sunnuntai 5. tammikuuta 2020

10.kerros

Oli mukavaa lähteä autolla Tallinnaan. Jotenkin se on niin helppoa, ei tarvitse seisoa jonossa terminaalissa vaan saa istuskella autossa rauhassa. Loppujen lopuksi lähtöselvityskin auton kanssa kestää hyvin vähän aikaa ja laivaan pääsee nopeasti.
Olimme varanneet 2 yötä Tallink City Hotellista. Hotelli sijaitsee ihan Virukeskuksen vieressä. No yllätyksenä minulle, huone olikin sviitti hotellin 10. kerroksessa. No minullahan on hissikammo! Niin minä sitten kipittelin monta kertaa päivässä kymmenenteen kerrokseen. Jotenkin ihan tuntuu, että jalat on nyt oikein timmissä kunnossa :) No tästä asiasta riitti riemua ystäväpiirissä. Huoneesta oli kyllä aivan ihanat näkymät. Yksi huoneen seinä oli pelkkää ikkunaa.








Tallinnassa oli ihan vielä joulutohinat päällä. Raatihuoneen joulutorilla riitti tunnelmaa. 








Yhtenä päivänä ajelimme noin kuudenkymmenen kilometrin päässä sijaitsevaan Paldiskiin. Matka rannikkoa pitkin oli oikein hieno, mutta Paldiski paikkana oli kyllä kuin Neuvostovallan alla edelleen. Kävin ostoksilla Kaubamajassa, ei siellä kuulunut kuin venäjänkieltä vaikka Virossa oltiin.








Reissu oli oikein kiva, kuntokin nousi ja pieni irtiotto Helsingistä teki hyvää, jaksaa taas arjen aherrusta.




Ja sainhan minä Tallinnan torilta yllä olevan ihanan kukkakimpun :)

Hyvää loppiaista❤

14 kommenttia:

  1. Varmasti kiva reissu!
    Kyllä akkujen lataus on paikallaan, että jaksaa taas eskareiden kanssa ahertaa...🤔
    Mukavaa arkeen paluuta!

    VastaaPoista
  2. Kyllä Tallinna on upea kaupunki ja varsinkin joulun aikaan varmasti tosi tunnelmallinen. Mukavaa alkanutta vuotta 2020 :)

    VastaaPoista
  3. Ihana Tallinna! Omalla autolla pääsee hiukan muutakin katselemaan kuin vaan vanhaa kaupunkia.
    Mukavaa loppiaista <3
    ps. huomasin muuten että kun sulla on noi tunnisteet tekstin alapuolella, niin sulta puuttuvat pilkut sanojen välistä. Tämä aiheuttaa sen, että jos klikkaa tunnistetta, niin se ottaa nuo kaikki tunnisteet samalla kertaa ja niin ollen se vie vain tähän yhteen postaukseen, jos ei sulla sitten ole jossain toisessakin postauksessa ihan samat tunnisteet. Jos taas on pilkut, niin esim. Tallinnaa klikatessa tulee esille kaikki ne postaukset joissa Tallinna on tunnisteena.

    VastaaPoista
  4. Oi kiitos huomiosta! Laitanpa seuraavan kerran pilkut❤❤Mukavaa tammikuun alkua💕🌹⚘

    VastaaPoista
  5. Upea Tallinna. Hyvää loppiaista.💕

    VastaaPoista
  6. Ihanan kuuloinen reissu teillä on ollut. Tallinna on kyllä kaunis kaupunki ja tuo hotellikin on todella hyvä.
    Ihanaa loppiaista sinulle Kristiina <3

    VastaaPoista
  7. Hyvää reissua teille. Oi, että kävellä kymmenenteen kerrokseen portaita! Minä ryytyisin sukkelasti. Mukavaa loppiaisiltaa!

    VastaaPoista
  8. Tallinnassa on aina niin ihana tunnelma. Joulu tuo ihan oman bonuksensa. Olen ollut samassa hotellissa ja juuri 10. kerroksessa. Tyylikäs hotelli lähellä satamaa on aina kiva. Hieno tuntuu reissu olleen ja niinhän se taitaa olla aina.

    Mukavaa tammikuuta!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.