoille ja hierotaan huolellisesti ihoon. Itselläni ei ole juurikaan kynsinauhaongelmia mutta ihanalta hemmottelulta tämä öljy kynsinauhoissa tuntui ja ah mikä tuoksu <3


*Tyrni Ageless

 Käsivoide, joka on ylellinen ja ravitseva ja mikä parasta <3 se ehkäisee ihon ikääntymisen merkkejä. Tuote sisältää tyrniuutetta ja C-vitamiinia. Iho tuntui käytön jälkeen pehmeältä ja heleältä.


*Karpalo Berry Wash 

Tämä pesugeeli puhdistaa kädet kuivattamatta. Sisältää ihoa kosteuttavaa betaiinia ja vitamiinirikasta karpalouutetta.
Miellyttävä uusi tuttavuus oli tämäkin.

Näillä tuotteilla oli mukavaa tehdä hemmotteleva hetki käsille kotona <3Ekopharma oli minulle jo entuudestaan tuttu. Muistan blogini alkuaikoina, kun rohkaisin itseni ja kysyin heidän tuotteitaan testiin. Olin niin kiitollinen, kun he luottivat minuun ja sain testiin tyrnilinjan ihonhoitotuotteita. Muistan senkin, että ensimmäiseksi kiinnostukseni heidän tuotteisiin heräsi siitä, että kuulin, että aika lähellä Jollaksen kotiani Herttoniemessä valmistetaan alusta loppuun luonnonkosmetiikkaa, joihin käytetään kotimaisia marjoja.

Kiitos Ekopharma ja Rightconnection <3

Sinulle toivottelen oikein mukavaa huhtikuun alkua. Toivotaan, että tämä takatalvi väistyy ja päästään nauttimaan aurinkoisesta keväästä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.