lauantai 4. huhtikuuta 2020

Kevät huivien aikaan

Tulin vinkkaamaan tännekin, että blogini instagramissa on 9.4  klo: 20.00 asti ihana huiviarvonta yhteistyössä Huivien aikaan verkkokaupan kanssa. Voit voittaa ihastuttavan huivin itsellesi ja ystävällesi.
Instagramiin pääset tästä ja Huivien aikaan verkkokauppaan voit kurkata tästä sieltä löytyy myös kivoja laukkuja.
Itse olen ollut töissä edelleen. Esikoululaisista suurin osa on ollut kuitenkin kotona. Olemme aloitelleet  kotona oleville esikoululaiselle pientä videokanavaa, johon videoimme esiopetusta. Live lähetyksiinkin on tarkoitus jossakin vaiheessa mennä mutta ensiksi pitää tottua koko hommaan. Hauskaa meillä kyllä on ollut! Hyvää harjoitusta itselleni sillä haaveissani on kyllä enemmän tehdä videoita tänne blogiinikin ja pitää Oriflamen nettikauneuskutsuja :)

Toivotan sinulle kaunista viikonloppua💛
Pysytään terveinä❤

13 kommenttia:

 1. Kaunis keväthuivi ja nätti laukku. Noilla saa kevätasun asustettua kivasti. Tämä etäopetus ja -työskentely tulee varmaan jollain tavalla myös jäädäkseen ainakin osittain. On hyvä tottua ja perehtyä, jolloin on sitten "iskussa", kun uusia kuvioita ruvetaan enemmälti arjessa toteuttamaan. Tällaiset isot haasteet luovat yleensä innovaatioita, joten tiedä, millaisia opetusmetodeja vielä tekin siellä kehittelette:) Kauniita kevätpäiviä sinulle.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana kauppa! Kävin jo kurkkimassa kun instassa näin ja osallistuin arvontaan.
  Aurinkoa ja terveyttä sinulle!

  VastaaPoista
 3. Kävinkin jo osallistumassa tuohon arvontaan. Huivissa on ihan meidän äidin sävyt ja hänelle kyllä tuon huivin antaisin jos voitto osuisi kohdille.
  Ihanaa iltaa sinulle Kristiina <3

  VastaaPoista
 4. Minun pitääkin katsoa, löytisikö tuolta jotain lahjaksi äidille. Ei tässä niin kovin pitkää aikaa äitienpäiväänkään enää ole :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis huivi ja laukku <3 Yritähän jaksaa tämän kaiken keskellä. Kyllä tästä selvitään :)

  VastaaPoista
 6. Ihanuuksia todellakin löytyi kaupasta.
  Aurinkoista Palmusunnuntaita sinulle.

  VastaaPoista
 7. Niin kaunis huivi. Pitääkin osallistua arvontaan. Terveyttä ja voimia sinulle poikkeusaikaan.

  VastaaPoista

Ilahdun suuresti viesteistä!