tiistai 2. kesäkuuta 2020

Kuulumisia

Kesä on sitten saapunut ja maailmakin näyttää pikkuhiljaa normalisoituvan. Toivotaan, ettei toista korona aaltoa tule. Luontoäidin kukkakaupassa on viime viikkoina ollut tarjolla vaikka mitä. 
Kukkivat puut sykähdyttää sydäntä aina joka vuosi samalla tavalla. Piha kun alkaa kukkimaan niin se tuo niin paljon hyvää mieltä että, tuskin malttaa sisällä olla ollenkaan.

Itselläni on ollutkin aikaa nauttia tästä kukkaloistosta kun sain hankittua itselleni plantaarifaskiitin. Jokainen askel sattuu ja työnteko minun alalla tämän vaivan kanssa on mahdotonta. Olen saanut fysikaalista hoitoa ja kymmenen päivän voltaren tulehduskipulääke kuurin. Pikkuhiljaa alkaa paranemaan!

Raparperipiirakoita on tullut tehtyä yhdellä jalalla pomppien ja mökillä käytyä. Mökillä aika on mennyt tosin lepotuolissa aurinkoa ottaessa ja kirjoja lukiessa.


Elämässäni on tapahtunut jotain uuttakin. Vaihdan syksyllä työpaikkaa takaisin koulumaailmaan. Viimeiset kolme vuotta on vierähtänytkin esiopetuksessa päiväkodissa. 

Toivottelen täältä oikein mukavaa kesäkuun alkua☀️💛

26 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat ja niin kaunista kesätunnelmaa:) Huumaavat on tuoksut kun tuomet ja syreenit kukkia, voi ah!! Harmi tuo plantaarifaskiitti, hyvä että on paranemaan päin ja pääset kohta taas liikkeelle. Kesä on niin paljon mukavampi vastaan ottaa kun pääsee liikkumaan ja tekemään kaikkea kivaa:) Tuo raparperipiirakka näyttää niin hyvältä! Aurinkoista ja mukavaa alkanutta kesäkuuta♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Päivikki🌸💛🌷Ihanaa kesäkuun alkua sinullekin☀️

      Poista
  2. Tiedän tunteen, kun plantaarifaskiitti iskee. Sen kanssa täytyy vaan oppia elämään. Itselläni ei auttanut kuin kortisonipiikki.
    Ihan mahtavaa kukkaloistoa on nyt puissa riittänyt.
    Leppoisaa kesän alkua sinullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kortisonipiikki on seuraava hoito minullakin jos ei nyt parane. Aurinkoa sinnekin☀️☀️💛🌸

      Poista
  3. Olipa mukava lukea kuulumisiasi. Ihanat valokuvat ja ihana luonto! Onnea myös uuteen työhön! Minullakin ollut tuo faskiitti ja oli kyllä ikävä vaiva, vieläkin kyllä vaivaa joskus. Venyttelyllä hoidettiin ja kainalosauvat....Ihanaa kesää sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin!☀️🌷💛Monelle tämä vaiva niin tuttu. On kyllä kivulias...

      Poista
  4. Kauniita kuvia! Kaikki kirjavinkit kiinnostavat, mitä muuta olet lukenut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä hetkellä luen Anita Sihvolan kirjaa Päivät Marienbadissa.Kepeää lukemista sekin näin aurinkotuoliin :) Tuossa alempana on juttua Celeste Barberin kirjasta Tämä on haaste. Instagramin hauskimmaksi naiseksi kutsuttu tätä Celesteä.Hauska kirja oli lukea! Aurinkoa päivääsi☀️

      Poista
  5. Oi miten kauniita kuvia! Tuo jalkavaiva on pepusta, tiedän, kun siitä ajoittain itsekin kärsin. Menetkö koulun eskariin vain ihan alkuopetukseen? Onnea uusista työkuvioista, ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Esiopetukseen..3 vuotta sitten olinkin 6 vuotta koulun tiloissa.Nyt palailen, on vain eri koulu. Ja kiitos, yllättävän monella on tätä vaivaa, mulla nyt ihan hirvittävä ihan just niin kuin sanoit pepusta koko homma!

      Poista
  6. Ihanat kuvat!Harmi kun sulla on tuo jalkavaiva. Toivottavasti kohta normalisoituu.
    Mukavaa kesäkuuta sinulle<3

    VastaaPoista
  7. Kivoja kesäkuvia :)
    Pikaista paranemista ja mukavaa kesäkuuta!

    VastaaPoista
  8. Kyllä kesä on tulossa. Ihania kun on kukkia jo näinkin paljon.
    Toipumista sinulle edelleen.

    VastaaPoista
  9. Kauniita kuvia!
    Tuo on kyllä kurja vaiva. Itsekkin tuota kantapään kipuilua potenut.
    Toivottavasti pian helpottaa ja pääset liikkumaan normaalisti.

    Mukavia kesäpäiviä sinulle Kristiina! <3

    VastaaPoista
  10. Kauniita kesäkuvia. Pikaista toipumista sinulle
    ja hyvää alkanutta kesäkuuta sinulle.

    VastaaPoista
  11. Ihastttavaa alkukesän kukkaloistoa!! <3
    Nautitaan nyt kesästä!

    VastaaPoista
  12. Ihanaa kukkaloistoa. Tsemppiä jalan kanssa <3

    VastaaPoista
  13. Miten ihania kuvia ja oi mikä rapsupiirakka. Aargh tuo on vaiva on todella ikävä ja voi olla pitkäänkin. Hurjasti tsemppiä siihen ja mukavaa juhannusta Kristiina. <3

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.