lauantai 19. maaliskuuta 2022

Vapaus valita

Elämä on täynnä valintoja ja välillä itsestä hyvinkin merkityksetön valinta voi ollakin se suuri asia, joka vaikuttaa elämään hyvin merkityksellisesti. Pirjo Suhosen uutuuskirjassa Vapaus valita päästään tutustumaan 22 naisen elämänkertaan. Naiset tulevat hyvin erilaisista taustoista ja ovat myös eri ikäpolvea. He kertovat rohkeasti ja avoimesti omista ainutlaatuisista elämänvalinnoistaan ja niistä seuranneista käännekohdista elämässään. Jokaisen naisen tarina oli omalla tavallaan kiehtova ja monesti jäinkin ihan miettimään tarinoissa olevia elämän valintoja ja miten nämä valinnat vaikuttivat naisten elämänpolkuun ja myös sitä millainen vapaus naisena on valita ja vaikuttaa miten oma elämä menee.

Sain Pirjolta tämän Vapaus valita kirjan saatesanoin " Kristiina, mitkä ovat olleet sinun elämäsi merkityksellisimmät valinnat, mihin ne ovat sinua vieneet ja mitä elämääsi tuoneet?" Olikin hyvä hetkeksi pysähtyä miettimään omia elämänvalintoja ja lisätä samalla omaa itsetuntemusta. Tosin olen kyllä sellainen, että luotan elämässä paljon omaan intuitioon Päällimmäisenä tässä itselle tuli kuitenkin ajatus, että on ollut kuitenkin rohkeutta tehdä valintoja ja saada elää nyt juuri niin kuin itse haluaa - omannäköistä elämää.

Kirjassa on jokaisen elämäntarinan jälkeen "Rakas ja tärkeä, elämässä kannatellut ajatus". Löysin itseäni koskettavan Anja Snellmanilta "Elämä on kummallista".

 Mielestäni välillä ihan tosi kummallista.

Ehkäpä näiden naisten kertomusten myötä omassa elämässään jumissa oleva, jolle oma vapaus valita ei ole itsestäänselvää saa voimaa joka puolestaan johtaa rohkeuteen tehdä valintoja joka sitten johtaa sellaiseen elämään mitä haluaa elää.

Lämmin suositus tästä kirjasta! Yhteistyö oli sovittu instagramissa mutta halusin jakaa tämän myös tänne bloggerin puolen lukijoilleni.

Sain suureksi ilokseni myös 5 euron alekoodin jaettavaksi seuraajilleni. Koodi on vapaus ja voimassa 9.4.2022 asti. Tästä pääset ostoksille Siltalakustannus

Kiitos Pirjo ja Siltalakustannus <3 








Toivottelen sinulle täältä aurinkoisia päiviä 









6 kommenttia:

  1. Yksi parhaita valintojani oli lähteä ystäväni kanssa Helsinkiin vuoden 1991 lopussa. Silloin tapasin mieheni, elämäni rakkauden ja sen jälkeen tekemäni valinnat ovat johtaneet tähän nykyiseen elämään, jossa on aikas hyvä olla <3
    Kaunista viikonloppua sinulle Kristiina <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä! Kuulostaa mielenkiintoiselta. Mukavaa alkavaa viikkoa 🤍

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.