perjantai 27. maaliskuuta 2020

Kun elämä muuttuu

Vähän liian pitkä tauko tuli ihan huomaamatta viimeisimmästä blogikirjoituksesta. Kaikki tämä mitä nyt tapahtuu on vienyt ajatukset. Olen ollut normaalisti töissä, hallitushan päätti, että esiopetus on toiminnassa. Töissä on kuitenkin ollut hiljaista ja hiljaista on, kun nousen aamuisin Jollaksen bussiin ja melkein yksin saan kävelläkin työpaikalleni. Miten kaikki voikin muuttua! Vielä muutama viikko sitten suunnittelimme Tallinnan risteilyä ja lämpimien säiden innostamana ajatukset  karkasivat tuon tuosta mökki viikonloppuihin. Uusimaa on nyt sitten eristetty ja mökille en pääse. 
Viime viikonloppuna olin kuitenkin Rengossa ja tässä muutamia kuvia kun mökkihöperö aloitti mökkikauden ja samantien sitten lopetti.
Toivotan sinulle täältä kotisohvalta hyvää ja kaunista viikonloppua ❤
ja erityisesti terveyttä❤


20 kommenttia:

 1. Onhan tämä hiukan kuin sotatila. Toivottavasti ihmiset pysyvät kodeissaan ja taudin kärki taittuu. Ihanaa viikonloppua siitä huolimatta! Pysy terveenä!

  VastaaPoista
 2. Kyllä tosiaan elämä muuttui kertakaikkisesti ja nopeasti.
  Nyt ei tarvitse hetkeen mökkeillä.

  Aurinkoista viikonloppua ♥

  VastaaPoista
 3. Me pääsemme kyllä onneksi mökille ja täällä on mukavaa tekemistä. Pystytään terveinä.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Kristiina, samaa toivottelen sinullekin!
  Kukapa olisi tätä osannut ennustaa!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, että pääsit vielä viime viikonloppuna mökille ja mökkikaipuu on varmasti kova. Oikein kovasti tsemppiä sinne Kristiina. <3

  VastaaPoista
 6. Teidän Uudellamaalla asuvien elinpiiri pieneni huomattavasti näillä toimenpiteillä. Eipä olisi vielä pari viikkoa sitten kuvitellut koronan saavan aikaan näin paljon muutoksia maailmassa. Ja miten kauan tätä jatkuu, sitä ei kukaan tiedä.
  Ei voi muuta tehdä kuin toivoa että mahdollisimman moni sairastuneista/sairastuvista parantuisi ja että maailma pääsisi jaloilleen tämän kaiken jälkeen.

  VastaaPoista
 7. Elämme erikoisia aikoja. Arki ja elo on muuttunut täysin. Kalenterit tyhjinä kaikista harrastuksista ja muista riennoista. Etäopetus, etäyhteydet yli 70vee vanhempiin, koko perhe riskiryhmää. Huolesta ja epävarmuudesta huolimatta katse luottavaisesti keväässä ja kesässä. Tästä selvitään!

  VastaaPoista
 8. Kauniita kuvia. Pysytään terveinä ja hyvää viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 9. Kiitos, sitä samaa täältä toivottelen sinulle myös! <3

  VastaaPoista
 10. Tsemppiä sinunkin päiviisi! Täälläkin työt ovat jatkuneet ja nyt pelätään sitten niitä lomautuksia :(
  Kaikesta huolimatta kaunista viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista
 11. Tämä on kaikin puolin vaikeaa aikaa. Itse olen ollut täysin lamaantunut ja siinä samalla myös blogi. Olin tämän viikon lomalla kotona, koska kaikki suunnitelmat vesittyivät. Toivon, että saan ensi viikolla uutta intoa myös blogin suhteen, jotta elämä jotenkin normalisoituisi. Tsemppiä sinulle!

  VastaaPoista
 12. Kiitos samoin <3 Hiljaista on meilläkin, ja lomautuksista/ mahdollisista siirroista on jo puhuttu. Nautitaan nyt keväästä, narsisseista, takkatulesta ja kevätauringosta.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.