tiistai 11. helmikuuta 2020

Botanicos.fi kokonaisvaltaista kauneutta

Yhteistyössä Botanicos.fi
Tuotteet saatu

Kokonaisvaltaisen kauneuden kehon, mielen ja ulkoisen olemuksen harmoniaa, sitä on Botanicos.fi
Olinkin iloinen, kun sain testattavaksi tästä verkkokaupasta Organic & Botanic tuotteita. Organic & Botanic on Suomessa uusi luonnonmukainen ja vegaaninen kosmetiikkasarja.


Yövoide
Amazonian Berry Reviving Night kosteusvoide. Voide on kehitetty tasoittamaan hienoja juonteita ja ryppyjä.Heti kun tuon luin ajattelin, että just mu:) Avatessani purkin sieltä leijaili ihana tuoksu ihan kuin kupillinen marjoja.
Voide sisältää mm.kookosöljyä joka auttaa tasapainottamaan ihon luonnollista ph-tasapainoa ja tyrniöljyä joka taas edistää ihon uudistumista. Voide sopi iholleni hyvin ja mikäs oli mennä nukkumaan marjojen tuoksussa.


Silmänympärysseerumi
Mandarin Orange Restoring Eye Serum oli kiva uusi tuttavuus. 
Tuotteen tehoaineet auttavat korjaamaan, kohottamaan ja kiinteyttämään silmänympärysaluetta. Tämän seerumin sitrustuoksu on ihanan pirtsakka. Tuotteessa on käytetty mm. persialaisen silkkipuun uutetta " beautifeye" joka kohottaa ja kiinteyttää silmänympärysihoa. Tuote levittyi iholle hyvin, ei jäänyt sellaista tahmaista tunnetta.




Tuotteiden ulkonäöstä täytyy antaa myös kiitosta. Kartonkiset kotelot ovat tyylikkäät ja kierrätettävät.



Botanicosin verkkokauppaan pääset tästä

Mukavaa viikkoa sinulle❤

7 kommenttia:

  1. Itse ostin uuden päivävoiteen, Bion tuotemerkillä myös hyvät tuotteet, jos haluaa tuoksuttomia ja herkälle iholle sopivia.

    VastaaPoista
  2. Onpas mielenkiintoisia tuotteita. Olen käyttänyt jo melkein kaksi vuotta vain luonnonkosmetiikkaa, joten aina sen esittelyt lämmittävät mieltä.

    VastaaPoista
  3. Tuo silmänympärysseerumi on ihana ♥ Voidetta en ole kokeillutkaan. Mukavaa iltaa ♥

    VastaaPoista
  4. Kivan kuuloisia tuotteita! Mukavaa tiistai-iltaa sinulle <3

    VastaaPoista
  5. Kiinnostavia tuotteita. Minäkin pidän noiden tuotteiden ulkonäöstä - kierrätettävyys on plussaa. Tuo silmänympärysvoide kiinnostaa erityisesti.

    VastaaPoista
  6. Varmasti hyviä tuotteita! Mukavaa viikon jatkoa♥

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.