torstai 2. tammikuuta 2020

Hyvän Olon Maailma

Yhteistyössä Hyvän Olon Maailman kanssa
Tuotteet saatu

Tuo otsikko Hyvän Olon Maailma tuo jo itselleni hyvän olon :) Hyvän Olon Maailma on yritys, joka on keskittynyt ekologisiin, kauneuden, terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen ja edistämiseen tarkoitettuihin tuotteisiin. Yritystä luotsaa Tarja vankalla kauneudenhoidon kokemuksellaan. Olinkin ilahtunut, kun sain valita Hyvän Olon Maailmasta muutaman tuotteen testattavaksi. Löysin heti tuotteen, joka tuntui ensisilmäyksellä siltä, että olisi itselleni sopiva. Tämä oli  Bio2You geelinaamio silmänympäryslaput. Tämä tuote oli todellakin pikakaunistaja. Aivan loistava! Luin, että parhaimman tuloksen saa kun pitää lappuja jonkin aikaa ensin jääkaapissa. Näin myös tein, sen jälkeen asettelin varovasti laput silmien alle, itseasiassa paikkoihin missä itselläni oli turvotusta. Annoin vaikuttaa ohjeiden mukaan noin 30 minuuttia. Tuote poistaa väsymyksen ja stressin merkkejä, kiinteyttää ja kollageeni vähentää ryppyjä. Ihana ihana ihana tuote❤




Valitsin testiin myös 2 SkinMood Make-up blenderiä. Toinen on tatinmallinen ja toinen pisaranmallinen. Nämä meikkisienet sopivat kaikenlaisten meikkivoiteiden levittämiseen niin puutereihin kuin voidemaisiin. Itse käytin nestemäisen voiteen levittämiseen ja kyllä toimi hyvin. Sienet ei ime meikkivoidetta itseensä juuri ollenkaan, niin ne on helppo sitten puhdistaa. Tuo pisaranmuotoinen sieni on saavuttanut 2. sijan Elle-lehden vertailutestissä. Meikkisienet ovat myös hajuttomia ja hypoallergeenisia.


Kauniit on myös pakkaukset



Geelilaput toimii, ei näy pahemmin turvotusta silmien alla :)

Kiitos yhteistyöstä Hyvän Olon maailma

Hyvän Olon Maailmaan pääset tästä


10 kommenttia:

  1. Laatuisa silmänympärysvoide on tärkeä, mutta jos on herkät silmät sen valinta on todella vaativaa. Käytän paljon apteekkikosmetiikkaa Vichyä ja Louis Widmeriä. Toki kovin 'ryppyvoiteeni' tulee Lanocmelta ja Lumenella on monia ihania juttuja kuten valopisarat etc.

    Mikä huulipuna sinulla on kuvassa, jossa punainen jakku? Olen huulipunamaanikko, mutta käytän erityisesti kosteuttavia punia. Olen niin tottunu niihin, että aina en muista edes huulirajauksia, sillä huulipunia kulkee takkien taskuissa ja vaikka missä:) Tuo huulipunasi näyttää koskealta vai oletko vetänyt siihen jotain geelivoidetta päälle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla Laveran huulikiilto tuossa kuvassa tai sitten 😊💄Oriflamen Giordany...mulla sama juttu että huulipunia löytyy taskuista laukuista...😊💄💄❤

      Poista
  2. Näytät aina hehkeältä<3
    Kivaa viikonloppua Kristiina<3

    VastaaPoista
  3. Nuo geelilaput kuulostavat hyviltä. Minullahan on silmien alla sellaiset kestokassit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huipputuote nuo geelilaput🥰 pikakaunistaja..tekis mieli joka aamu laittaa..😊🥰

      Poista
  4. Komppaan Leenaa, Louis Widmerillä on mm. aivan ihana sy-voide. Upea tuo sinun rintakoru.

    Sydämellistä viikonloppua Kristiina. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiia, tiedän tuon maagisen voiteen ja se on tämän viikon listallani! Sinähän luet ajatukseni,mutta meillä on vuosia takana. Sinulle tietty Kristiina myös tämä: Se Widmerin sy-voide on ihme.

      ♥♥

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.