lauantai 9. lokakuuta 2021

Kissa kynnyksellä

"Tämän kissan naukaisu ovella voi muuttaa  elämän" Ensimmäistä kertaa luin kirjan, joka on kirjoitettu kissan näkökulmasta. Alfie Kissa kynnyksellä kirja aloittaa hellyttävän hyvän mielen kirjasarjan. Kirjan on kirjoittanut Rachel Wells äiti, kirjailija ja kissojen ystävä. Hän on aina uskonut eläinten ainutlaatuisuuteen ja sen kyllä huomaa tätä kirjaa lukiessa.

Alfie kissan iäkäs emäntä kuolee ja Alfie jää yksin. Tämä leppoisaan ja mukavaan elämään tottunut kissa joutuukin ottamaan elämänsä omiin tassuihinsa. Alfie lähtee etsimään uutta kotia ja löytää monien koettelemusten jälkeen Edgar Roadille. Alfie kulkee talosta taloon sillä Alfien mielestä yhden kodin sijaan kannattaa olla useampia, silloin saa enemmän herkkuja ja silityksiä. Alfieen suhtaudutaan ensin penseästi, mutta pian ihmiset huomaavat Alfien tuovan iloa ja valoa heidän elämäänsä ja lohduttavan surussa. 

Rachel Wells kirjoittaa tarinaa niin koskettavasti, että välillä ihan tulee kyyneleet silmiin. Kirja huokuu lämpöä, sellaista lämpöä, jonka jokainen lemmikin omistaja tietää.

Kiitos Otava ja Somessa.com kirjasta <3

Sinulle toivottelen mukavaa lokakuun puoliväliä. Itselläni syysloma häämöttää! Vielä viikko töitä. 


8 kommenttia:

  1. Ihanaa viikonloppua sinullekin Kristiina ja tsemppiä vikaan työviikkoon ennen lomaa!

    VastaaPoista
  2. Kuulosta kivalta tämä kissakirja. Mukavaa viikkoa töihin ja ihanaa lomaa kun sen aika on!

    VastaaPoista
  3. Kiinnostava näkökulma. Minä olen viime aikoina tehnyt vain "kissakortteja" - vanhan kirjan kuvista 😉👍 Mutta kissa ollut tärkeässä roolissa niissäkin.

    VastaaPoista

Ilahdun suuresti viesteistä!

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.