tiistai 17. joulukuuta 2019

Täydellinen joulu

Kävin katsomassa toisenkin jouluelokuvan Finnkino Flamingossa. Elokuva oli Taru Mäkelän Täydellinen joulu. Täydellinen joulu perustuu ruotsalaiseen vuonna 1999 ensi-iltansa saaneeseen Joulupukki vieraissa komediaan. Elokuvan pääosissa on mm. Elena Leeve, Antti Luusuanniemi, Mikko Leppilampi ja Aku Hirviniemi. Elokuvassa näytteli myös Pirkko Mannola.


Mielestäni koko elokuva oli ihan pähkähullu. Päähenkilö Outi saa mielestään loistavan idean kutsua kaikki kolme exäänsä puolisoineen joulunviettoon. Outin mies Janne ei ole asiasta yhtään mielissään. Outilla on Jannelle myös joululahja. Hän ilmoittaa olevansa raskaana pitkän yrittämisen jälkeen. Janne ei kuitenkaan ilahdu tästä asiasta yhtään mutta miksi? Ennen kuin asia selviää, ehtii tapahtua vaikka mitä. Naapurikin joulupukkina ollessaan kaatuilee portaita alas, ilta on täynnä juoruilua ja kahnauksia, tuleepa joku kaapistakin ulos. Elokuva keskittyy suurimmaksi osaksi nostalgisen omakotitalon sisälle, joka on koristeltu kyllä joulun tunnelmaan. Itse asiassa elokuva on kuvattu aika lähellä kotiani Villa Furuvikissa Hevossalmessa. Välillä elokuvaa katsoessa en oikein tiennyt itkisinkö vai nauraisinko -
suurimmaksi osaksi kuitenkin nauroin. Outin exät, kun oli yhtä aikaa saunassakin ja jutut olivat kyllä omaa luokkaansa..huh!
Tämä elokuva on hullunhauska komedia, ei sovellu tosikoille. Olipa elokuvaan päässyt Jollaksen bussikin (oman asuinalueeni bussi). Bussikuski ei kuitenkaan Outin miestä Jannea ottanut kyytiin, kun hänellä ei ollut rahaa. Aika pitkälle oli Janne kävellyt Villa Furuvikista suuttuessaan Outille kuin Jollaksen päätepysäkille :)

Toivottelen rentoa joulunodotusta❤


Itselläni on kolme päivää töitä ja sitten alkaa kahden viikon joululoma🥰🎄


14 kommenttia:

  1. Oi, tämä elokuva oliskin mukava käydä katsomassa.
    Mukavaa Joulun odotusta!

    VastaaPoista
  2. On ollut elokuvakokemus :D Hyvä, että nauratti. Kolmen päivän päästä pääsen minäkin lomalle. Iloista joulun odotusta!

    VastaaPoista
  3. :)Oikein ihanaa ,Rentouttavaa Joulu-lomaa!
    ..jokainen ope-on lomansa ansainnut:))

    VastaaPoista
  4. Varmaan leppoisan viihdyttävä elokuva.
    Mukavaa joulun aikaa sinulle <3

    VastaaPoista
  5. Työkaveri oli tämän käynyt katsomassa ja sanoi, että oli aika sekomeininkiä ja pukki oli kuulemma hauskin :)

    VastaaPoista
  6. Tämä leffa olisi kiva päästä katsomaan, mutta en oikein tiedä miten ehdin ennen joulua. Olen nähnyt tästä mainoksia ja vaikutti todellakin hulvattomalta.
    Tsemppiä viimeisiin työpäiviin ja kivaa joululomaa sinulle, Kristiina ♥

    VastaaPoista
  7. Me ei olla käyty pitkään aikaan elokuvissa. Nyt ensivuoden puolella ajateltiin mennä. Mies sai töistä muutaman elokuvalipun kiitospalkaksi yhdestä auttamisjutusta. Ne pitäisi käyttää pääkaupunkiseudulla. Ei vielä edes olla katsottu mitä silloin on menossa.

    VastaaPoista
  8. Tämä pitääkin mennä katsomaan välipäivinä!

    VastaaPoista
  9. Tuo on varmasti hulvaton leffa.
    Odotan niin tuota joululomaa minäkin.
    Leppoisaa viikonloppua!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.