sunnuntai 23. elokuuta 2020

Syksyä kohti

Viikot menevät sellaisella vauhdilla etten meinaa perässä pysyä ja viikonloput tulee oltua mökillä ihan mökkihöperönä. Marjoja olen ihan kiitettävästi saanut pakastimeen ja mustaherukkamehua on tehty muutama pullo.
Mehutehdas :)

Korona on vaikuttanut niin, etten paljon ole bussilla ja metrolla matkustanut täällä Helsingissä. Jollaksen kotilähiöni bussissa on kyllä aina ollut hyvin väljää ja näin ollen turvavälit kunnossa.
Tyttärelläni oli kuitenkin tuossa elokuun alkupuolella synttärit ja päätimme mennä elokuviin keskustassa. Luulimme alussa, että saamme ihan oman yksityisnäytöksen mutta sitten saapui 3 henkilöä lisää :) Elokuva oli "Pikku naisia". Olen lukenut Pikku naisia - kirjan hyvin kauan sitten nuoruudessa, muistin tapahtumia hyvin katsoessani elokuvaa. Ihana leffa!Töissä on ollut mukavaa. Päivien kohokohtia on esikoululaisten jutut :)
Tässä yksi:
"Kristiina, etkö sä ole huomannut, että mä oon leikannut otsatukan itse kynsisaksilla?"
Mä siihen " No nyt huomaan, otsatukka on kaunis, mutta ei kannata itse mennä leikkaamaan voi tulla vino".
Siihen eskarityttö " Höh, mulla on peili".Muutama kuva täältä kotisaarelta. Säät ovat olleet aivan ihanat.

Toivottelen sinulle mukavaa syksyn alkua ja pysy terveenä❤

18 kommenttia:

 1. Marjoja on tääläkin pakastin pullollaan, mutta yhtään mehupulloa en nyt keittänyt, kun on vielä viimesyksyysiä muutama pullo.
  "Tukanleikkuuta" on nyt varmaan liikkeellä, nimittäin tyttärentytär oli leikannut pitkästä tukastaan reilusti toiselta puolelta, niin äitinsä joutui lyhentämään koko tukan, mutta pituutta sentään vielä jäi ☺
  Ihanaa viikkoa Kristiina ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii..sun tyttärentytärtä😊No hiukset kasvaa. Ihanaa elokuuta sinne❤

   Poista
 2. Mitään en ole pakastanut, sillä mustikoitakaan emme ole löytäneet muuta kuin surkean pieniä. Kuivuus on vaivannut taas tänäkin kesänä.
  Mun tukka lyheni kanssa huomattavasti, tosin kampaajan toimesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä taas mustikoita on ollut hurjasti. Ihanaa elokuuta Ahvenanmaalle❤

   Poista
 3. Lasten jutut on ihan parhaita <3 Aurinkoista viikkoa sinulle Kristiina (toivottavasti siis aurinkoista, ennusteet eivät näytä kauhean hyviltä) <3

  VastaaPoista
 4. Voi,mikä marjasato! Ihania säitä onkin mökkeilyyn ollut.
  Lasten suusta tulee hauskoja totuuksia!

  VastaaPoista
 5. Innolla ja kauhulla odotan mitä oma taaperoni tuleekaan iän karttuessa keksimään. <3 Töissä, nuo ovat kyllä päivän piristyksiä. <3
  Kelit on kyllä ollut ihan mahtavia! <3

  VastaaPoista
 6. Sielläkin on säilömiset olleet käynnissä. Minä olen pääasiassa tehnyt hilloja ja pakastanut sellaiseen marjoja. Herkkutatteja olen kerännyt korikaupalla ja niitä sitten annan sukulaisille ja ystäville. Lapset on kyllä niin mainioita ja sanavalmiita. Mukavaa keskiviikkoa <3

  VastaaPoista
 7. Herkkutatit kuulostaa nam!Ystävät ja sukulaiset varmasti ihan onnessaan.Mukavaa elokuun viimeistä viikkoa🌺🌿

  VastaaPoista
 8. Sadosta kannattaa iloita!
  Minun marjani ovat metsässä🥺nilkan sitkeähsitkeä on estänyt kaikki normaalit touhut. En ole blogiakaan päivittänyt enkä juuri lukenut toistenkaan. Poteminen ja kipu ovat vieneet voimat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toipumista sinne ja halauksia❤🌺Minullakin oli plantaarifaskiitti jalassa..kipu oli hirveä. Lepo auttoi..

   Poista
 9. Ihania syksyisiä kuvia ja oi olet ollut ahkerana ja tehnyt mehua. Mummikin aina teki ja elokuun lopussa meillä oli oikea mehutehdas.

  Ihanaa syksyn ekaa viikkoa. <3

  VastaaPoista
 10. Hienosti olet saanut marjoja poimittua ja olet tehnyt ihanaa mustaherukkamehuakin, joka tepsii flunssaan. Täällä on paljon mustikkaa metsässä, puolukkaa vain vähän. Ihanaa syksyn alkua sinulle!

  VastaaPoista

Ilahdun suuresti viesteistä!